Hayırlı doğmlar olsun özel devlet artk inş sağlıkla alalımda bn hala ikilemdeyim şimdi gebe okuluna da gidiyorm devlette güzl seylrde anlatılıyorda bakalm yaBen özelde yapacağım canım önceki doğumu da doktorumda yaptım özelde çok memnun kaldım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı doğmlar olsun özel devlet artk inş sağlıkla alalımda bn hala ikilemdeyim şimdi gebe okuluna da gidiyorm devlette güzl seylrde anlatılıyorda bakalm yaBen özelde yapacağım canım önceki doğumu da doktorumda yaptım özelde çok memnun kaldım
Olabilir canım bacak boyunu ölçüp tahmini boy söylüyorlar zatenYok ya belki denildiği gbi iki büklüm duruyolar netlik olmadıgından demiyo olablirler heralde neyse hepsi sağlıklı olsnda yeter![]()
Bandırma’dayım canım ben. Doğum 50.000 ₺ civarı. Muhtemelen İstanbul’a göre çok daha uygundur haklısınYa bende ilk öle düşündm arastrma içine girdim ama okadar pahalanmışlarki ve olcak yine zam gelicek diye düşünüyorm napıcam şaşırdım istanbul da herşey uctu sizler neredesniz blniyorm gerçide![]()
Bidaki gttiğimde sorayım ben biOlabilir canım bacak boyunu ölçüp tahmini boy söylüyorlar zaten![]()
Ah ah nerde valla iki katı cogu yerBandırma’dayım canım ben. Doğum 50.000 ₺ civarı. Muhtemelen İstanbul’a göre çok daha uygundur haklısın
Günaydın kaçıncı haftadasınız ben yeniyim grupta blmiyorum yazdıysanızGünaydın kızlar benim haftamda olup sancıları olan var mı acaba? Ara ara regl sancısı gibi sancı tutuyor bebeğim kasılıyor gibi karnım sertleşiyor.Gelişimi iki hafta önde ve suyu fazla.Erken doğum olacak diye çok korkuyorum![]()
Aynen bende polar pijama kadife pijama bazen de diz yapmiş babaanne donu giydigim icin gecelikler duruyor dolaptaHadi yaa normalde gecelik insanı değilim bir süre sonra dolapta eskiyecekler![]()
Hadi yaa normalde gecelik insanı değilim bir süre sonra dolapta eskiyecekler![]()
Çok güzelmiş ama şimdi kaloriferler açık olacak ben normalde gece çok sıcaklıyprum diye kapatıyodum şimdi açık kalacak muhtemelen cıbıldak yatarımSunu aldim en son![]()
Pembe Beautiful Desenli Exclusive Kadife Kadın Pijama Takımı Peluş Pijama Takımı Pijamaevi
Pembe Beautiful Desenli Exclusive Kadife Kadın Pijama Takımı Peluş Pijama Takımı Modelin Ölçüleri: Boy: 1.67, Kilo: 45, Göğüs: 82, Bel: 60, Kalça: 86Kumaş Türü: Ithal Dokuma Yumoş KadifeNumune Beden: S-M/36-38/1 Üst Pijaması Uzun Kollu, Alt Pijamasıwww.pijamaevi.com
![]()
Geçmiş olsun canım. Benim o sertleşmeler oluyor ama regl sancısı gibi sancılanmadım hiç olsa bile saniyelik giriyor o his. Sorabiliyorsan doktoruna sor istersen belki de normal diyecektirGünaydın kızlar benim haftamda olup sancıları olan var mı acaba? Ara ara regl sancısı gibi sancı tutuyor bebeğim kasılıyor gibi karnım sertleşiyor.Gelişimi iki hafta önde ve suyu fazla.Erken doğum olacak diye çok korkuyorum![]()
29. haftadayımGünaydın kaçıncı haftadasınız ben yeniyim grupta blmiyorum yazdıysanız![]()
Dogumdan sonra bi usuyup bi terliyorsunÇok güzelmiş ama şimdi kaloriferler açık olacak ben normalde gece çok sıcaklıyprum diye kapatıyodum şimdi açık kalacak muhtemelen cıbıldak yatarım![]()
İlk oğlumu slingle büyüttüm tek olunca her iş için iki ele ihtiyacın oluyor ilk 4ay yapışıktik resmen çok rahatti şimdide kullanmayı düşünüyorum marka farketmez sağlam penye bir kumaşı var bendekinin sanırım ilays momKizlar slign kanguru falan almayi dusunuyor musunuz? Babybroosh oneren cok var
Evde bile kullanisli oluyormus
Hepsi saglam oluyo dimiİlk oğlumu slingle büyüttüm tek olunca her iş için iki ele ihtiyacın oluyor ilk 4ay yapışıktik resmen çok rahatti şimdide kullanmayı düşünüyorum marka farketmez sağlam penye bir kumaşı var bendekinin sanırım ilays mom
Sertleşme bndede oluyor ama bi zaman snra geçiyor agrı konusundada bi fikrim yok sen bi doktoruna spr sürekli oluyorsa inş kötü seyler değildir olumlu düşünelm güzlmolsm29. haftadayım
Aaa doktorun kim? Ben 5 sene orda yaşadım doktorum Erkan coşkundu kendisinden çoook memnundukBandırma’dayım canım ben. Doğum 50.000 ₺ civarı. Muhtemelen İstanbul’a göre çok daha uygundur haklısın