Uni bany yenidoğan en güzeli bence ama biraz daha pahalı. Sleppy mavi paketini de denemeyi düşünüyorum. Kıyafetleri de ben yıkadım ortadan kalksın diye. Eklendikçe yıkayıp yerleştircem artık daha kolay olur.Kizlar bebisin kiyafetlerini falan ne zaman yikayacaksiniz?
Birde kiz bebeklerde alt degisimi falan daha mi farkli oluyor
Tuhaf bi soru oldu farkindayim
Mesela ben oglumda ilk zamanlar islak mendille silip ardindan islak pamukla kuruluyordum
Kizlarin genital bolgesi daha katmanli ya ondan soruyorum ekstra birsey yapmak gerekir mi bilemedim ona gore pamuk stoklucam da
Kizlar bebisin kiyafetlerini falan ne zaman yikayacaksiniz?
Mesela ben oglumda ilk zamanlar islak mendille silip ardindan islak pamukla kuruluyordum
Kizlarin genital bolgesi daha katmanli ya ondan soruyorum ekstra birsey yapmak gerekir mi bilemedim ona gore pamuk stoklucam da
Valla kızlar ben izinliydim 28-29 ekimde o yüzden kendi annem geldi yıkadık ütüledik organizerlere yerleştirdik bebek odasındaki L koltuğun üzerine koyup üzerini kapattık. 10 kasımda mobilyalar gelecek onları silip yerleştiri yerleştirivericez. Ama ben size birşey söyliyim mi annemle dönüşümlü yapmamıza rağmen ütü çok yoruyor her şey ütülendiği için çok uzun sürüyor dinşene dinlene. Bir de etiket kes organizerlere koy derken insan ölüp bitiyor. İyice ağırlaşmadan yapmak bunları çok daha mantıklıymiş diye düşünüyorum. Bu önümüzdeki iki hafta annemin gezisi olduğu için biz erken yapmak durumunda kaldık ama iyi ki de kaldık yoksa 7 buçuk aylıkken falan yapmayı düşünüyordumBen 33.haftada falan yikarim diye dusunuyorum ama cidden bunca seyin hepsini jutuleyip mi koyucaz ya o gozumde buyuyohadi bi kerelik yaptim diyelim dogunca surekli ust degisimi yikama vs olacak bebekle nasil utu yapicam diye dusunuyorum. Alt temizligi ile ilgili islak mendil kutularindan ve temizleme pamuklarindan aldim yenidogan doneminde su ve zeytinyagi ile islatip silmeyi dusunuyorum ama bi de sleepynin bio natureldi sanirim o islak mendilinden stokladim baya ovuyolar deneyip gorucez artik onden arkya dogru temizlemeye dikkat et hijyen acisindan
İyi yapmışsın bence canım benimde bir hastane çantam kaldı artık. 30-32 hafta arası onu da hazırlayayım diyorum.Valla kızlar ben izinliydim 28-29 ekimde o yüzden kendi annem geldi yıkadık ütüledik organizerlere yerleştirdik bebek odasındaki L koltuğun üzerine koyup üzerini kapattık. 10 kasımda mobilyalar gelecek onları silip yerleştiri yerleştirivericez. Ama ben size birşey söyliyim mi annemle dönüşümlü yapmamıza rağmen ütü çok yoruyor her şey ütülendiği için çok uzun sürüyor dinşene dinlene. Bir de etiket kes organizerlere koy derken insan ölüp bitiyor. İyice ağırlaşmadan yapmak bunları çok daha mantıklıymiş diye düşünüyorum. Bu önümüzdeki iki hafta annemin gezisi olduğu için biz erken yapmak durumunda kaldık ama iyi ki de kaldık yoksa 7 buçuk aylıkken falan yapmayı düşünüyordum
Ben önümüzde ki hafta yıkayacağım yani 32 deKizlar bebisin kiyafetlerini falan ne zaman yikayacaksiniz?
Neyle yikadiniz deterjan yumusatici vs olarakUni bany yenidoğan en güzeli bence ama biraz daha pahalı. Sleppy mavi paketini de denemeyi düşünüyorum. Kıyafetleri de ben yıkadım ortadan kalksın diye. Eklendikçe yıkayıp yerleştircem artık daha kolay olur.
Be siveno almıştım onunla yıkadımNeyle yikadiniz deterjan yumusatici vs olarak
Yumuşatıcı kullanmadım. Sivenoyla yıkadım kısa programda canım.Neyle yikadiniz deterjan yumusatici vs olarak
Canım pamuk ıslatmak zor geldi bana bir de önceden ıslatsam soğuyor. Unibaby yenidoğan hiç pişik yapmadı ben hep uni kullandım ilk kızımda. Vajinal yapışıklık bizde de oldu maalesef bende sudocrem falan kullanmıştım kızımda pişik olmasın diye çocuğum pişik olmadı ama belki ondan olmuştur o vajinal yapışıklık büyüdükçe geçer dediler bir kaç kere pamuklu kulak çubuğuyla doktor açtı olmaması içinde o zaman bir krem vermişti o bayağı iyi gelmişti.Ben önümüzde ki hafta yıkayacağım yani 32 de
Ay kız bebek zor iş bacım. Önden arkaya sileceksin bastırmadan ve de ben sadece pamuk kullandım ıslak medilde hızlı pişik oluyor enfeksiyon oluyor. Pamukları ıslatıp siliyordum kutuda hazır bekletiyordum o anlık kullancağım kadarını ıslatmış oluyordum. Bir de benim kızımda vajinal yapışıklık oldu sonradan doktordan öğrendim ki sudocrem gibi ağır yağlı kremler tetikliyormuş dikkat etmek lazım
6 aylıkken o şekilde bizde açtırdık ama sonra tekrarladı tam kapanma olmasada yarı kapanıklık oldu 2 yaşındaydı bu sefer. Çocuk cerrahı ufak bir operasyonla açtı ama çocuğumda travma oldu 5 yaşında hala unutmuyorCanım pamuk ıslatmak zor geldi bana bir de önceden ıslatsam soğuyor. Unibaby yenidoğan hiç pişik yapmadı ben hep uni kullandım ilk kızımda. Vajinal yapışıklık bizde de oldu maalesef bende sudocrem falan kullanmıştım kızımda pişik olmasın diye çocuğum pişik olmadı ama belki ondan olmuştur o vajinal yapışıklık büyüdükçe geçer dediler bir kaç kere pamuklu kulak çubuğuyla doktor açtı olmaması içinde o zaman bir krem vermişti o bayağı iyi gelmişti.
Peluş tulum üstüne battaniye ile çıkaracağım canım astronot içinde kaybolurlar bir de giydirmesi yarım saat çıkarması yarım saatTecrübeli annelerim bu soru size, ben inşallah sağlıklı olacağımıza inanarak 1 hafta-10 gün sonra yürüyüşlere vs çıkmak istiyorum. Bebişe astronot montlardan mı giydiriyoruz ufakken rahat olur mu acaba o montlar pusetle birlikte falan gözüm kestiremedi pek
Bu mesajı yanlışlıkla Aralık grubuna yazdım ilkneyse cevap gelirse ordan da size tüyo veririm
Canım zaten aşılara gidip geleceksiniz ama ben o kadar ufakken aşılar, kontroller, işitme testi vs bunlar dışında kızım ekimde doğmasına rağmen çıkarmamıştım. Çok küçük oluyorlar. 40’ı çıkınca başlamıştım. Tam astronot değil de peluş ceketler bile işini görür.Tecrübeli annelerim bu soru size, ben inşallah sağlıklı olacağımıza inanarak 1 hafta-10 gün sonra yürüyüşlere vs çıkmak istiyorum. Bebişe astronot montlardan mı giydiriyoruz ufakken rahat olur mu acaba o montlar pusetle birlikte falan gözüm kestiremedi pek
Bu mesajı yanlışlıkla Aralık grubuna yazdım ilkneyse cevap gelirse ordan da size tüyo veririm
Be siveno almıştım onunla yıkadım
Sadece deterjan yeterli oluyor yani anladigim kadariyla. Ben ebebekten bebek yumusaticisi da almistim ondan da doksem zarari olur muYumuşatıcı kullanmadım. Sivenoyla yıkadım kısa programda canım.
Evet bizde de tekrarladı bebekken doktor bir daha açmıştı allahtan ufaktı da hatırlamıyor. Şuan 10 yaşında benimki de bakamıyorum da tabii çok utangaç ama kapansa herhalde işerken rahatsızlık verir söylerdi. Büyüdükçe geçer demişti bize o zaman doktor.6 aylıkken o şekilde bizde açtırdık ama sonra tekrarladı tam kapanma olmasada yarı kapanıklık oldu 2 yaşındaydı bu sefer. Çocuk cerrahı ufak bir operasyonla açtı ama çocuğumda travma oldu 5 yaşında hala unutmuyorben pamuğa çok alışmıştım pratikleşmiştim yani ama bunda erkek diye koyverebilirim
Leona maxi cosinin demi ya ? Ben de baktım aynısına ama tek yönlü sanki emin olup alamadım hala bi bebek arabasıİyi yapmışsın canım kampanya yakalayıp almakla. Ben de dün indirmden leona 2 aldım 17.000 e
Yumuşatıcılar ne kadar durulanırsa durulansın arınmıyor diyorlar o yüzden ben kullanmadım. Çift durulama yap bence canım eğer yumuşatıcı koyacaksan bir şey olacağını düşünmüyorum. Zaten kir yok herkes elliyor tozu falan gitsin diye yıkıyoruz.Sadece deterjan yeterli oluyor yani anladigim kadariyla. Ben ebebekten bebek yumusaticisi da almistim ondan da doksem zarari olur mu
Bagi neo 2 tavsiye ederim canım çift yönlü ve sürüşü çok rahat eğer deneyerek alacaksanız onu da deneyebilirsin.Leona maxi cosinin demi ya ? Ben de baktım aynısına ama tek yönlü sanki emin olup alamadım hala bi bebek arabası
Öyle mi, haberim yoktu bu durumdan. Yani puset mecburi görünüyor doğum öncesi.Canım hastaneden ana kucağı olmadan bebişler çıkartılmıyor yasak haberin olsun.
Ben anne bebek çantasını elele aldım bir bak istersen çok beğendim
Elele EleleLife Flora 2 4in1 Anne Bebek Bakım Çantası Siyah - Fiyatı, Yorumları
Elele EleleLife Flora 2 4in1 Anne Bebek Bakım Çantası Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?