Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    176
Geceleri vardı sancım canım düzenli değil ama muhtemelen açıklığa sebep oldu birde çatı ağrısı vardı 3 gündür bacaklar ve rahim arasındaki bölge yürütmüyordu olduğum yerde kitleniyordum

Kızlar dün çok dikkate almadım ama bugün de devam edince sormak istedim… aniden vajinada baskı oluyor, zorlasa çıkacakmış gibi yani, ağrı değil sadece inanılmaz bir baskı, gün içinde tekrarlıyor. Yaşayan var mı?
Aklımda iki seçenek var, ya bebek ters döndü ve ayakları aşağıda, ya da ciddi ciddi kafa atıyor. Umarım ikincisidir.

Bende de durum aynı o malum düzenleyicilere bebişinkileri koydum. Kendime 2 takım gecelik söyledim onlar gelsin kendiminkileri de hazırlıcam. Çikolatayı trendyolda bir çikolatacı buldum ordan söylücem her hafta taze geliyormuş çikolatalar. 2 günde kargoya veriyorlarmış ocak başı gibi söyleyim dedim.

Canım çikolata için link atabilir misin müsait olduğunda. Bende Ocak başı söylerim diyorum.

Sağlıkla al kucağına canım. Bugün banada sağlık ocağında ki ebe erken gelicek gibi görünüyor, ama şu 36yı Bi atlatalım daha iyi olur dedi. Rabbim korusun inşallah kucağına alırsın hemen, sütünde gelir hemencecik

Ay kız ismi kolayda erkek ismi bulamadım ben bi türlü. Çok zor ya

Kızlar hastane çantalarınız hazır mı?
Ben hazırladım canım, bi bebek bezi alacağım ev için. Hastane için 6 7 tane koydum ama az gibide geldi. Birde Aralık annelerinde duş alamıyoruz alır vücut temizleme mendilini duymuştum. Onu ekleyeceğim. Ayy emzirme atleti yada sutyen alıcam onları unuttum

Merak etme onlardan alsan da bi süre sonra lömbırrr diye memeyi ustten cekip cikariyorsun emziriyorsun
Zaten memenin de kendisi dolu ve kendini salmaya musait bi yapiya büründüğü icin sagdan soldan her yerden cikarip isini gorebiliyorsun
Zamanla dizlere kadar uzanma ozelligi geliyor

Teşekkür ederim.Normal ultrason kontrolüne gitmiştim,kendi doktorum devletde ve o usg yapmıyor,usg için başka hastaneye gönderiyor.Plasenta ve kordonun iyi durumda dedi,oksijen sorunu neden oluşmuş ben de anlamadım,yarın erkenden kendi doktoruma gideceğim.Amniyon sıvısı bir az galiba ve bir az bulanık.

Çamaşır yıkama bugün bitti. Bu arada kurutmada kuruttum, biraz çekmişler sanırım ama olduğu kadar. Artık bebek kıyafetleri alırken büyük beden alacağım, nasılsa çekecek. Benim hurçlar hazırdı, bu hafta bebeğin hurçları da hazırlamış olurum inşallah. Doğum günü belli olunca da valize koyarım.

Sağlıcakla kucağına al canım.Benim oğlum 38ci haftada 35 haftalık göründüyü için acil sezeryan olmuştum,2400 g doğmuşdu,küveze de düşmemişdi,ciğer geliştirici iyne olmuştum,ameliyatım da iyi geçmişti,inşallah seninki de gezel geçer

Benim de son zamanlar iştahım artmış gibi,abur cubur yemiyorum,ama yemekten gazla yediğim zaman,salçalı şey yediğim zaman midem yanıyor,yediğim de burnum da geliyor
Çantam da hazır değil,daha bebeğin hastane çıkışı elbiseıerini bile yıkamadım,çanta hazırlamayı bu ay sonuna sakladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…