Valla ne kadara aldın hatırlamıyorum bile. Eğer değiştirmedilerse tabi biraz kalın bi kumaş. Daha tok aslında. İnceler aslında anne konforu açısından daha iyi ama esneme açısından sıkıntı olabiliyor. O açıdan da tok kumaşlar daha iyi. Sana fotoğraf ararken gördüm ben 4 aylıkken Şubat'ın ortasında dışarı çıkmışım slingle ayna pozumuz varHarika yontem
Baktim yorumlar da iyi
Fiyat da ekonomik
Benim karsima cikanlar indirimli 2700 falan
Niye boyle ucurumlu fiyatli urunler var ki ya insanin kafasi karisiyo
Valla fiyatlar neden böyle bilmiyorum ben Kasım 2022de 350 liraya almışım. Ben bu linki internetten bulup baktım aklıma gelmedi sipariş geçmişine bakmak tam olarak aynı linkten almışımHarika yontem
Baktim yorumlar da iyi
Fiyat da ekonomik
Benim karsima cikanlar indirimli 2700 falan
Niye boyle ucurumlu fiyatli urunler var ki ya insanin kafasi karisiyo
Ergonomik olsun diyorlar ayaklar M seklinde olmaliymis tasirkenValla ne kadara aldın hatırlamıyorum bile. Eğer değiştirmedilerse tabi biraz kalın bi kumaş. Daha tok aslında. İnceler aslında anne konforu açısından daha iyi ama esneme açısından sıkıntı olabiliyor. O açıdan da tok kumaşlar daha iyi. Sana fotoğraf ararken gördüm ben 4 aylıkken Şubat'ın ortasında dışarı çıkmışım slingle ayna pozumuz varyazın kullanılıcak kumaş değil ama kış için çok iyiydi ki oğlumda Ekim doğumlu zaten sorun olmadı. Biraz büyüyünce öne doğru bakacak şekilde bağladığımda oldu bana bakarken ki kadar ergonomik olmadı ama bizimki mutluydu
Yok öyle değil yüzü bana dönükken öyle oluyor zaten. Slingle çok rahat ayarlanıyor o. Sırtı bana dönük koyunca öyle oldu bi kere denedim de. En çok dikkat ettiğim şeydi o benim alırken güvenmesem asla bende var bile demezdimErgonomik olsun diyorlar ayaklar M seklinde olmaliymis tasirken
Ya bana aslinda ilk 8 9 ay icin lazimYok öyle değil yüzü bana dönükken öyle oluyor zaten. Slingle çok rahat ayarlanıyor o. Sırtı bana dönük koyunca öyle oldu bi kere denedim de. En çok dikkat ettiğim şeydi o benim alırken güvenmesem asla bende var bile demezdim
Çok mutlu oluyorlar öyle kafasını da kapatınca güvende hissettiriyor bi de mecbur kalıyorsun çünkü ilk zamanlar kafayı pek tutamıyo ya. Ben bağlardım slinge. Ben yemek yaparken o uyurdu orda. Uyuduktan sonra yatırırdım yatağa işime devam ederdim. Bende pusetler ama kucağı olarakta kullanılıyo ya öyle kullandım oğluma yeri geldi tuvalete birlikte gittikYa bana aslinda ilk 8 9 ay icin lazim
Sonra atarim bebek arabasina
Evdeyken de emekler ederse zaten daha da durmaz kucakta
Oglumu anakucagina koyuyordum mutfakta is yapiyordum
Ama simdi o bebisi yerde rahat birakmaz ondan kendime baglamak zorunda hissediyorum
Sling alayim o zaman ilk
4 5 aydan sonra bakarim duruma gore
Bazi annelerde goruyorum cocugun bacaklari gorunuyor kafa yok
Oyle baglamis ki korkuyorum cocuk nasil nefes aliyor diye
Sling ve kanguru alirsam bi 5 bin gidiyor
Dogru diyorsun hepsinde pamuk esnek kumas falan yaziyorAri baby textile atelier Bebek Sling Baby Wrap Bebek Taşıma Şalı Bebek Wrap Ana Kucağı Portbebe Bebek Taşıma Askısı - Fiyatı, Yorumları
Ari baby textile atelier Bebek Sling Baby Wrap Bebek Taşıma Şalı Bebek Wrap Ana Kucağı Portbebe Bebek Taşıma Askısı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ben bundan sipariş verdim kuzu. Allahın kumaşı yani hiç o kadar para vermeye gerek bile yok bence gelince kalınlık esneklik bakığ ona göre değerlendiricem. Sonuçta hepsi aynı mantık slinglerde. Hadi kanguru olsa neyse kumaş yani bu
Amaan işte ne gerek varDogru diyorsun hepsinde pamuk esnek kumas falan yaziyor
1700tlye sling var ya
Yok çok şükür her şey normalGünaydın, doktor kontrollerinde bebeğin gelişimiyle ilgili aksi bir durum söylendi mi?
Ya bana aslinda ilk 8 9 ay icin lazim
Sonra atarim bebek arabasina
Evdeyken de emekler ederse zaten daha da durmaz kucakta
Oglumu anakucagina koyuyordum mutfakta is yapiyordum
Ama simdi o bebisi yerde rahat birakmaz ondan kendime baglamak zorunda hissediyorum
Sling alayim o zaman ilk
4 5 aydan sonra bakarim duruma gore
Bazi annelerde goruyorum cocugun bacaklari gorunuyor kafa yok
Oyle baglamis ki korkuyorum cocuk nasil nefes aliyor diye
Ben sling almadim sadece kanguru aldim disari cikarken pratik olur ya da evde de giyebilirim diye dusundum ama sundan korkuyorum disarda mesela kucagimda o sekilde durmayi severse bebek arabasina oturmazsa cok zorlaniriz o kismi nasil yapicazÇok mutlu oluyorlar öyle kafasını da kapatınca güvende hissettiriyor bi de mecbur kalıyorsun çünkü ilk zamanlar kafayı pek tutamıyo ya. Ben bağlardım slinge. Ben yemek yaparken o uyurdu orda. Uyuduktan sonra yatırırdım yatağa işime devam ederdim. Bende pusetler ama kucağı olarakta kullanılıyo ya öyle kullandım oğluma yeri geldi tuvalete birlikte gittikindirimde gördüm aldım manuel bişey ana kucağı ama aynı tereddütü bende yaşıyorum kullanabilicek miyiz bilmiyorum
Bunları sevip sevmemesi karakter meselesi. Arkadaşımın kızı kanguru seviyor araba sevmiyordu. Benimki sling, araba sevdi kanguru sevmedi. Ama ev içinde kullanmaya kanguru değil sling almalısınBen sling almadim sadece kanguru aldim disari cikarken pratik olur ya da evde de giyebilirim diye dusundum ama sundan korkuyorum disarda mesela kucagimda o sekilde durmayi severse bebek arabasina oturmazsa cok zorlaniriz o kismi nasil yapicaz
Juno alacaktım vazgeçtim çok kısa süreli kullanılıyormuş. 3. aydan sonra yatıramadım sığmadı diyenler var. Letgoda 2. el satanlarla dolu o yüzden.Kızlar bu reflü yatakları juno, babynestler halkında falan ne düşünüyorsunuz junolarla ilgili çok farklı fikirler var. Tecrübeli anneler siz neler kullanmıştınız
Benim oglum hic kanguruya binmemesine ragmen bebek arabasini asla sevemediBen sling almadim sadece kanguru aldim disari cikarken pratik olur ya da evde de giyebilirim diye dusundum ama sundan korkuyorum disarda mesela kucagimda o sekilde durmayi severse bebek arabasina oturmazsa cok zorlaniriz o kismi nasil yapicaz
Juno aldım kızımda sevi bebe reflü yatağı kullanmıştım o da güzeldi. Kullanım süreleri 3-4 ay ama inanılmaz bir konfor alanı yaratmıştı bana. Mesela geceleri içim rahat ediyordu kusarsa vs boğulma riski olmaz diye bende kontrol manyağına dönmüyordumKızlar bu reflü yatakları juno, babynestler halkında falan ne düşünüyorsunuz junolarla ilgili çok farklı fikirler var. Tecrübeli anneler siz neler kullanmıştınız
Bana hediye babynest gelmişti. Gelmese de alcaktım gerçi ama ben Reflü yatağına ihtiyaç duymadım. Baş kısmını yumuşak geçişli şekilde yastıkla kaldırarak alttan destekledim. Reflü yatağı oldu. Eğer bebeğin özel durumu yoksa, kullanmak mecburiyetinde değilseniz bu gibi çözümler yeter zaten korumaya. 4 ya da 5 aylıktı kullanmayı bıraktık düz yatak zemininde yatırıyordum gece dönmeye başlayınca yani. Ama misafirliğe gittiğimde ve bi kere de 1 yaş öncesi tatile gittiğimizde yanıma almıştım. Gerçekten gelen en kullanışlı hediyeydiKızlar bu reflü yatakları juno, babynestler halkında falan ne düşünüyorsunuz junolarla ilgili çok farklı fikirler var. Tecrübeli anneler siz neler kullanmıştınız
Benimki baş geliş pozisyonda olmasına rağmen sağda solda aynı anda hareketler hissediyorum ama özellikle solda bazen inanılmaz gıdıklayıcı hatta ucundan acılı bile oluyor ama asla şikayet etmiyorum bool hol hareket etsin sağlıklı olsun daBebeğin pozisyonu yan duran var mısağ tarafım sürekli dürtükleniyor çok hareketliyken sağlı sollu. Karnım bi sağa esniyor bi sola. Ama ayaklar hep sağda sanırım bazen öyle bi yapıyor ki bildiğin huylanıp gıdıklanıyorum bu bebeğin her şeyi ters sıkıntı doğunca ne gelcek başıma çok merak etmeye başladım
Anladimmm sling daha kisitli sure kullanilacakmis gibi duruyordu evde cok kullanmam zaten bu tarz bisey cok mecbur kalirsam teksem falan kisa sureligine takarim bi de buna ayri para vermek istemiyorum simdiBunları sevip sevmemesi karakter meselesi. Arkadaşımın kızı kanguru seviyor araba sevmiyordu. Benimki sling, araba sevdi kanguru sevmedi. Ama ev içinde kullanmaya kanguru değil sling almalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?