• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    177
Kızlarrr o zaman eğlenceli bir konu açayım 😂 eşleriniz doğum hediyesi hakkında ne düşünüyor biraz kocaları çekiştirmek isterim 🫠
Ayy bir tane video var ya aklıma o geldi. Kadın elinin vedosunu çekiyor kocamın hamileliğimin başından beri aldığı hediyeler diyee; ama el boş en sonunda da n*h yapıyor ahahha.

Şaka bir yana tüp bebekti özelde doğumuydu derken sanırım bende avucumu yalıycam :D

Yok yok kuzucum bir üst mesajıma bakabilirsin anca yazabildim dün çok yoğun bir gündü, teşekkür ederim merak ettiğin için. Bol hareketli bol dil çıkartmalı ve bol ciddi bakışlı bir kontroldü :) Doktor bir daha gelmeden önce çikolata yeme ultrasonda zor yakalıyorum dedi hahah. Makat gelişmiş belki döner ama zor dedi iri bebek ultrasonda değil karnına gözle bakınca bile belli dedi. Makat geliş devam ederse normal doğumu unut dedi :)

Canım bende çikolata yaptırdım 120 adet metal kutulu bir de hastanede eve ilk gelen yakınlara falan vermek için 30 tane de kolanya

Benim dün kontrolümda makat geliş çıktı işte kuzucum. Böyle giderse zor normal doğum dedii
Eğer vajinal doğum tercih ediyorsan döner inşallah canım 🙏🏻 kg konusuna gelince belki de haftasıyla uyumludur yanılma payı oluyor, bende ona güveniyorum benimki de biraz öndeydi çünkü

Eğer vajinal doğum tercih ediyorsan döner inşallah canım 🙏🏻 kg konusuna gelince belki de haftasıyla uyumludur yanılma payı oluyor, bende ona güveniyorum benimki de biraz öndeydi çünkü
Aynen ölçerken illa fazla yada az çıkabiliyor kesin olmuyor bence de canımm. Amaan hiçbirşey önemli değil tek öenmli olan sağlıklı olması. Çok kilolu olursa dışarda diyet çok zayıf olursa da dışarda yemek :D her türlü hala yola sokarız biz onları hahah

Kızlarrr o zaman eğlenceli bir konu açayım 😂 eşleriniz doğum hediyesi hakkında ne düşünüyor biraz kocaları çekiştirmek isterim 🫠
Laf arasinda sormustu bi kez bende dusuneyim demistim sonra dedim 5 10 ajda al gozum yuksekte degil🥲 sonra bi daha sormadi🤣
dusundum de hediye olarak eve yardimci alsa fena olmaz
Bebegi emzirdikten sonra kucagimdan alip gazini cikaracak, bana balli süt yapacak bir yardimci
Yazarken gozlerim doldu🥹😆

kızlar bende sorayım oda süslemesi yapacak mısınız yapacaksanız nasıl bişey düşündünüz ne aldınız ben asla bi fikir bulamadım
Evi süsleyeceğiz Allah nasip ederse.Dün usg sonucu iyi olmayınca(bebeğin suyu bulanmış,oksijen yetmezliği vardı)doktora gittim bu gün,bi sürü iyne ve ilaç yazdı,tansiyonum da açken 13/9-du.Böbreğim çok zorluyor beni.Şimdi son 1 ayı sağlıkla bitirmeyi istiyorum,başka şeyler boş geliyor.Kendinize dikkat edin kızlar üşütmeyin,ağır iş yapmayın.

Ben bebeğimi emzirirken telefondan ingilizce öğrenmeye başladım canım.Geceleri de topiğe bakıyordum ki,uyku tutmasın,bebek büyüdükce tek elle tutmak zor oluyor tabi,ben sandalyede oturup telefonu bir şeye dayayıp çocuk doktorlarının videolarını,ingilizce öğreten videoları izledim.O zamanımı boşa harcamadım yani.Emeklemeye başlayınca,bir yerden tutup kalkmaya başlayınca artık öncekiler gibi zamanın olmuyor,emzirdikten sonra hem bebeği takip etmeli,hem de ev işlerini yapmalısın,daha çok yoruluyorsun.
iyi yapmışsın canım zamanı değerlendirmişsin 😊
Kaç yaşında ilk çocuk şimdi?

Oğlumun adı Arel 🩵 Atlas dusnundum de eşim begenmedi
Diğer önerileri de sorayım bakayım
Teşekkürler 🥰
Rica ederim canım, çok isim baktım ama içime sinen olmadı işte 😊
Bende erkek isminde çok zorlandım bi de bi çocuk daha var isimleri çok farklı olmasın uyumlu, anlamları benzer olsun falan derken seçenekler baya daraldı çok şükür 😂sonra ben beğendim bi tane eşim daha iyisini aradı 2 ay baktı yok benim dediğime karar kıldık 😂
Aynı şeyleri düşünmüşüz 😁 Çok şükür bulduk ya doğmadan 🤣
Eki Görüntüle 3683687 Eki Görüntüle 3683688 Eki Görüntüle 3683691

Kızlaarr dün kontrolüm vardı allaha şükür herşey yolunda dün SAT'a göre tam 32+0'dım ama bebek ileride 34+2 ile uyumlu çıkıyor. 2308 kg olmuşuz suyumuz da oldukça iyiymiş :) Doktor 19 Ocaktan sonrasını öngördü :)
Ayy pozlara baak minnoş 😍 Benimkide anca yüzünü gizlesin 😁🌸

Yok yok kuzucum bir üst mesajıma bakabilirsin anca yazabildim dün çok yoğun bir gündü, teşekkür ederim merak ettiğin için. Bol hareketli bol dil çıkartmalı ve bol ciddi bakışlı bir kontroldü :) Doktor bir daha gelmeden önce çikolata yeme ultrasonda zor yakalıyorum dedi hahah. Makat gelişmiş belki döner ama zor dedi iri bebek ultrasonda değil karnına gözle bakınca bile belli dedi. Makat geliş devam ederse normal doğumu unut dedi :)

Canım bende çikolata yaptırdım 120 adet metal kutulu bir de hastanede eve ilk gelen yakınlara falan vermek için 30 tane de kolanya

Benim dün kontrolümda makat geliş çıktı işte kuzucum. Böyle giderse zor normal doğum dedii
Ay benimde makat ve 34+3 haftası ama 1 hafta önde dedi. Kendimi ocağın ilk haftası gibi planladım ama bakalım devlette ne diyecekler. O kadar zor geçiyor ki artık doğsun artık diye düşünüyorum 🥺

Evi süsleyeceğiz Allah nasip ederse.Dün usg sonucu iyi olmayınca(bebeğin suyu bulanmış,oksijen yetmezliği vardı)doktora gittim bu gün,bi sürü iyne ve ilaç yazdı,tansiyonum da açken 13/9-du.Böbreğim çok zorluyor beni.Şimdi son 1 ayı sağlıkla bitirmeyi istiyorum,başka şeyler boş geliyor.Kendinize dikkat edin kızlar üşütmeyin,ağır iş yapmayın.
Çok geçmiş olsun canım sağ Salim kavuşun inşallah bebisinle buradaki herkese dua ediyorum gerçekten sürekli kaç ayı beraber geçirdik hepimizin bebisine kavuşmasını duyalım 💜

Aynen ölçerken illa fazla yada az çıkabiliyor kesin olmuyor bence de canımm. Amaan hiçbirşey önemli değil tek öenmli olan sağlıklı olması. Çok kilolu olursa dışarda diyet çok zayıf olursa da dışarda yemek :D her türlü hala yola sokarız biz onları hahah
Aynen öyle kuzum yeterki sağlıkla kavuşalım mis kokularını içimize çekelim o kadar heyecanlıyım ki ilk kucağıma alacağım anın hayalini kuruyorum hep🥰

Kızlar hepinize günaydınlar güzel bir gün olmasını diliyoruum. Dün çok giremedim ne kadar birikmiş mesajlar hemen alıntılarımı yaptım ve konulara dahil olmaya geldim :)

Kuzumm valla helal olsun sana sen bu işi yapacaksın :) İlk günden hareketlilikten fark etmiişş.

Kuzum allah kolay doğumlar nasip etsin inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına alasın. Kaçta gireceksin doğuma bizi de haberdar ett minikonun fotoğrafını da çiçek böcek bişeyler koyarak da olsa paylaş da şenlensin buralar :KK3:

Benim hazır kuzumm.

Ben de hazırladım ama emzirme sütyenleri ve atletlerini bi koymadım çünkü çok rahatlar diye şimdiden kullanmaya başladımizne çıkarken koyacağım artıkk :)

Böyle sanki vajinanın girişinde balon varmış da bebek yukardan koyunca aşağıdan vajinandan balon şişyormuş gibi oluyor demii. Bana da arada oluyor kuzu ve bebek iri normal dediler. Ayakları aşağıda benimkinin. Ayakları aşağıdayken vajinaya çok baskı yapamazmış zaten. Baş aşağıda olursa servikse baskı artıyormuş

Canım naptın gittin mi doktora ne dedi haber et bize de. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Canım ben hastane odamı kendim süsleyeceğimm. Aldıklarımı linkliyim hemen.
Parti Atölyesi T Harfli 1 Adet Kutu Beyaz Şeffaf Balon Kutusu 25x25cm Yapışkan Harfli - Fiyatı, Yorumları (Bu kutulardan ismine göre aldım 6 tane ismimiz Toprak :) )

Maşallah kzuum tekrar tekrar. İyi dayandı 36 haftayı buldu kuzun canımm. Nasılsınız peki şimdi nasıl gidiyor. Bi el ayak fotisi at da görelim minikoyu yahuuu :KK200:

Canım haberdar et bizi de umarım çok güzel bir randevu geçer

Ben Ocean Extramag kullanıyorum canım bazen günde bir bazen iki. Bana doktorum doğuma kadar devam dedii.

Ay bizim ismimiz de bunlardan biri olacaaak "Toprak" :dondurma:
Canım mesajını şimdi gördüm,yukarıda yazdım durumumu.Ben kendimi iyi hissediyorum,amma bebeğin durumu iyi değilmiş,doktorun yazdığı ilaçları ve iğneleri kullanacağım,inşallah her şey yoluna girer.

Canım çok geçmiş olsun sağlıkla bitiricez inşallah 🙏 Gerçekten diğer herşey boş geliyor. Son aylar ağır kaldırmayın evin işlerinide boşverin gitsin Allah aşkına 🙈

Peripellas Peripellas @gullaccc Doktordan çıkınca bizi de güncelleyin canlar, güzel haberler alırsınız inşallah🌸
Ben gittim oğluşum 2700 boyunu söylemedi pozisyon yanıltıcıymış nst ye girdim biraz sancı çıktı ama düzensiz olduğu sürece şikayetin olmadığı sürece tutabildiğimiz kadar tutcaz dedi hedef 2 ocak🥰

Çok geçmiş olsun🥺 inşallah sağlıkla ilerler süreç🙏🏻

Canım çok geçmiş olsun sağlıkla bitiricez inşallah 🙏 Gerçekten diğer herşey boş geliyor. Son aylar ağır kaldırmayın evin işlerinide boşverin gitsin Allah aşkına 🙈
Çok teşekkür ederim canım.Ben ilkinde sezeryane alınırken bebek küveze de düşe bilir denildiği için son 2 gün bile bebeğe bir şey almak içimden gelmedi,yaşamazsa o eşyalara bakıp daha da kötü olurum diye düşündüm.Şimdi de bebeğim sağlıcakla gelsin,eksik olanlar 2 günde de alına biliyor diyorum,ilkinde de öyle oldu zaten.Yakın arkadaş gibi olduğum akrabalarımız da evi süslemiştiler,süpriz olmuştu bana,onu da hiç unutmam,evi süslemeyi çok istemiştim,sağ olsunlar ben demeden yapmıştılar🥰
Doktor bana dedi ki,izindesin,evdesin,ama kendine iyi bakmamışsın,bağışıklığın aşağı düşmüş,halbuki çalıştığlm zamana kıyasla daha iyi besleniyor,sinirlenmiyordum,niye böyle olduğunu anlayamadım,kızartma,tuzlu,yumurta,peynir yeme dedi,son zamanlar patates,köfte kızartıp yedim,öyle başka kızartma da yemedim,abur cubur da nadiren,ayda bir defa falan yerim.Yemekleri diyet yemeği gibi yap,elma suyu iç dedi,o zaman da bebek nasıl kilo alacak diye düşünüyorum.
Kilo aldıran sağlıklı tarifler arayıp bulmam lazım galiba.

Eşimin hala ve amcasının çocuklarıyla çok yakınız,salonu böyle süslemişlerdi,hastane çıkışına da gelmiştiler,o gün kalabalıktı,evde bayram havası vardı,çok güzel bir gündü🤩

Eklentiler

• Screenshot_20251209-132559_Gallery.webp
    Screenshot_20251209-132559_Gallery.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 34
Çok teşekkür ederim canım.Ben ilkinde sezeryane alınırken bebek küveze de düşe bilir denildiği için son 2 gün bile bebeğe bir şey almak içimden gelmedi,yaşamazsa o eşyalara bakıp daha da kötü olurum diye düşündüm.Şimdi de bebeğim sağlıcakla gelsin,eksik olanlar 2 günde de alına biliyor diyorum,ilkinde de öyle oldu zaten.Yakın arkadaş gibi olduğum akrabalarımız da evi süslemiştiler,süpriz olmuştu bana,onu da hiç unutmam,evi süslemeyi çok istemiştim,sağ olsunlar ben demeden yapmıştılar🥰
Doktor bana dedi ki,izindesin,evdesin,ama kendine iyi bakmamışsın,bağışıklığın aşağı düşmüş,halbuki çalıştığlm zamana kıyasla daha iyi besleniyor,sinirlenmiyordum,niye böyle olduğunu anlayamadım,kızartma,tuzlu,yumurta,peynir yeme dedi,son zamanlar patates,köfte kızartıp yedim,öyle başka kızartma da yemedim,abur cubur da nadiren,ayda bir defa falan yerim.Yemekleri diyet yemeği gibi yap,elma suyu iç dedi,o zaman da bebek nasıl kilo alacak diye düşünüyorum.
Kilo aldıran sağlıklı tarifler arayıp bulmam lazım galiba.
Gebelik şekerim var o yüzden sürekli tuza şekere dikkat edip bebişe kilo olacak şekilde besleniyorum fikir almak istersen mesela sabahları kabak dereotu yumurtayla omlet yapıyorum kabağı rendeleyerek baharat vs güzel oluyor akşamları da çok şükür kış sebzeleriyle aram iyi karnabahar yoğurtlu Brokoli salatası ıspanak vs bazen akşamdan kalan ıspanağın üstüne yumurta kırıp yiyorum sabahları üşenirsem😂 aklına bişey gelmediğinde sor kaç aydır tarif uydura uydura gidiyorum Bebişin kilosunda bi problem olmadı çok şükür şekere rağmen çok iri değil ama yediklerimi kısıtlı tutmama rağmen de güzel gidiyor

Back
X