• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    161
Ya bende ilk öle düşündm arastrma içine girdim ama okadar pahalanmışlarki ve olcak yine zam gelicek diye düşünüyorm napıcam şaşırdım istanbul da herşey uctu sizler neredesniz blniyorm gerçide😬
Bandırma’dayım canım ben. Doğum 50.000 ₺ civarı. Muhtemelen İstanbul’a göre çok daha uygundur haklısın

Günaydın kızlar benim haftamda olup sancıları olan var mı acaba? Ara ara regl sancısı gibi sancı tutuyor bebeğim kasılıyor gibi karnım sertleşiyor.Gelişimi iki hafta önde ve suyu fazla.Erken doğum olacak diye çok korkuyorum🥺

Günaydın kızlar benim haftamda olup sancıları olan var mı acaba? Ara ara regl sancısı gibi sancı tutuyor bebeğim kasılıyor gibi karnım sertleşiyor.Gelişimi iki hafta önde ve suyu fazla.Erken doğum olacak diye çok korkuyorum🥺
Günaydın kaçıncı haftadasınız ben yeniyim grupta blmiyorum yazdıysanız 🥹

Hadi yaa normalde gecelik insanı değilim bir süre sonra dolapta eskiyecekler 🥹
Aynen bende polar pijama kadife pijama bazen de diz yapmiş babaanne donu giydigim icin gecelikler duruyor dolapta😄
Oglumda aldigim dogum geceligi duruyor onu giyerim dogumdan cikinca
Koldan ilac falan veriyorlar ya o evre gecince de polarlarima gecerim😁

Hadi yaa normalde gecelik insanı değilim bir süre sonra dolapta eskiyecekler 🥹

Sunu aldim en son 🤓

Sunu aldim en son 🤓
Çok güzelmiş ama şimdi kaloriferler açık olacak ben normalde gece çok sıcaklıyprum diye kapatıyodum şimdi açık kalacak muhtemelen cıbıldak yatarım 😂😂

Geçmiş olsun canım. Benim o sertleşmeler oluyor ama regl sancısı gibi sancılanmadım hiç olsa bile saniyelik giriyor o his. Sorabiliyorsan doktoruna sor istersen belki de normal diyecektir

Kizlar slign kanguru falan almayi dusunuyor musunuz? Babybroosh oneren cok var
Evde bile kullanisli oluyormus

Kizlar slign kanguru falan almayi dusunuyor musunuz? Babybroosh oneren cok var
Evde bile kullanisli oluyormus
İlk oğlumu slingle büyüttüm tek olunca her iş için iki ele ihtiyacın oluyor ilk 4ay yapışıktik resmen çok rahatti şimdide kullanmayı düşünüyorum marka farketmez sağlam penye bir kumaşı var bendekinin sanırım ilays mom

İlk oğlumu slingle büyüttüm tek olunca her iş için iki ele ihtiyacın oluyor ilk 4ay yapışıktik resmen çok rahatti şimdide kullanmayı düşünüyorum marka farketmez sağlam penye bir kumaşı var bendekinin sanırım ilays mom
Hepsi saglam oluyo dimi
Surekli tutma.ihtiyaci duymak istemiyorum 2 yas cocugum var bi yandan

Kızlar selam.
Az önce bikini bölgemi alırken sağ yanak kısmından vajina girişine kadar bezeler farkettim. Top top. Acı yok.
Aynanın karşısından baktım sağ yanak baya şişmiş gözle görülür şekilde.
Daha önce bu tarz bi durum başına gelen var mı?

Yeni güncellemelerle geldim. Dün kontrol günümüzdü 28+0 da 1164 gram olmuş Deniz bey. Yüzünü elleriyle kapaması dışında ayaklarıylada yüzünü kapamış bir şekilde bulduk haylazı. Epey dürttükte azcık yüzünü görebildik şükür en son 21. haftada göstermişti epey yüzü değişmiş tombul yanakları oluşmuş fındık burun. Bu tarihten sonra yaşam sınırına ulaştığını söyledi hocam. Yatay bir şekilde yatıyormuş daha ama bununla ilgili ek birşey söylemedi. Yarın tek doz Tdap aşımı olucam umarım ağrı ateş yapmaz, bazen tetenoz dokunuyor bana. Ocean extra mag kullanıyordum ama kramplarım devam ediyordu onu değiştirdik Mag4 Day Night tablete geçtik sabah akşam içerikleri farklıymış. Umarım iyi gelir. Günde bir soda iç dedi hiç içmediğimi farkettim aklınızda olsun sizinde.

Back
X