Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173

Benim baktigim suydu
Baya birkac yerden yorum baktim meme reddi yapmayan tek biberon yazmis cogu kisi
Ondan aklimda vardi o
Ama dedigin gibi tutmayan tutmuyor ruyamda emzik emiyordu valla kirli mirli demeden

Ay ben nedense kıl olayını hiç düşünmedim her ay düzenli ağda yaptırıyorum birkaç hafta sonra tekrar yaptırırım sonrası artık ne olur bilemem o kadarcık tüyden de ne olacak
Benimki biraz uzundu
Agda uzunlugu kadardi yani
Jiletle ne kadar cikabilir ki zaten 3 4 gunde
Kirli sakal gibi durur en fazla bende agda yapyordum duzenli ama hani dedim dogumdan 2 gun once aldirayim
Olmadi

Canım ben geçen yıldan beri philips 4400 serisi kullanıyorum çok memnunum. Kapsüllülerde kapsüller biraz pahalıya geliyor diye biliyorum ondan bundan almıştık. Çekirdek kahve koyuyoruz çok memnunum. 1 kg alıyoruz 4-5 ay gidiyor yoğun kullanımda. Philips alacaksan şuna dikkat et 4400 ile 5400 arasında soğuk kahve seçeneği farklı sadece 5400 lerde soğuk kahve seçeneği çok ama illa soğuk kahve içmek istersen ısıyı düşürüp buz atarak da sıcak kahveni soğutabilirsin yani aradaki fiyat farkını durumuna göre değerlendirirsin kuzum.

Kiz kim hatirlicak bizi
Çay molasinda falan "ne kildi abi ya hayatimda gormedim o kadar, tarla gibi" falan mi diyecekler
Kasmayin yahu bu kadar
Valla benim doğumumda hasta bakıcısına kadar herkes izlediği için ben iyi ki temiz gitmişim diyorum canım. O can havliyle bunlar neden burda neden izliyor demekte gelmedi hiç aklıma ama şimdi olsa hepsini çıkarttırırdım herhalde.

Ay nesini izliyorlarmis ki ya
Agdasiz olmaktan daha kotu bence tv izler gibi izlenmek

Bende de bundan var ev tipi barista cok hizli oluyor biraz sesli sut kopurtucu. Kahveyide moliendo dan siparis edince uygun fiyata lezzetli oluyor. Karaca Coffee Art 1353 Süt Köpürtücülü 20 Bar Basınçlı Espresso, Latte Cappuccino Americano Makinesi - Fiyatı, Yorumları

Lansinohta indirim vardi bitmediyse
Ondan almayi dusundum yavas akislisindan
Aventten daha iyi diye yorumlar okudum bi suru
Ama henuz alamadim
Karbonatla kaynat diyosun hic denemedim deneyeyim bi
Neden sararir ki yikayip kaldirmistim halbuki
Silikon olduğu için sararıyor canım çok normal. Bende kaşık alıp çantaya koyucam, biberonda acil gerekirse çıkar alırız dedim hastane etrafı eczane dolu nede olsa
Ay ben nedense kıl olayını hiç düşünmedim her ay düzenli ağda yaptırıyorum birkaç hafta sonra tekrar yaptırırım sonrası artık ne olur bilemem o kadarcık tüyden de ne olacak
Ben lazere gitmiştim üst taraflarda yok ama altta oluyordur illa ki. Onada göbekten alamıyorum gibi bişey. Ay cidden ne olcak o kadarcıktüyden modundayım
Kesinlikle bebekten bebeğe değişiyor, benim kızıma neler denedim, avent aldım %96 bebek kabul ediyor vs yazıyor ya üstünde %4 lük kısma katıldık bizde o yüzden acelem yok ilk etapta biberon kaşıkla gerekli durumda müdahale ederim diye düşündüm
Ay ne bileyim arkamdan laf ederler gibi geliyor jsjjsjsjd
Kız ne laf edicekler arkadaşlarında dediği gibi onlar neler görüyolardır

Ben kendi hikayemi anlattigimda sen cok korkmustun aynisini yasamaktan bak basina geldi resmen
Hergun dusta jiletleme kendini tahris olcan bu sefer de
Bu kadar korkmayin kildan tuyden ayol

Kiz kim hatirlicak bizi
Çay molasinda falan "ne kildi abi ya hayatimda gormedim o kadar, tarla gibi" falan mi diyecekler
Kasmayin yahu bu kadar
Ay sorma kiz korktugum basima geldi ve evet bu sefer de alt tarafi goremedigim icin orami burami kesiyorum sonra yine anksiyete oluyorum o kan nerden geldi diye ama yine de insan utaniyo oyle gorulmeye sanki ben cok pis biriymisim bana dokunmak istemeyecekler ona gore muamele yapacaklar gibi hissediyorum ayrica bence arkadan da konusuyorlardir bu kulaklar neler duydu kuaforlerden kadinin teki mesela uzatip sac gibi oruyormus aldirmiyormus ust kismi ... Bu nasil bi tarz her seyi gectim mikrop tutar o kokar tobe tobe

Kızlar bi Reflü yatağı almıştım bugün geldi ve aşırı beğendim yıkanabilir alezi+çarşaf gibi bişeyi var Yataş juno alacaktım ancak yıkanabilir olmaması çok pratik gelmemişti açıkçası bebek sonuçta çişi kakası kusmuğu bitmiyor ama aldığım model birebir Yataş juno modeli ancak daha ergonomik gibi almayı düşünen araştıran varsa tavsiye edebilriimmm

Kendim de sağlıkçıyım normalde 4 sene özelde çalıştım evlenip şehir değiştirince çıktım o 4 senede ne konuşmalara şahit oldum bi bilseniz… o yüzden bu kadar çok takılıyorum bu konuya belki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…