- 17 Temmuz 2021
- 9.263
- 28.079
- 498
Lansinoh yorumlarını okudum az önce meme reddi diyorlar tabi bebekten bebeğe de değişir kimi çok memnun kimi sıfır. Emmeyecek bebek emmiyor sanırım ya. Dr browns var o fena değil gibi geldi. Aklımın bir köşesine onu yazdım ihtiyaç anında almak üzere :) ha bide comotomo var da ya sevmezse bebek valla içim cız eder o fiyata cesaret edemedim :)
Benimki biraz uzunduAy ben nedense kıl olayını hiç düşünmedim her ay düzenli ağda yaptırıyorum birkaç hafta sonra tekrar yaptırırım sonrası artık ne olur bilemem o kadarcık tüyden de ne olacak
Kiz kim hatirlicak biziAy ne bileyim arkamdan laf ederler gibi geliyor jsjjsjsjd
Ben o kakasını yapanlardan olmaktan korkuyorum yaaaKiz kim hatirlicak bizi
Çay molasinda falan "ne kildi abi ya hayatimda gormedim o kadar, tarla gibi" falan mi diyecekler
Kasmayin yahu bu kadar
Allah korusun ya dusunme oyle seylerBen o kakasını yapanlardan olmaktan korkuyorum yaaa
Kızlar çoook alakasız bir şey soracağımevinde espresso makinesi kullanan var mı ne kullanıyorsunuz önerisi olan var mıdır? Derdin bu mu diye soracak olursanız son zamanlarda sürekli dışardan latte alıyorum
Ben o kakasını yapanlardan olmaktan korkuyorum yaaa
Valla benim doğumumda hasta bakıcısına kadar herkes izlediği için ben iyi ki temiz gitmişim diyorum canım. O can havliyle bunlar neden burda neden izliyor demekte gelmedi hiç aklıma ama şimdi olsa hepsini çıkarttırırdım herhalde.Kiz kim hatirlicak bizi
Çay molasinda falan "ne kildi abi ya hayatimda gormedim o kadar, tarla gibi" falan mi diyecekler
Kasmayin yahu bu kadar
Ben elektrikli olandan aldım sallanan. Markası kanz memnundum yani bakabilirsinMerhaba arkadaşlar ana kucağı olarak hangisini aldınız? Ben karar veremedim yardımcı olabilir misiniz
Ay nesini izliyorlarmis ki yaValla benim doğumumda hasta bakıcısına kadar herkes izlediği için ben iyi ki temiz gitmişim diyorum canım. O can havliyle bunlar neden burda neden izliyor demekte gelmedi hiç aklıma ama şimdi olsa hepsini çıkarttırırdım herhalde.
Tam modeli ya da link vs atar mısın canım ben de alacağım ama philipse o kadar para bayılmalı mıyım başka şeyler mi baksam diye düşündüm
Bende de bundan var ev tipi barista cok hizli oluyor biraz sesli sut kopurtucu. Kahveyide moliendo dan siparis edince uygun fiyata lezzetli oluyor. Karaca Coffee Art 1353 Süt Köpürtücülü 20 Bar Basınçlı Espresso, Latte Cappuccino Americano Makinesi - Fiyatı, YorumlarıKızlar çoook alakasız bir şey soracağımevinde espresso makinesi kullanan var mı ne kullanıyorsunuz önerisi olan var mıdır? Derdin bu mu diye soracak olursanız son zamanlarda sürekli dışardan latte alıyorum
Silikon olduğu için sararıyor canım çok normal. Bende kaşık alıp çantaya koyucam, biberonda acil gerekirse çıkar alırız dedim hastane etrafı eczane dolu nede olsaLansinohta indirim vardi bitmediyse
Ondan almayi dusundum yavas akislisindan
Aventten daha iyi diye yorumlar okudum bi suru
Ama henuz alamadim
Karbonatla kaynat diyosun hic denemedim deneyeyim bi
Neden sararir ki yikayip kaldirmistim halbuki
Ben lazere gitmiştim üst taraflarda yok ama altta oluyordur illa ki. Onada göbekten alamıyorum gibi bişey. Ay cidden ne olcak o kadarcıktüyden modundayımAy ben nedense kıl olayını hiç düşünmedim her ay düzenli ağda yaptırıyorum birkaç hafta sonra tekrar yaptırırım sonrası artık ne olur bilemem o kadarcık tüyden de ne olacak
Kesinlikle bebekten bebeğe değişiyor, benim kızıma neler denedim, avent aldım %96 bebek kabul ediyor vs yazıyor ya üstünde %4 lük kısma katıldık bizdeLansinoh yorumlarını okudum az önce meme reddi diyorlar tabi bebekten bebeğe de değişir kimi çok memnun kimi sıfır. Emmeyecek bebek emmiyor sanırım ya. Dr browns var o fena değil gibi geldi. Aklımın bir köşesine onu yazdım ihtiyaç anında almak üzere :) ha bide comotomo var da ya sevmezse bebek valla içim cız eder o fiyata cesaret edemedim :)
Kız ne laf edicekler arkadaşlarında dediği gibi onlar neler görüyolardırAy ne bileyim arkamdan laf ederler gibi geliyor jsjjsjsjd
Kesinlikle katılıyorum, ne kadar boş insanlar var yaAy nesini izliyorlarmis ki ya
Agdasiz olmaktan daha kotu bence tv izler gibi izlenmek
Benimde aklımdan geçtiBurcuRemzi canım naptın merak ettim seni. Sağlıklı sıhhatli kavuşmuşsundur umarım miniğine?
Ben kendi hikayemi anlattigimda sen cok korkmustun aynisini yasamaktan bak basina geldi resmen
Hergun dusta jiletleme kendini tahris olcan bu sefer de
Bu kadar korkmayin kildan tuyden ayol
Ay sorma kiz korktugum basima geldi ve evet bu sefer de alt tarafi goremedigim icin orami burami kesiyorum sonra yine anksiyete oluyorum o kan nerden geldi diyeKiz kim hatirlicak bizi
Kasmayin yahu bu kadar
Kendim de sağlıkçıyım normalde 4 sene özelde çalıştım evlenip şehir değiştirince çıktım o 4 senede ne konuşmalara şahit oldum bi bilseniz… o yüzden bu kadar çok takılıyorum bu konuya belki deAy sorma kiz korktugum basima geldi ve evet bu sefer de alt tarafi goremedigim icin orami burami kesiyorum sonra yine anksiyete oluyorum o kan nerden geldi diyeama yine de insan utaniyo oyle gorulmeye sanki ben cok pis biriymisim bana dokunmak istemeyecekler ona gore muamele yapacaklar gibi hissediyorum ayrica bence arkadan da konusuyorlardir bu kulaklar neler duydu kuaforlerden kadinin teki mesela uzatip sac gibi oruyormus aldirmiyormus ust kismi ... Bu nasil bi tarz her seyi gectim mikrop tutar o kokar tobe tobe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?