Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    162
Bazı hastaneler yeni zam yaptysa yeni yılda yapmıyor ama bakalm nasipte ne varsa o olucak sanırım

İlk aylarda sling kangurudan daha iyi. Bebeği "giymiş" hissi veriyor daha iyi tutuyor. Kafa tutması oturunca 3 aydan sonra falan kanguru o zaman daha mantıklı. Ama sling yine kullanılabilir 6 aya kadar
Celik kapidan cikmadan ayakkabilarini giydirip o beklerken kanguruya koyacaksin bebisi baska turlusu zor

Slingi bağlamak bana zor geliyor,belki de hiç birini almadım,bebek arabasında götürdüm.Çünki oğlumu kreşden götürdüğümde eğilip ayakkabısını giydirmem lazım,o bana zor geliyor,ilk 1 ay annem yanımda olacak inşallah,ilk günler kreşe o götürür,sonra iyu olursam bebeği anneme bırakıp ben oğlumu kreşe götürürüm herhalde,1 ay,40 gün sonrası sıkıntılı.

Pazartesi yaz bize de o zaman merak ettim

Evet alışana kadar zor ama kanguru da slingde arabada deneyimledim. Tabiki en konforlusu bebek Arabası ama onda da yaşadığınız yer bebek arabasına uygun değilse çok zor oluyor. Ben bu konuda acayip sorun yaşadım mesela. İlk aylar o yüzden slingle çıktım dışarı yalnızsak. Slingi bağlamayı öğrenince aşırı rahat geldi bana. Kanguruda bebek biraz havada kalıyor hissi oluşturuyodu bana tabii sebebi slingim tutuculuğuna alışmış olmamda olabilirdi. Zaten kanguruyu da sevmedi oğlum. Bebek arabasına bayılıyordu ama hiç itiraz etmedi yürümeye bayılana kadar

Pazartesi yaz bize de o zaman merak ettim
Yazıcam tamam bende merak ediyorum cidden. benim ön bölgede tam hissedemeyişim plasentanın önde olmasından kaynaklı da olabilir ama hiç hissetmiyo da değilim kafam karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…