Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    161
Kizlar slign kanguru falan almayi dusunuyor musunuz? Babybroosh oneren cok var
Evde bile kullanisli oluyormus
Hevesle aldım ıttıre kaktıra gerıne gerıne agladı o kadar ıstemedı ki. kucukten de baslasan bazı bebekler sevmıyor:s 4moms da bıle sallansa kustu benım cocugum ayakta da salanmadı bence sallamalı gezmelı seylerı sevemedi. her bebege yaramıyor:S

Ondan tabi. Benimde var. Bi kaç gündür bel ağrılarım üst düzeyde. Kalçaya vuran ağrı hamilelik kaynaklı, bel fıtığım olmayan önceki hamileliğimde de vardı. Magnezyum kullanman lazım
Aaaa öyle mi hamilelikte ne bulantı ne bir şey ama bel ve sırt ağrısı çok zorladı kullanıyorum canım ama dozu mu az geliyor doktoruma danışayım

Ben ebebekten almistim ama cok yuksek fiyatli slingler ve kangurular var influencerlarin linkledigi ve herkesin tercih ettigi iyi ki oyle yuksek fiyatli olanlardan almamisim bi de begenmezse

Benim de öyle böbreklerime elini ayağını sokuyor gibi hissediyorum anlık acı dahi oluyor yavrım oynama bu kadar organlarımla ya yaramaz bi çocuk gelecek sanki

Hangi hastane birde memnunmusunuzbende istanbuldayımda

Bence baş aşağıdır o çünkü doktor kontrolünde doktor baş geliş dedi bana da ayaklar sağda eller soldaydı benim de hareketler aynı sizinki gibi oluyo hem ayakları oynatıyor hem elleri sağlı sollu basen esnetiyo karnımı iki yandan

Evet oglum ne emzik emdi ne biberondan icti ne sallanmali anakucaginda durdu ne bebek arabasinda durdu hicbirsey kullanamadik
Globber aldik bari onda dursun diye onda bile toplasan 4 5 kere binmistir artik ona da binmiyor asla oturmuyor kendini yirtiyor
Yururken elinden tutturmuyor kucakta tasiyor babasi
Beli pert oldu adamin
Boyle yiprandik yani
O yuzden kizda herseyi kullanmayi hayal ediyorum icimi oyle rahatlatiyorum anca

Benim oglum hic kanguruya binmemesine ragmen bebek arabasini asla sevemedi
Yani kanguruyla alakasi yok sevmeyecekse sevmeyecek
Kız tonla para yatırdık bebek arabasına umarım şımarıklık yapmaz da biner keratalar
Benim de geçen hafta gittiğimde baş aşağı döndüğünü söylemişti doktorumm. Ama dünden beri karnımın her tarafını löpürdetiyor sanırım perende atıyor içeride bu khareketliliğin karnımın şekil bozukluğunun başka bir açıklaması olamaz
Benim de öyle böbreklerime elini ayağını sokuyor gibi hissediyorum anlık acı dahi oluyor yavrım oynama bu kadar organlarımla ya yaramaz bi çocuk gelecek sanki
Geçen sofradayız bağırsaklarımdan bir ses gelsi ama nasıl bir yüksek ses ta en uzakta oturan duydu herkes bir an sessizliğe büründü Ama ben o an şok geçirdim bağırsaklarım guruldadı eminim ama bağırsaklarım olması gereken yerde değildi karnımın sol üstünden geldi ses ahahahaah

Bizde de iki tane var asla oturmuyor
Daha kucukken direnemiyordu bagliyorduk arabaya ama ortaligi yikiyordu
Ama simdi oklava yutmus gibi direniyor asla oturtamiyoruz alarm gibi inletiyor ortaligi
Bizde avmye gitmiyoruz pek
Gitsek de kocam pert oluyor sinir basiyor adama genelde onlar park alaninda oynarken ben alinacaklari aliyorum
Gecen gratisten lavanta yagi almistim ordan yemege gectik adamin yemegi bitti oglum resmen tetikte bekliyormus adamin kucagina atladi agladi etti diye eline verdim oyalansin diye neyse onlar gitti park alanina ben tek yemegimi yedim gitmis yag sisesini süs havuzuna atmis esim uzanmis zor almis
Ben o sirada yemek yiyordum
Yemekte ayran iciyoruz baska masada kola sisesi goruyor onu istiyor falan
Avmden soguduk yeminle

Ahahaa organlar biraz yer değiştiriyor ama düzelicek doğumdan sonra

abbo aahahah bu dönemler zor geçiyor desne artık biz rutinlerimizi çocuklara göre oluşturucaz yapıcak birşey yok :)
Ahahaa organlar biraz yer değiştiriyor ama düzelicek doğumdan sonra
Ama bende şoku görmen lazımdı Diyorum buramda böbrek olması lazım değil miydi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…