Ben şu an 30 bin lira fiyat aldım zorunlu sezaryen için. Zam olsa olsa 40-45 olur diye düşünüyorum. Sigortasız fiyat bu bi de. Devletin analık hali sigortası geçiyormuş ama bilmiyordum sigortalı fiyatı ne kadar sormadım o yüzden. En fazla 5 bin fark eder gerçi geniz eti için 25 bin verdik daha yeni Eylül ayında
İlk aylarda sling kangurudan daha iyi. Bebeği "giymiş" hissi veriyor daha iyi tutuyor. Kafa tutması oturunca 3 aydan sonra falan kanguru o zaman daha mantıklı. Ama sling yine kullanılabilir 6 aya kadar
Slingi bağlamak bana zor geliyor,belki de hiç birini almadım,bebek arabasında götürdüm.Çünki oğlumu kreşden götürdüğümde eğilip ayakkabısını giydirmem lazım,o bana zor geliyor,ilk 1 ay annem yanımda olacak inşallah,ilk günler kreşe o götürür,sonra iyu olursam bebeği anneme bırakıp ben oğlumu kreşe götürürüm herhalde,1 ay,40 gün sonrası sıkıntılı.
Pazartesi gidicem artık konumu öğrenirim benimde sağım daha çıkıntılı yamuk duruyor çünkü sürekli ordan itiyor sanki başı da solda göbek hizamda gibi orda da sertlik oluyor iki yanlı bu çocuk bi kere normal pozisyon almadı bence hala
Slingi bağlamak bana zor geliyor,belki de hiç birini almadım,bebek arabasında götürdüm.Çünki oğlumu kreşden götürdüğümde eğilip ayakkabısını giydirmem lazım,o bana zor geliyor,ilk 1 ay annem yanımda olacak inşallah,ilk günler kreşe o götürür,sonra iyu olursam bebeği anneme bırakıp ben oğlumu kreşe götürürüm herhalde,1 ay,40 gün sonrası sıkıntılı.
Evet alışana kadar zor ama kanguru da slingde arabada deneyimledim. Tabiki en konforlusu bebek Arabası ama onda da yaşadığınız yer bebek arabasına uygun değilse çok zor oluyor. Ben bu konuda acayip sorun yaşadım mesela. İlk aylar o yüzden slingle çıktım dışarı yalnızsak. Slingi bağlamayı öğrenince aşırı rahat geldi bana. Kanguruda bebek biraz havada kalıyor hissi oluşturuyodu bana tabii sebebi slingim tutuculuğuna alışmış olmamda olabilirdi. Zaten kanguruyu da sevmedi oğlum. Bebek arabasına bayılıyordu ama hiç itiraz etmedi yürümeye bayılana kadar
Yazıcam tamam bende merak ediyorum cidden. benim ön bölgede tam hissedemeyişim plasentanın önde olmasından kaynaklı da olabilir ama hiç hissetmiyo da değilim kafam karışık