Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Bebeklerimiz beklenen tarihte gelmeyecek galiba :) Aralık sonu doğumlar başlar bence :) bu arada isimli nakışlı hastane çıkışı yaptırdınız mı? Yaptırdıysanız paylaşır mısınız?

Yaaa ben o zaman aralık sonu beklerim benim şeker yüklemede tokluklarım normaldi açlık 95ti o yüzden beni diyete soktu doktor ama ben 1 aydır zaten her şey normal diye inanılmaz tatlı yedim belki ondan daha da büyümüştür diye düşündüm haftaya randevum var bakalım o zaman netleşir. Sağlıkla doğsunlar da gerisi hiiiç önemli değil

Bebeklerimiz beklenen tarihte gelmeyecek galiba :) Aralık sonu doğumlar başlar bence :) bu arada isimli nakışlı hastane çıkışı yaptırdınız mı? Yaptırdıysanız paylaşır mısınız?
Ben yaptırmadım canım ilk zamanlar yaptırasım vardı da sonradan hoşuma gitmedi hiçbirini tatlı bir 10lu hastane çıkışı aldım direkt hazır

Haftada iki sonra bir sürekli sire gittim canım zaman yaklaşınca. Zaten gittiğim yerle de çok samimiyiz onlar hep kontrol etti çıkanı aldı. Yılbaşı itibariyle bunda da öyle yapacağım. Çok şükür tertemiz gitmiştim.

Ben normalde kendim alıyordum ama son 3-4 haftadır mümkün değil şu anda 33+2 yim 35 de randevum var tam kontrolden önce gideyim ağdaya diyorum sonrası Allah büyük bakıcaz çıkış durumuna göre

benimki bu şekilde ama hediye geldi o yüzden nereden ne kadara bilmiyorum

Eklentiler

• IMG_7085.webp
    94,7 KB · Görüntüleme: 53
Çok tatlılar sağlıkla kullansınlar inşallah bebişleriniz aslında ben sadece yastık ve battaniye için yaptırmak istiyorum yastığı hoşuma gidiyor. Ama geç mi kaldım acaba. Bide hediyelik olarak ne yaptırdınız?

Merhaba arkadaşlar ana kucağı olarak hangisini aldınız? Ben karar veremedim yardımcı olabilir misiniz

Canım 1 Ocak zaten resmi tatil

Canım 1 Ocak Perşembe resmi tatil cumada işe git bari 5 i pazartesi bozdur o tatilleri de değerlendirmiş olursun

Canım ayrıca 31+5 te bebeğim 44 cm ve 2200 gr çıktığı halde doktora normal doğum zor mu olur yani dedim daha belli olmaz son haftalar aldığı kiloya göre konuşuruz dedi. Biraz erken konuşmuş sanki doktorun ya

Kızlar çoook alakasız bir şey soracağım evinde espresso makinesi kullanan var mı ne kullanıyorsunuz önerisi olan var mıdır? Derdin bu mu diye soracak olursanız son zamanlarda sürekli dışardan latte alıyorum

Ben kullanıyorum canım tam otomatik kahve makinesi. Benimki Siemens çok memnunum

Merhaba arkadaşlar ana kucağı olarak hangisini aldınız? Ben karar veremedim yardımcı olabilir misiniz
Mamma almayı düşünüyorum canım ben.

Canım nespresso kullanıyorum memnunum.

Hediyelik yaptırmadım daha canım. Yaptırınca paylaşırım.

Maalesef iri bebek de olsa ne zaman geleceği belli olmuyor. 4700 küsür olan bebeğim 40+5 de gelmişti. O yüzden bu sefer daha kilo almasın diye suni ile erken başlatmaya karar verdik. Bende de şeker çıkmamıştı.

Kolonya ve anahtarlık yaptırdım bu ay da çikolatasını alacağım kolonyayı kendimiz yaptık boş şişeleri alıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…