• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    161
Ay valla bilmiyorum sağ yanımla bi alıp veremediği var o kesin 😂 baş geliş durduğunda oğlum kaburgalarıma vuruyordu yine sağda acayip canım yanıyordu şimdi daha aşağıda yine sağda sevmiyorlar sağımı benim 😂

Bi de 7 ay oldu nerdeyse ama karnım en fazla 5 aylık görünüyor. O kadar bile pek yok. Her şey içerde oluyo mahvoldum resmen 🥲
Ben oglumda cok kibardim ya karnim vardi bitek
Simdi popo gobek yanlar aldi basini gitti
Masa ile koca ayidaki ayiyi al kafa kismina beni koy yani oyle birsey oldum🤥🫠

Evet iki yaş sendromu ana aglatmali gecmis olsun🥲
Cinnet gecirip sonra vicdan yapiyorum🥲
Ne kadar suruyor
3 yas deme sakin🥴
Gecen kocam dedim kas biyik aldi basini gitti cocuk anasi miyim babasi miyim karistircak😆 bi tek yemek yapmaya vaktim var onun da yarisinda dahil oluyor uykulari kisaldi cunku
Ne kadar kap kacak varsa yere dokuyor mutfakta 2 kap yemek pisirene kadar🫠

🤣🤣🤣Kaç yaşında bu bebe benim oğlanın geçen yılki hali 2.5du tatile gittik birde 45gun burnumuzdan geldi 😄😄😄bı ara ören yerinde tarihi eserlere tırmandığı için guvenlik bizi uyarmıştı 😄😄😄hiç durmuyordu Allah yardımcın olsun ama iyi haber bu yıl daha sakin yine düz duvara tırmanıyor üstümüze basıyor ama daha iyi çok şükür 🤲
23 aylik su an
Ocakta tam 2 yaş olacak
2 vuruyor 1 opüyor sagolsun😄
Delirmeceler yasiyoruz evde
3 yas olsun hemen sutlucam krese kendisini😀 saka bi yana sosyallesmeye acik bi cocuk
Evde enerji atamiyor ona da iyi gelecek yarim gun bile olsa yasitlariyla vakit gecirsin istiyorum

Ben oglumda cok kibardim ya karnim vardi bitek
Simdi popo gobek yanlar aldi basini gitti
Masa ile koca ayidaki ayiyi al kafa kismina beni koy yani oyle birsey oldum🤥🫠
Bende önden bakınca karnım belli olmuyo bel oyuntum bile bozulmamıştı kiloma rağmen yandna bakınca anlaşılıyordu. Bu haftalarda kocaman karnım vardı oğlumdayken. Şimdi sanki karnım ödemlenmiş, tuvalete gidicekmişim, çok yemişim gibi şiş duruyor o kadar bilmeyen hamile olduğumu anlamıyor ama bu koocaa 28 haftayı değiştirmiyor ağrısı sorunu aynı yani ben anlamadım bişey 😂

Su an 23 aylik ve 2 yas sendromumudur nedir kök sökturuyor bize gece gunduz🥲
Bişey diyicem ben 35 aylık olana kadar hiçbir sendrom kriz vs görmedim sözümü dinliyordu çok güzel dışarıda bile ama malesef 35.5 aylık olunca bizimkine birşeyler oldu şu an 37 ay, 2 yaşı çok özlüyorum 🥲

23 aylik su an
Ocakta tam 2 yaş olacak
2 vuruyor 1 opüyor sagolsun😄
Delirmeceler yasiyoruz evde
3 yas olsun hemen sutlucam krese kendisini😀 saka bi yana sosyallesmeye acik bi cocuk
Evde enerji atamiyor ona da iyi gelecek yarim gun bile olsa yasitlariyla vakit gecirsin istiyorum
Kreşe gidince geçiyor 🤣Park istiyor erkek çocuğu evde büyütmek zor

Kızlarr selamlar. Bu ebebekteki babyplus ana kucağı deneyen yada arkadaşı kullanan vs var mı? Bana arkadaşım hedşye almış da çok sağlam bir şey gibi gelmedi sanki

Kreşe gidince geçiyor 🤣Park istiyor erkek çocuğu evde büyütmek zor
Aksamlari babasi cikariyor disari oynuyor ediyor da yetmiyor sanirim🫠
Bende önden bakınca karnım belli olmuyo bel oyuntum bile bozulmamıştı kiloma rağmen yandna bakınca anlaşılıyordu. Bu haftalarda kocaman karnım vardı oğlumdayken. Şimdi sanki karnım ödemlenmiş, tuvalete gidicekmişim, çok yemişim gibi şiş duruyor o kadar bilmeyen hamile olduğumu anlamıyor ama bu koocaa 28 haftayı değiştirmiyor ağrısı sorunu aynı yani ben anlamadım bişey 😂
Bende de tam tersi, kiz beni bozdu🥴😁
Bişey diyicem ben 35 aylık olana kadar hiçbir sendrom kriz vs görmedim sözümü dinliyordu çok güzel dışarıda bile ama malesef 35.5 aylık olunca bizimkine birşeyler oldu şu an 37 ay, 2 yaşı çok özlüyorum 🥲
Tum sendromlari yasadik cok sukur😄 sen ödülü bastan almissin ters olmus yine😀

Kızlarr selamlar. Bu ebebekteki babyplus ana kucağı deneyen yada arkadaşı kullanan vs var mı? Bana arkadaşım hedşye almış da çok sağlam bir şey gibi gelmedi sanki
Saglam degil gibi derken 😀 zaten demirden birseu manuel, kemeri var 3 tane top sallaniyo ustten vs bi numarasi yok yani😁

Saglam degil gibi derken 😀 zaten demirden birseu manuel, kemeri var 3 tane top sallaniyo ustten vs bi numarasi yok yani😁
Ya kurulun yaparken demirleri birbirine bağlanan yer plastikti ve demiri baaya zorlayıp taktılar plastikler çıt diyip kırılacak gibi duruyor 😂

Aksamlari babasi cikariyor disari oynuyor ediyor da yetmiyor sanirim🫠

Bende de tam tersi, kiz beni bozdu🥴😁

Tum sendromlari yasadik cok sukur😄 sen ödülü bastan almissin ters olmus yine😀
Keşke şimdi daha aklı başındayken uslu olsaydı da küçükken olsaydı o krizler en azından anlamıyor derdim şimdi bile bile yapıyor 🥲 bi de kızınca "kızma bende kızarım" diyip Kaş çatlamaları, bazen de "öpiyim kızma" diyip gelip ölmeleri var 🫠 sözlü kavgalar ediyoruz biz bi de bağırıyor maşallah yorulmuyo da boğazı

İlk 2 buçuk yıl cidden imrenilecek bi çocuktu nazar değdi bence herkes ne kadar uslu, sevimli, uyumlu diye gıpta ediyordu erkek çocuğu için ne demek bu tahmin edersin 😂 bu bebekte erkek bakalım ne bekliyor bizi

Erdem çakmak. Önceki doğumum da orda oldu. Bebeğim yoğun bakımda kaldı. Doktorum bizim hayatımızı kurtardı desem yeri. Hemşiresi odası doktoru falan hiç sorun yaşamadım. Yakın zamanda KBB doktoru aynı hastanede oğlumun geniz eti ameliyatını yaptı. Orda yatış yapınca gördüm ki hiç bişey değişmemiş. Hala güvenebilirim
Ya bunu duyduguma cok mutlu oldum oraya cok gidp geldim tüp bebek ve aşılamalar için ama dogum olarak duyduklarım var dı aklımın bi köşesindeydi hep 😊 inş yeni yıl zammı cok olmaz bzlerde faydalanabliriz

Ya bunu duyduguma cok mutlu oldum oraya cok gidp geldim tüp bebek ve aşılamalar için ama dogum olarak duyduklarım var dı aklımın bi köşesindeydi hep 😊 inş yeni yıl zammı cok olmaz bzlerde faydalanabliriz
Ben şu an 30 bin lira fiyat aldım zorunlu sezaryen için. Zam olsa olsa 40-45 olur diye düşünüyorum. Sigortasız fiyat bu bi de. Devletin analık hali sigortası geçiyormuş ama bilmiyordum sigortalı fiyatı ne kadar sormadım o yüzden. En fazla 5 bin fark eder gerçi geniz eti için 25 bin verdik daha yeni Eylül ayında

Keşke şimdi daha aklı başındayken uslu olsaydı da küçükken olsaydı o krizler en azından anlamıyor derdim şimdi bile bile yapıyor 🥲 bi de kızınca "kızma bende kızarım" diyip Kaş çatlamaları, bazen de "öpiyim kızma" diyip gelip ölmeleri var 🫠 sözlü kavgalar ediyoruz biz bi de bağırıyor maşallah yorulmuyo da boğazı

İlk 2 buçuk yıl cidden imrenilecek bi çocuktu nazar değdi bence herkes ne kadar uslu, sevimli, uyumlu diye gıpta ediyordu erkek çocuğu için ne demek bu tahmin edersin 😂 bu bebekte erkek bakalım ne bekliyor bizi
Ben ne zaman övsem b.ku cikti😄 o yuzden artik iyi birsey yaptiginda elaleme soylemiyorum mesela arkadas diyor bizimki soyle soyle yapiyor
Ayyy sorma bezdim bizimki de oyle diyorum😄 bazen kendi kendine oyuna daliyor esim de aferin ogluma diyor 2 dk surmuyor birakiyor oyalandigi seyi
Bende esime daliyorum 🥴
Gecen yine oynuyordu kendi kendine
Esime dedim sakin seslenme goz goze gelme
Es kaza gozgoze gelirsen de bayilma numarasi yap
Kendi kendine oynasin birak dedim
Bi yarim saat oynadi ne guzeldi😄
Bugun de tepemden inmedi cok yoruldum telefonu alip annemi aradim
Sagolsun telefonda konusurken saygisi vardir ellemez bana😄 o ara yine oynadi falan
Telefonu kapatinca yine bana sardi meyve yiyelim hadi falan dedim de oyle bagladik konuyu🤓

Ben şu an 30 bin lira fiyat aldım zorunlu sezaryen için. Zam olsa olsa 40-45 olur diye düşünüyorum. Sigortasız fiyat bu bi de. Devletin analık hali sigortası geçiyormuş ama bilmiyordum sigortalı fiyatı ne kadar sormadım o yüzden. En fazla 5 bin fark eder gerçi geniz eti için 25 bin verdik daha yeni Eylül ayında
30 bin mi
Ay ne guzel
Burda 55ten basliyor fiyatlar

Ben ne zaman övsem b.ku cikti😄 o yuzden artik iyi birsey yaptiginda elaleme soylemiyorum mesela arkadas diyor bizimki soyle soyle yapiyor
Ayyy sorma bezdim bizimki de oyle diyorum😄 bazen kendi kendine oyuna daliyor esim de aferin ogluma diyor 2 dk surmuyor birakiyor oyalandigi seyi
Bende esime daliyorum 🥴
Gecen yine oynuyordu kendi kendine
Esime dedim sakin seslenme goz goze gelme
Es kaza gozgoze gelirsen de bayilma numarasi yap
Kendi kendine oynasin birak dedim
Bi yarim saat oynadi ne guzeldi😄
Bugun de tepemden inmedi cok yoruldum telefonu alip annemi aradim
Sagolsun telefonda konusurken saygisi vardir ellemez bana😄 o ara yine oynadi falan
Telefonu kapatinca yine bana sardi meyve yiyelim hadi falan dedim de oyle bagladik konuyu🤓
Ya valla ben övmedim ya aksine kötü şeylerini anlattım hep çünkü bakılınca kendi uyuyan, kendi yemek yemeyi seven, söz dinleyen, kimseye vurmanın yanından geçmeyen naif bi çocuktu bende hep böyle çıngar çıkarıyo böyle çileden çıkarıyo evde bunu yapıyo diye anlatıyodum ama yaramadı şimdi gerçekten tam olarak dedikleri yaramaz erkek çocuğuna evrildi. Tabi yaşında getirdiği bişey olarak benmerkezcilik, benim dediğim olurlar, sınır ihlalleri başladı. Böyle olunca bedenim yorulmasa beynim ço kyoruluyor konuşması gecikti diye deli divane oldum. Konuşunca da susmadı şimdi az sussa da kafam dinlense diyorum 😂 bizimki de aynı bırakırsan çok güzel oynayabiliyor polisçilik oynamayı seviyor 😂 ama göz göze geldim, dikkatini dağıttım mı yandık. Şimdi bile polisçilik oynuyor hırsız bişey çalmış polisler yakalamaya çalışıyo 😂

İçine atmış yavru sonradan çıkarmış hıncını 🤣🤣 benimde bu bebe erkek ikiside oğlak olacak aynı huydan bitane daha olursa napariz bilmiyom🤣

Kullanmıştım sağlam ama benim oğlum durmamisti aşağı kayıyordu kemeri baglayincada hoslanmiyordu hiç kullanmadi kedim yattı hep 7kiloya yakın hala yatiyo içinde 🤣

Ya valla ben övmedim ya aksine kötü şeylerini anlattım hep çünkü bakılınca kendi uyuyan, kendi yemek yemeyi seven, söz dinleyen, kimseye vurmanın yanından geçmeyen naif bi çocuktu bende hep böyle çıngar çıkarıyo böyle çileden çıkarıyo evde bunu yapıyo diye anlatıyodum ama yaramadı şimdi gerçekten tam olarak dedikleri yaramaz erkek çocuğuna evrildi. Tabi yaşında getirdiği bişey olarak benmerkezcilik, benim dediğim olurlar, sınır ihlalleri başladı. Böyle olunca bedenim yorulmasa beynim ço kyoruluyor konuşması gecikti diye deli divane oldum. Konuşunca da susmadı şimdi az sussa da kafam dinlense diyorum 😂 bizimki de aynı bırakırsan çok güzel oynayabiliyor polisçilik oynamayı seviyor 😂 ama göz göze geldim, dikkatini dağıttım mı yandık. Şimdi bile polisçilik oynuyor hırsız bişey çalmış polisler yakalamaya çalışıyo 😂
Gecen biri 10 dk gordu oglumu maşallah uslu ha dedi
Sizi yabanci gordu ondan rol kesiyor, bu onun maskesi dedim bende😄😄
Annem bile kriz anlarini gormemisti bi keresinde gordu agzi acik kaldi kadinin😄
Kac yasinda konustu
Erkekler gec konusuyor diyorlar
Bizimki cat pat tek kelime soyluyor su an
Ama renkleri falan ogrendi soruyoruz gosteriyor
Dedigimizi anliyor ama 2li kelimeler falan yok
Gitti bitti mama anne ver gel al gibi seyler soyluyor
Hadi mama sandalyene otur mama getircem gec salona diyorum mesela salona dogru ilerliyor sonra donup arkasina bakiyor geliyor muyum diye😄

Back
X