Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar oglumda sadece dogdugu gun hastaneden kasikli biberon istemislerdi mama icin
Siringa gibi agzi silikon kasik
Onu saklamisim ben ama silikon kismi sararmis
Nasil beyazlatabilirim bilgisi olan var mi
Bebeklerimiz beklenen tarihte gelmeyecek galiba :) Aralık sonu doğumlar başlar bence :) bu arada isimli nakışlı hastane çıkışı yaptırdınız mı? Yaptırdıysanız paylaşır mısınız?
Kizlar oglumda sadece dogdugu gun hastaneden kasikli biberon istemislerdi mama icin
Siringa gibi agzi silikon kasik
Onu saklamisim ben ama silikon kismi sararmis
Nasil beyazlatabilirim bilgisi olan var mi
Ben normalde kendim alıyordum ama son 3-4 haftadır mümkün değil şu anda 33+2 yim 35 de randevum var tam kontrolden önce gideyim ağdaya diyorum sonrası Allah büyük bakıcaz çıkış durumuna göre
Benim 12 ocakti planlanan dogum
6 ocakta agdasiz sekilde gitmistim
Agdacimla 10 ocak icin randevulasmistik ama sabahin 5inde suyum gelince panikledik ic camasirlarimi bile alamadan sadece bebisin kiyafetlerini alip cikmistik
Simdiki tecrubem olsa dusa falan girer bi toparlanirdim
Ben saniyordum suyum gelince bebek hemen gelecek bide sular fosur fosur akinca duramadik
Ama ebe rahatlatmisti beni
Ohoo burda neler goruyoruz kil tuy sorun etme demisti
Plansiz normal dogumda yine hasta ikinirken diskisini bile yapabiliyormus dusun yani insanoglu her durumu yasayabiliyor
Umarim sakin dogumlar nasip olur hepimize
Canım ayrıca 31+5 te bebeğim 44 cm ve 2200 gr çıktığı halde doktora normal doğum zor mu olur yani dedim daha belli olmaz son haftalar aldığı kiloya göre konuşuruz dedi. Biraz erken konuşmuş sanki doktorun ya
Kızlar çoook alakasız bir şey soracağım evinde espresso makinesi kullanan var mı ne kullanıyorsunuz önerisi olan var mıdır? Derdin bu mu diye soracak olursanız son zamanlarda sürekli dışardan latte alıyorum
Kızlar çoook alakasız bir şey soracağım evinde espresso makinesi kullanan var mı ne kullanıyorsunuz önerisi olan var mıdır? Derdin bu mu diye soracak olursanız son zamanlarda sürekli dışardan latte alıyorum
Tam otomatik kullanıyorum ben canım philips latte go 5500 serisi. Daha önce kapsüllü kullanmıştım hem lezzet hem kapsül fiyatları açısından çekirdekli olanlar daha mantıklı gelince değiştim
Kızlar derdin bu mh gece gece diye gülmeyin sakın arkadaşım dün gece acil doğuma gitmiş ağda vs yaptıramadan gittim eşime jilet aldırdım o sancı arasında falan dedi içime bi korku düştü öyle bi duruma düşmekten nasıl ayarlicaz bunu ağdaya gitsem ya tekrar gitme zamanım geldiğinde doğuma gidersem falan diye önceki doğumlarında bunu ayarlayabilen var mıydı
Ben doguma degil ama gecenlerde kanamam olunca direkt hastaneye o sekil gitmistim suyum falan gelse yine hemen 2dk dusun altinda alirdim orami burami diye dusunuyordum ama kan gorunce cok korktum haftam da erken oldugu icin mecbur gittim. Bi de isik falan tutup iki uc kisi bakiyorlar inceliyorlar allahim yasadigim mahcubiyett. Normalde surekli dusa girerim zaten ama 2-3 gun aksamisti baska seylerden o araya denk geldi hatta bende hemsirelerden falan ozur diledim kusura bakmayin hazirliksizdim diye onlarda anne adaylarinda boyle cok denk geliyo hic oyle dusunmeyin lutfen falan diye rahatlatmisti ama simdi her gun dus almaya calisiyorum