Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    171
Pazar günü 33 oluyorum şu an 32+5 im bebeğin gelişimi iyi çok şükür 10 gün önde bakalım yarın belli olacak dua edin
Canım inşallah bir sorun yoktur benim öyle sümüksü sarımsı akıntım hamileliğimin başından beri var bazen artıyor bazen azalıyor ama hep vardı. Hiçbir tahlilde enfeksiyon çıkmadı vajinal muayenede de bir şey yoktu doktorum da böyle akıntılar olabilir demişti inşallah senin de bir sıkıntı yoktur

İnşallah bende de problem çıkmaz 29.haftada sancım çıktığı için ciğer geliştirici yapılıp yatış verilmişti o yüzden korkuyorum açıkçası

Göğüs altında batma ağrı hisseden var mı acaba nasıl geçiriyorsunuz?
Bende ayni durumdayim doktor dogum yaklastikca diyaframina baski uyguluyor dedi ben magnezyum kullanamiyorum rahatsiz oliyirum kullanmiyorsan doktorunla gorusup kullanmaya basla iyi gelir dedi doktor

Kizlar cocuklarinin arasi 2 yaş olan var mi?
Birkac gundur grip olduk ailecek
Birde 2 yaş sendromu mu ne eklendi
Esimle mahvolmus durumdayiz surekli agliyor kucak istiyor krizlere giriyor ne istedigini de bilmiyor
Yerde oturup kitaplara bakiyoruz hayvanlar renklere bakiyoruz şükür ogrendi, soruyoruz gosteriyor, catpat soylemeye calisiyor ama gece uykulari bozuldu yeme duzeni bozuldu 3 4 gundur kucagima cok fazla almak durumunda kaldim ve karnim asiri aciyor bide idrar yanmasi oldum bugun
Yarin doktoruma tekrar randevu aldim karnimi asagida hissediyorum oglum 14 kg 1 ay sonra 2 yaş olacak
Bu aksam benden ilgi istiyordu kitapla baya oyalandik ettik sor gostereyim diyor resmen
Yerde oynamak istiyor yere oturunca da karnima baski hissediyorum
Gelip karnimi opuyor cici diyor
Bebise deterjan almistim onu almis eline
O kardesinin dedim
Gelmis siseyi karnima tutuyor icirmeye calisiyor falan ufak bi aglama seyi geldi bana..
O daha boyle ilgiye muhtacken hamile kaldim onu kucagima alamiyorum artik, belki daha cabuk uyurdu boylece
Yere oturamiyorum otursam da karnim aciyor geriliyorum bazen sesim yukseliyor ona
Sonra uzuluyorum
Ona haksizlik yapmisim gibi geliyor
Bazen sanci giriyor gibi oluyor ah diyorum o an durup bakiyor egilip dizimi opmeye calisiyor
Sunlari yazarken bile gozlerim dolu dolu
Bi an once haftalar gecse de dogursam toparlasam en azindan kucagima alabilsem yere oturabilsem o da kardesini izleyerek oyalansa sıkılmasa falan
Cok bunaldim bu gece

Bende ayni durumdayim doktor dogum yaklastikca diyaframina baski uyguluyor dedi ben magnezyum kullanamiyorum rahatsiz oliyirum kullanmiyorsan doktorunla gorusup kullanmaya basla iyi gelir dedi doktor
Ben magnezyum kullanıyorum canım hatta günde 1’di 2’ye çıkardım ama yine de diyaframa baskı hissi var. Kaburgalarım göğüsümün altı çok ağrıyor özellikle gece yatarken oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…