Kızlar hepinize günaydınlar güzel bir gün olmasını diliyoruum. Dün çok giremedim ne kadar birikmiş mesajlar hemen alıntılarımı yaptım ve konulara dahil olmaya geldim :)
Kuzumm valla helal olsun sana sen bu işi yapacaksın :) İlk günden hareketlilikten fark etmiişş.
Kuzum allah kolay doğumlar nasip etsin inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına alasın. Kaçta gireceksin doğuma bizi de haberdar ett minikonun fotoğrafını da çiçek böcek bişeyler koyarak da olsa paylaş da şenlensin buralar
Benim hazır kuzumm.
Ben de hazırladım ama emzirme sütyenleri ve atletlerini bi koymadım çünkü çok rahatlar diye şimdiden kullanmaya başladımizne çıkarken koyacağım artıkk :)
Böyle sanki vajinanın girişinde balon varmış da bebek yukardan koyunca aşağıdan vajinandan balon şişyormuş gibi oluyor demii. Bana da arada oluyor kuzu ve bebek iri normal dediler. Ayakları aşağıda benimkinin. Ayakları aşağıdayken vajinaya çok baskı yapamazmış zaten. Baş aşağıda olursa servikse baskı artıyormuş
Canım naptın gittin mi doktora ne dedi haber et bize de. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Canım ben hastane odamı kendim süsleyeceğimm. Aldıklarımı linkliyim hemen.
BALON DİYARI 2 Yaş Temalı Retro Ayıcıklı Doğum Günü Balon Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Onay Store Folyo Balon T Harfi Helyum Balon 36 Cm Gold Renk - T Harf Balon - Harf Folyo Balon - T Harfli Balon yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Gold Center Parti Setim^^ Gold Krom* Beyaz* Deniz Kumu*kahve 50'li Balon Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Parti Atölyesi T Harfli 1 Adet Kutu Beyaz Şeffaf Balon Kutusu 25x25cm Yapışkan Harfli - Fiyatı, Yorumları (Bu kutulardan ismine göre aldım 6 tane ismimiz Toprak :) )
Parti Atölyesi Yeni 2 Adet 85cm Büyük Boy 7 Çubuklu Balon Standı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Maşallah kzuum tekrar tekrar. İyi dayandı 36 haftayı buldu kuzun canımm. Nasılsınız peki şimdi nasıl gidiyor. Bi el ayak fotisi at da görelim minikoyu yahuuu
Canım haberdar et bizi de umarım çok güzel bir randevu geçer
Ben Ocean Extramag kullanıyorum canım bazen günde bir bazen iki. Bana doktorum doğuma kadar devam dedii.
Ay bizim ismimiz de bunlardan biri olacaaak "Toprak"