• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    177
Eşimin hala ve amcasının çocuklarıyla çok yakınız,salonu böyle süslemişlerdi,hastane çıkışına da gelmiştiler,o gün kalabalıktı,evde bayram havası vardı,çok güzel bir gündü🤩
Ay ne kadar güzel olmuş bebişle birlikte eve şenlik geliyor resmen şimdiden bayram havası bar hepimizin evinde baksanıza süsler hazırlıklar 💜💜

Evi süsleyeceğiz Allah nasip ederse.Dün usg sonucu iyi olmayınca(bebeğin suyu bulanmış,oksijen yetmezliği vardı)doktora gittim bu gün,bi sürü iyne ve ilaç yazdı,tansiyonum da açken 13/9-du.Böbreğim çok zorluyor beni.Şimdi son 1 ayı sağlıkla bitirmeyi istiyorum,başka şeyler boş geliyor.Kendinize dikkat edin kızlar üşütmeyin,ağır iş yapmayın.
Çok çok geçmiş olsun canım benim umarım şifa olur tüm ilaçlar sana. Tansiyon önemli gebelikte her gün takip et istersen. Çocuğun suyu neden bulanıkmış birşey dedi mi onunla iliglii duymamıştım hiç böyle birşey. kaka yapma durumu falan yok demii
Daydi Daydi benimde gözüm seni arıyordu alışmışız 😁
Ay sağolasın canım beniim alıştık valla birbirimizee :) bu hafta çok ağırlaştığımı fark ediyorumm. Bebeği geç karnım taş gibi ve tüm organlarım ben kalkıyorum ama onlar sanki hala oturuyorlar gibi. Hedef 31 aralık bakalım ondan sonra çalışamaza döndürcam raporumu. Umarım sağ salim rahatlıkla geçirebiliriz son günlerimizii. Allahtan bu haftadan itibaren 4 te çıkıcam işten o bile o kadar iyi gelecek kii :KK200:
Ay benimde makat ve 34+3 haftası ama 1 hafta önde dedi. Kendimi ocağın ilk haftası gibi planladım ama bakalım devlette ne diyecekler. O kadar zor geçiyor ki artık doğsun artık diye düşünüyorum 🥺
Devlete ne zaman gideceksin kuzuu. Haber et bize de. Bana da doktorum 19 ocaktan sonra gbi gözüküyor diyor ama bence benimki de ocak başını geçirmez gibii.
Aynen öyle kuzum yeterki sağlıkla kavuşalım mis kokularını içimize çekelim o kadar heyecanlıyım ki ilk kucağıma alacağım anın hayalini kuruyorum hep🥰
Bende gerçekten yaa bu şimdi benim mii kafası olacak. Tüm bebekler miss kokar ama kendinin olunca nasıl daha mis mis kokacak kim bilirr:KK200:
Canım mesajını şimdi gördüm,yukarıda yazdım durumumu.Ben kendimi iyi hissediyorum,amma bebeğin durumu iyi değilmiş,doktorun yazdığı ilaçları ve iğneleri kullanacağım,inşallah her şey yoluna girer.
Girer girer kuzum sen bol bol su iç kendine iyi bak hem mental olarak hem fiziki olarak her şey yolunu bulur. Şükür haftalarımız da küçük değil allaha şükür

Eşimin hala ve amcasının çocuklarıyla çok yakınız,salonu böyle süslemişlerdi,hastane çıkışına da gelmiştiler,o gün kalabalıktı,evde bayram havası vardı,çok güzel bir gündü🤩
Ay muhteşem olmuşlar ne kadar güzel düşünmüşleer dert sahibi eden akrabalar da var işte böyle düşünceliler de etrafımızda böylelerinin olması dileğiylee :KK200:

Yok yok kuzucum bir üst mesajıma bakabilirsin anca yazabildim dün çok yoğun bir gündü, teşekkür ederim merak ettiğin için. Bol hareketli bol dil çıkartmalı ve bol ciddi bakışlı bir kontroldü :) Doktor bir daha gelmeden önce çikolata yeme ultrasonda zor yakalıyorum dedi hahah. Makat gelişmiş belki döner ama zor dedi iri bebek ultrasonda değil karnına gözle bakınca bile belli dedi. Makat geliş devam ederse normal doğumu unut dedi :)

Canım bende çikolata yaptırdım 120 adet metal kutulu bir de hastanede eve ilk gelen yakınlara falan vermek için 30 tane de kolanya

Benim dün kontrolümda makat geliş çıktı işte kuzucum. Böyle giderse zor normal doğum dedii
Kolınya ve çikolataların linki var mı canım?

Canım bilmiyorum ki illa kapı vs süslüdür. Arkadaşım medicana doğum yaptı balon vs kendi götürdü hep mesela
Ben doğum katına çıkmıştım canım herhangi bir süsleme yoktu hastanenin yaptığı geçen sene. Herkeste değişik bir şeyler vardı. Yani kendi süslemişti herkes.

Kızlar hepinize günaydınlar güzel bir gün olmasını diliyoruum. Dün çok giremedim ne kadar birikmiş mesajlar hemen alıntılarımı yaptım ve konulara dahil olmaya geldim :)

Kuzumm valla helal olsun sana sen bu işi yapacaksın :) İlk günden hareketlilikten fark etmiişş.

Kuzum allah kolay doğumlar nasip etsin inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına alasın. Kaçta gireceksin doğuma bizi de haberdar ett minikonun fotoğrafını da çiçek böcek bişeyler koyarak da olsa paylaş da şenlensin buralar :KK3:

Benim hazır kuzumm.

Ben de hazırladım ama emzirme sütyenleri ve atletlerini bi koymadım çünkü çok rahatlar diye şimdiden kullanmaya başladımizne çıkarken koyacağım artıkk :)

Böyle sanki vajinanın girişinde balon varmış da bebek yukardan koyunca aşağıdan vajinandan balon şişyormuş gibi oluyor demii. Bana da arada oluyor kuzu ve bebek iri normal dediler. Ayakları aşağıda benimkinin. Ayakları aşağıdayken vajinaya çok baskı yapamazmış zaten. Baş aşağıda olursa servikse baskı artıyormuş

Canım naptın gittin mi doktora ne dedi haber et bize de. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Canım ben hastane odamı kendim süsleyeceğimm. Aldıklarımı linkliyim hemen.
Parti Atölyesi T Harfli 1 Adet Kutu Beyaz Şeffaf Balon Kutusu 25x25cm Yapışkan Harfli - Fiyatı, Yorumları (Bu kutulardan ismine göre aldım 6 tane ismimiz Toprak :) )

Maşallah kzuum tekrar tekrar. İyi dayandı 36 haftayı buldu kuzun canımm. Nasılsınız peki şimdi nasıl gidiyor. Bi el ayak fotisi at da görelim minikoyu yahuuu :KK200:

Canım haberdar et bizi de umarım çok güzel bir randevu geçer

Ben Ocean Extramag kullanıyorum canım bazen günde bir bazen iki. Bana doktorum doğuma kadar devam dedii.

Ay bizim ismimiz de bunlardan biri olacaaak "Toprak" :dondurma:
Ay ben de emzirme sütyenlerini kullanıyorum artık inş giderken koymuş olurum çantaya 😂

Bizde öyle bir adet yok,ilkinde de hiç bir hediye istemek aklıma gelmedi,kimsede böyle bir şey görmediğim için.Sağlıcakla kucağımıza alalım,bebeğimiz ikimiz için de hediye.
Orası öyle inşallah sağ salim mutlulukla kucaklarımıza alalım hepimiz 🙏🏻

Ayy bir tane video var ya aklıma o geldi. Kadın elinin vedosunu çekiyor kocamın hamileliğimin başından beri aldığı hediyeler diyee; ama el boş en sonunda da n*h yapıyor ahahha.

Şaka bir yana tüp bebekti özelde doğumuydu derken sanırım bende avucumu yalıycam :D
Valla hamilelik süreci bizim de öyle oldu ama hakkını yemeyeyim her şeyi yapmaya çalışıyor o yüzden hediye meselesi hiç önemli değil 🥹

Eki Görüntüle 3683687 Eki Görüntüle 3683688 Eki Görüntüle 3683691

Kızlaarr dün kontrolüm vardı allaha şükür herşey yolunda dün SAT'a göre tam 32+0'dım ama bebek ileride 34+2 ile uyumlu çıkıyor. 2308 kg olmuşuz suyumuz da oldukça iyiymiş :) Doktor 19 Ocaktan sonrasını öngördü :)
Oyyy bu ne tatlılık maşallah senin oğlanda benim kız gibi topalak. Benimki de 34 görünüyor ama aslında 32+0’dım cuma günü gittiğimde 2258 gr’dı ama doğumu etkilemez bu durum babası gibi olur dedi eşimi göstererek. Eşim kendi hamileymiş gibi kilo aldı benim hamilelik sürecimde. Evlilik yaradı sanırım. Eğer senin doktor 19 ocak sonrası dediyse bende kendimi hazırlayım bari 15’inden sonra her an gelebilir şekline.

Laf arasinda sormustu bi kez bende dusuneyim demistim sonra dedim 5 10 ajda al gozum yuksekte degil🥲 sonra bi daha sormadi🤣
dusundum de hediye olarak eve yardimci alsa fena olmaz
Bebegi emzirdikten sonra kucagimdan alip gazini cikaracak, bana balli süt yapacak bir yardimci
Yazarken gozlerim doldu🥹😆
Canım taksit taksit söyleyeceksin alıştıra alıştıra bir gün çeyrek altın ikinci gün yarım üçüncü gün tektaşı mı yenilesek dördüncü gün iyice abartıp altın kemer beşinci gün 10 ajda desen 10 ajdaya tamam olurdu 😂😂

Ben doğum katına çıkmıştım canım herhangi bir süsleme yoktu hastanenin yaptığı geçen sene. Herkeste değişik bir şeyler vardı. Yani kendi süslemişti herkes.
Ben geçen sene kürtaj olmak zorunda kaldığımda o odalardan birindeydim tabi hepsi süslüydü ama demek kendileri yapmış. Yarın soracağım canım, doğum anında fotoğraf çekiyolar mı diye de soracağım

Ben geçen sene kürtaj olmak zorunda kaldığımda o odalardan birindeydim tabi hepsi süslüydü ama demek kendileri yapmış. Yarın soracağım canım, doğum anında fotoğraf çekiyolar mı diye de soracağım
Bende süslü gördüm ama herkesinki farklıydı yani kendilerinin yaptığı bir şey yoktu diye hatırlıyorum ama genel olarak doğum katı çok temiz, odalar ferah ve güzeldi. Fotoğrafçı hastanenin var mı bende merak ediyorum çünkü daha önce pekte harika olmayan bir fotoğrafçı tecrübem olduğu için bu sefer o detaya girmedim ama hastanenin varsa güzel olur, eşimde hayır demez.

Canım bak böyle bir şey buldum şimdi egepolle ilgili. 2023 yılı gerçi ama 2 senede çok bir şey değiştiğini sanmıyorum. Mauvee Mauvee

Eklentiler

• IMG_8742.webp
    IMG_8742.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 17
Canım taksit taksit söyleyeceksin alıştıra alıştıra bir gün çeyrek altın ikinci gün yarım üçüncü gün tektaşı mı yenilesek dördüncü gün iyice abartıp altın kemer beşinci gün 10 ajda desen 10 ajdaya tamam olurdu 😂😂
Hergun altin konuscak kadar enerjim yok kocamla canim ya😆
Zaten dun soyledigimi bugun unutuyor klasik erkek😆

Bende tam tersi hastanede bitsin gitsin o kalabalık eve gelmesinler kafasındayım. İkram değilde bir çikolata yaptırırım. Bir de 20 adet hediyelik yaptırsam yeter bence. İlk doğumdada öyle yaptım 50 yaptırmıştım o zaman kalanları mevlütte dağıtmıştık.
Benim evim beni gereksiz yoracak insanlara biraz ters bi lokasyonda. Hastane daha uygun onlara o yüzden ben biliyorum ki kimse beni evimde rahatsız etmez gelenler de yardım eder bende hastaneye öyle şeyler yapmam yanımızda çok kalmasınlar diye. sezaryen olucak ve zor bi doğum olma ihtimali yüksek bi durumdayız şu an. Hastanedeyken kimseyle uğraşamam muhtemelen

Ayy ben oglumda cikolata yaptirmistim ama cogu misafire vermeyi unuttum hepsini biz yemistik resmen😆
Bebek reflulu kusup duruyor
Cikolata eriyor diye salonda tutmamistik iceri odaya koymustuk orda da unuttuk gitti😆
Simdi yaptirmayi dusunmuyorum ama sizden fikir istiyorum kizlar hani hastane odasina ne koyabilirim hemsireler falan geliyor emzirme danismani geliyor doktorum ugrayip ziyaret ediyor
Onlara ikram etmek icin ne alabilirim acaba hani odaya girdiklerinde buyrun diyip uzatilcak birsey😁

Benim evim beni gereksiz yoracak insanlara biraz ters bi lokasyonda. Hastane daha uygun onlara o yüzden ben biliyorum ki kimse beni evimde rahatsız etmez gelenler de yardım eder bende hastaneye öyle şeyler yapmam yanımızda çok kalmasınlar diye. sezaryen olucak ve zor bi doğum olma ihtimali yüksek bi durumdayız şu an. Hastanedeyken kimseyle uğraşamam muhtemelen
Keşke benimki de ters bir lokasyonda olsa ama eminim eşimin aile ve akrabaları yine çıkar gelirdi. Dün kayınvalidem aradı beni anneni de arayacağım gelip camlarını silelim doğumdan sonra çok gelen giden olur dedi içime daral geldi. Eşimin annesi karslı ve hep erkek doğuruyorlar benimki kız olunca herkeste bir sevinç ve heyecan var bende kalabalık sevmiyorum hiç. Eşime dedim hatta ben doğuma girince haber ver öyle gelsinler ben orda canımla uğraşırken maaile bulunsunlar istemiyorum dedim. Doğumdan sonra da annenin kalmasına gerek yok. Yemek yapıp gönderseler yeter benim annem gelir yemek yapar akşam evine döner dedim. Çünkü ilk doğumumda da öyle yaptı ben ilk bir kaç gece uykusuzluktan zorlanınca benim isteğimle kalmıştı. Neyse eşimde söylemiş annesine Ece istemiyor kimseyi diye annesi olur mu öyle şey demiş n’apıcam bilmiyorum o yüzden.

Kolınya ve çikolataların linki var mı canım?
Canım link yok da çikolatalar bir karıkoca girişimciden aldım ve bayıldım çikolatanın tadına. İnstagram linklerini atayım size ihtiyacı olan bakabilir.

@erhanindekoratolyesi (Çikolata için)
@sevil_in_el_sanatlari (Kolanya için)
Ay ben de emzirme sütyenlerini kullanıyorum artık inş giderken koymuş olurum çantaya 😂
Ama çok rahat değiller mi ahahhah
Valla hamilelik süreci bizim de öyle oldu ama hakkını yemeyeyim her şeyi yapmaya çalışıyor o yüzden hediye meselesi hiç önemli değil 🥹
Ay evet evet gerçekten ama maddiyat gelir gider ama önemli olan mental. Kalpleri güzel olsun vicdanlı olsunlar eşlerimiz de gerisi tırıvırı
Oyyy bu ne tatlılık maşallah senin oğlanda benim kız gibi topalak. Benimki de 34 görünüyor ama aslında 32+0’dım cuma günü gittiğimde 2258 gr’dı ama doğumu etkilemez bu durum babası gibi olur dedi eşimi göstererek. Eşim kendi hamileymiş gibi kilo aldı benim hamilelik sürecimde. Evlilik yaradı sanırım. Eğer senin doktor 19 ocak sonrası dediyse bende kendimi hazırlayım bari 15’inden sonra her an gelebilir şekline.
Ahahaaha biz baya aynı gidiyoruz kuzucum seninle bence biz Aralık sonuna her şeyimizi hazır bulunduralım bak nolluur nolmaz ahahah. Tospik bunlar bak ne olacağı belli olmaz :D

Canım link yok da çikolatalar bir karıkoca girişimciden aldım ve bayıldım çikolatanın tadına. İnstagram linklerini atayım size ihtiyacı olan bakabilir.

@erhanindekoratolyesi (Çikolata için)
@sevil_in_el_sanatlari (Kolanya için)

Ama çok rahat değiller mi ahahhah

Ay evet evet gerçekten ama maddiyat gelir gider ama önemli olan mental. Kalpleri güzel olsun vicdanlı olsunlar eşlerimiz de gerisi tırıvırı

Ahahaaha biz baya aynı gidiyoruz kuzucum seninle bence biz Aralık sonuna her şeyimizi hazır bulunduralım bak nolluur nolmaz ahahah. Tospik bunlar bak ne olacağı belli olmaz :D
Eşimde aynını dedi hatta ben doğum çantamı kapatamadıkça benden çok gerildi. Bir iki şeyim kargoda gelsin kapatıyorum artık. Haftaya cuma kendim içinde randevu aldım sirmiş manikür pedikürmüş yaptırayım hazır bekleyim kafam rahat olsun.

Back
X