Ben öneri alırımmmKızlar bi Reflü yatağı almıştım bugün geldi ve aşırı beğendim yıkanabilir alezi+çarşaf gibi bişeyi var Yataş juno alacaktım ancak yıkanabilir olmaması çok pratik gelmemişti açıkçası bebek sonuçta çişi kakası kusmuğu bitmiyor ama aldığım model birebir Yataş juno modeli ancak daha ergonomik gibi almayı düşünen araştıran varsa tavsiye edebilriimmm
Faça atilmis kuku daha travmatik yaAy sorma kiz korktugum basima geldi ve evet bu sefer de alt tarafi goremedigim icin orami burami kesiyorum sonra yine anksiyete oluyorum o kan nerden geldi diyeama yine de insan utaniyo oyle gorulmeye sanki ben cok pis biriymisim bana dokunmak istemeyecekler ona gore muamele yapacaklar gibi hissediyorum ayrica bence arkadan da konusuyorlardir bu kulaklar neler duydu kuaforlerden kadinin teki mesela uzatip sac gibi oruyormus aldirmiyormus ust kismi ... Bu nasil bi tarz her seyi gectim mikrop tutar o kokar tobe tobe
Ağdasız olup izlenme beni daha da gererdi herhalde bak o zaman herkesi kovabilirdimAy nesini izliyorlarmis ki ya
Agdasiz olmaktan daha kotu bence tv izler gibi izlenmek
Ahaha ay ilahi kiz agdali olunca mi kovasin gelmediAğdasız olup izlenme beni daha da gererdi herhalde bak o zaman herkesi kovabilirdim
Merhaba geçmiş olsun son ay öyle çok hafif beslenmek gerekiyor acı baharat yağlı ağır yiyeceklerden uzak dur canım. Bebeğe kilo aldıran sağlıklı yiyecekler tüket sadece yoksa çok rahatsız eder seni miden.Hanımlar kaç gündür yediğimi içtiğim suyu bile sindiremiyorum mideme inmiyor gibi çok rahatsız oluyorum ya yürüyüşte yapıyorum ama geçmiyor bu his
Genel Markalar Reflü Yeni Doğan Bebek Yatağı Unisex Yıkanabilir Kılıflı Ve Sıvı Geçirmez Alezli - Fiyatı, YorumlarıBen öneri alırımmm
Çok geçmiş olsunnn sağlıkla sağ Salim kucağına al inşallah ilk annemiz sen olacaksın sanırım belli olduCanim kizlar merak etmişsiniz hepinize teşekkür ederim. Hastanedeyim gözlem altında tutuluyor um. Karanlık sessiz bir odadayim tlf da yasak yazamadim o yüzden. Tansiyonumu düşürüyorlar ama doktor patlayan bir bombasin dedi Cuma günü bebişe kavusuyorum Allahin izniyle şimdi belli oldu. Tam 36 haftalık olmuş oluyor .
Ağdalı olunca izleyin kız gözünüz gönlünüz açılır derdimAhaha ay ilahi kiz agdali olunca mi kovasin gelmedikildan bu kadar korkanlari ilk kez burda goruyorum valla
Canım sağlıkla kucağına al inşallah bize de haber ver dualarımız seninle ve bebişinleCanim kizlar merak etmişsiniz hepinize teşekkür ederim. Hastanedeyim gözlem altında tutuluyor um. Karanlık sessiz bir odadayim tlf da yasak yazamadim o yüzden. Tansiyonumu düşürüyorlar ama doktor patlayan bir bombasin dedi Cuma günü bebişe kavusuyorum Allahin izniyle şimdi belli oldu. Tam 36 haftalık olmuş oluyor .
Güzel gözüküyor ben de bakayım, babynest aldım o da hoşuma gitti benim ama bunlardan da gerekecek sanırımGenel Markalar Reflü Yeni Doğan Bebek Yatağı Unisex Yıkanabilir Kılıflı Ve Sıvı Geçirmez Alezli - Fiyatı, Yorumları
Bunu aldımmm gerçekten çok hoşuma gitti aklında bylunsunnn bu şekilde çift katman çıkarıp yıkanabiliyor ekstra taşıma poşeti gibi bişey de göndermişler bez çanta gibi
Evet elektrikli arkadaşım verdi onun bebeği sevmemiş hiç kullanamamış bi tane manuel almak istiyorum ona bakayım ben de teşekkür ederimHuggy wave aldım manuel , otomatiği sevmeyen çok bebek varmış manuelden devam dedim
Sağlıkla, huzurla inşallah.Canim kizlar merak etmişsiniz hepinize teşekkür ederim. Hastanedeyim gözlem altında tutuluyor um. Karanlık sessiz bir odadayim tlf da yasak yazamadim o yüzden. Tansiyonumu düşürüyorlar ama doktor patlayan bir bombasin dedi Cuma günü bebişe kavusuyorum Allahin izniyle şimdi belli oldu. Tam 36 haftalık olmuş oluyor .
Kuzum junonunda her şeyi çıkıp yıkanabiliyorKızlar bi Reflü yatağı almıştım bugün geldi ve aşırı beğendim yıkanabilir alezi+çarşaf gibi bişeyi var Yataş juno alacaktım ancak yıkanabilir olmaması çok pratik gelmemişti açıkçası bebek sonuçta çişi kakası kusmuğu bitmiyor ama aldığım model birebir Yataş juno modeli ancak daha ergonomik gibi almayı düşünen araştıran varsa tavsiye edebilriimmm
Yenidoganlarin cenesi cabuk yoruluyorBiberonlarla ilgili şöyle bişey izledim
Bilemedim anne memesindende çekmeden gelmiyor mantıken canım ama ben kaşık biberonda aldım ebebekten 150₺ gibi bişeydi çok uygun diye şaşırdım hatta. İnşallah lazım olmaz ilkinde ki gibi emziririm biberonu 40 ı çıkınca deneyeceğimYenidoganlarin cenesi cabuk yoruluyor
Aventte zorlanabilir gibi geldi bana
Bence onemli olan anne memesine yakin olan tasarim olmasi ve az da olsa akis olmasi
Süt geldikce emecektir zaten iki cekip dinleniyolar ilk basta
Benim de 16 Aralık diye verdi doktor raporu ama hafta bütünlüğünden cuma ayrılmak mantıklı 12si oluyo onu nasıl yapıcaz? 16aralık 36.hafta tam Salı yani saçma geliyo pazartesi gidip Salı izne başlamak.15 aralık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?