• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Kızlar bi Reflü yatağı almıştım bugün geldi ve aşırı beğendim yıkanabilir alezi+çarşaf gibi bişeyi var Yataş juno alacaktım ancak yıkanabilir olmaması çok pratik gelmemişti açıkçası bebek sonuçta çişi kakası kusmuğu bitmiyor ama aldığım model birebir Yataş juno modeli ancak daha ergonomik gibi almayı düşünen araştıran varsa tavsiye edebilriimmm
Ben öneri alırımmm

Ay sorma kiz korktugum basima geldi ve evet bu sefer de alt tarafi goremedigim icin orami burami kesiyorum sonra yine anksiyete oluyorum o kan nerden geldi diye 🤣🤣 ama yine de insan utaniyo oyle gorulmeye sanki ben cok pis biriymisim bana dokunmak istemeyecekler ona gore muamele yapacaklar gibi hissediyorum 🤣 ayrica bence arkadan da konusuyorlardir bu kulaklar neler duydu kuaforlerden kadinin teki mesela uzatip sac gibi oruyormus aldirmiyormus ust kismi ... Bu nasil bi tarz her seyi gectim mikrop tutar o kokar tobe tobe 🤣🤣
Faça atilmis kuku daha travmatik ya😅
Kendini bu kadat yipratma bence
Kaşıntı yapmasi da cabasi 🥴
Uzatip örgü maşa yapanin arkasindan konusulur tabi😆
Bizimki düz daginik kil sacagi
Kim napsin sfjsjdksm😄

Hanımlar kaç gündür yediğimi içtiğim suyu bile sindiremiyorum mideme inmiyor gibi çok rahatsız oluyorum ya yürüyüşte yapıyorum ama geçmiyor bu his

Hanımlar kaç gündür yediğimi içtiğim suyu bile sindiremiyorum mideme inmiyor gibi çok rahatsız oluyorum ya yürüyüşte yapıyorum ama geçmiyor bu his
Merhaba geçmiş olsun son ay öyle çok hafif beslenmek gerekiyor acı baharat yağlı ağır yiyeceklerden uzak dur canım. Bebeğe kilo aldıran sağlıklı yiyecekler tüket sadece yoksa çok rahatsız eder seni miden.

Back
X