- 24 Kasım 2015
- 2.283
- 2.277
- 333
- 30
- Konu Sahibi Matmazel -
-
- #13.621
Aaayy asıl neyi unuttum beeen. Evde kocamla hamilelik fotileri çekilmek istiyorduuuum. Ay çekilne arkadaşlar var mı veya sayfa poz önerileri hepsine açığıım. Bir tane hamiş fotim yok yahuuEşimde aynını dedi hatta ben doğum çantamı kapatamadıkça benden çok gerildi. Bir iki şeyim kargoda gelsin kapatıyorum artık. Haftaya cuma kendim içinde randevu aldım sirmiş manikür pedikürmüş yaptırayım hazır bekleyim kafam rahat olsun.
Canım bu arada zor bir doğum olma ihtimali var demişsin allah kolaylaştırsın inşallah su gibi geçsin kolaylıkla sağlıkla al kucağına bebişini.Benim evim beni gereksiz yoracak insanlara biraz ters bi lokasyonda. Hastane daha uygun onlara o yüzden ben biliyorum ki kimse beni evimde rahatsız etmez gelenler de yardım eder bende hastaneye öyle şeyler yapmam yanımızda çok kalmasınlar diye. sezaryen olucak ve zor bi doğum olma ihtimali yüksek bi durumdayız şu an. Hastanedeyken kimseyle uğraşamam muhtemelen
Biz aldık şapkalarımızı karagöle gidelim orada çekilelim dedik hala çekilemedik bende bir tane yapay zekayla yaptım ama yanımda eşim yok.Aaayy asıl neyi unuttum beeen. Evde kocamla hamilelik fotileri çekilmek istiyorduuuum. Ay çekilne arkadaşlar var mı veya sayfa poz önerileri hepsine açığıım. Bir tane hamiş fotim yok yahuu
Bak canım bu şekilde eşli de çekiliyorlar evde hem kolay hemde çok estetik güzel fotolar çıkıyor bence bizde yapıcaz inşallah.Aaayy asıl neyi unuttum beeen. Evde kocamla hamilelik fotileri çekilmek istiyorduuuum. Ay çekilne arkadaşlar var mı veya sayfa poz önerileri hepsine açığıım. Bir tane hamiş fotim yok yahuu
Ahahhaha çekinmeden doğurursam içimde kalacaakBiz aldık şapkalarımızı karagöle gidelim orada çekilelim dedik hala çekilemedik bende bir tane yapay zekayla yaptım ama yanımda eşim yok.
Heh işte bu tarz istiyorum buna benzer olabilirr araştırayım ben biiBak canım bu şekilde eşli de çekiliyorlar evde hem kolay hemde çok estetik güzel fotolar çıkıyor bence bizde yapıcaz inşallah.
Ben çekildim hatıra kalsın diye çokta minnoş oldu, öyle fotoğrafçı falan da değil eşimin kuzeni çekti .Annem bize hamileyken hiç fotoğrafı yok , öyle olsun istemedim :)Aaayy asıl neyi unuttum beeen. Evde kocamla hamilelik fotileri çekilmek istiyorduuuum. Ay çekilne arkadaşlar var mı veya sayfa poz önerileri hepsine açığıım. Bir tane hamiş fotim yok yahuu
Ay bendeeeAaayy asıl neyi unuttum beeen. Evde kocamla hamilelik fotileri çekilmek istiyorduuuum. Ay çekilne arkadaşlar var mı veya sayfa poz önerileri hepsine açığıım. Bir tane hamiş fotim yok yahuu
Ay evet evet işte evde kendi kendine çekinmeli istiyrum bendee.Ben çekildim hatıra kalsın diye çokta minnoş oldu, öyle fotoğrafçı falan da değil eşimin kuzeni çekti .Annem bize hamileyken hiç fotoğrafı yok , öyle olsun istemedim :)
Ay bende tatillerde kullanmak için almıştım ayaklı tripood. Bende bakayım bakalım poz önerilerineAy bendeee
Başlarda stüdyoda hamile çekimi yaparız diyordum ama vazgeçtim eve tripod aldım, kumandalı üstelik
ve bir sürü poz örneği aldım instadan hepsini evde çekeceğiz inşallah ben doğurmadaninstada arama yerine “hamile çekimi” yazdım çok güzel pozlar var
Usg fotolu pozlar
Bebek ayakkabılı pozlar
Sarılmacalı pozlar
Sandalyeli pozlar
Evet evet odalar çok güzel ve geniş kesinlikle ben ebe ve hemşirelerden de memnun kalmıştım hepsi tatlıydıBende süslü gördüm ama herkesinki farklıydı yani kendilerinin yaptığı bir şey yoktu diye hatırlıyorum ama genel olarak doğum katı çok temiz, odalar ferah ve güzeldi. Fotoğrafçı hastanenin var mı bende merak ediyorum çünkü daha önce pekte harika olmayan bir fotoğrafçı tecrübem olduğu için bu sefer o detaya girmedim ama hastanenin varsa güzel olur, eşimde hayır demez.
Benimde "gereksiz" insan derdim yok çok şükür eşiminde az geleni gideni benimdeBende eve istemiyorum çok şükür ki aileler başka şehirden gelecek bulunduğumuz şehirde üç beş eş dosttan başka kimse yok jdjdjsjd akraba derdim olmaması çok iyi olay
Amaan işin şakası zaten çocuklar sağlıklı doğsun daHergun altin konuscak kadar enerjim yok kocamla canim ya
Zaten dun soyledigimi bugun unutuyor klasik erkek
Kızlarr sizin 32. Haftada 2300 gr iri demişler benimki 2600 gözükmüştü 32deCanım link yok da çikolatalar bir karıkoca girişimciden aldım ve bayıldım çikolatanın tadına. İnstagram linklerini atayım size ihtiyacı olan bakabilir.
@erhanindekoratolyesi (Çikolata için)
@sevil_in_el_sanatlari (Kolanya için)
Ama çok rahat değiller mi ahahhah
Ay evet evet gerçekten ama maddiyat gelir gider ama önemli olan mental. Kalpleri güzel olsun vicdanlı olsunlar eşlerimiz de gerisi tırıvırı
Ahahaaha biz baya aynı gidiyoruz kuzucum seninle bence biz Aralık sonuna her şeyimizi hazır bulunduralım bak nolluur nolmaz ahahah. Tospik bunlar bak ne olacağı belli olmaz
Aynı şeyleri düşünmüşüzÇok şükür bulduk ya doğmadan
Canım biz kesin üşeniriz diye fotoğrafçıya gittik daha iki gün önce çünkü düğün için bile çekime gitmedik biz öyle bir çiftizAaayy asıl neyi unuttum beeen. Evde kocamla hamilelik fotileri çekilmek istiyorduuuum. Ay çekilne arkadaşlar var mı veya sayfa poz önerileri hepsine açığıım. Bir tane hamiş fotim yok yahuu
Bence konuşulabilecek biriyse kendinde söyleyebilirsin. Tecrübesiz değilim, bebek bakımında desteğe ihtiyacım yok. Yemek yapılması benim için en büyük destek, bu konuda yardımcı olun yeterli benim için gibi şeyler söyleyebilirsin. Eşine de bende 2. Çocukla beni ne bekliyor bilmiyorum tek isteğim 1 kap yemek. Bu sağlansın bana yeter gibi söylersin daha vakit var illa çözülür dert etme. Gelip cam silelim gelen giden olur dediğinde çok yakınlar, sizler hariç kimseyi beklemiyorum anne deseydin keşkeKeşke benimki de ters bir lokasyonda olsa ama eminim eşimin aile ve akrabaları yine çıkar gelirdi. Dün kayınvalidem aradı beni anneni de arayacağım gelip camlarını silelim doğumdan sonra çok gelen giden olur dedi içime daral geldi. Eşimin annesi karslı ve hep erkek doğuruyorlar benimki kız olunca herkeste bir sevinç ve heyecan var bende kalabalık sevmiyorum hiç. Eşime dedim hatta ben doğuma girince haber ver öyle gelsinler ben orda canımla uğraşırken maaile bulunsunlar istemiyorum dedim. Doğumdan sonra da annenin kalmasına gerek yok. Yemek yapıp gönderseler yeter benim annem gelir yemek yapar akşam evine döner dedim. Çünkü ilk doğumumda da öyle yaptı ben ilk bir kaç gece uykusuzluktan zorlanınca benim isteğimle kalmıştı. Neyse eşimde söylemiş annesine Ece istemiyor kimseyi diye annesi olur mu öyle şey demiş n’apıcam bilmiyorum o yüzden.
Yani sezaryen olcak zaten ama plasenta konumu çok aşağıda rahim ağzı yakınında böyle çok kanama oluyomuş. Hem şeker hem tansiyon sorunları var doğum zamanını bulcak mı meçhul şu an öyle öyle yani o yüzden ilkindeki kadar kolay ayaklanabilcek miyim bilemedimCanım bu arada zor bir doğum olma ihtimali var demişsin allah kolaylaştırsın inşallah su gibi geçsin kolaylıkla sağlıkla al kucağına bebişini.
İnşallah her şey yoluna girer ve su gibi bir doğum olur ikiniz için de ennn hayırlı zamanda olsunYani sezaryen olcak zaten ama plasenta konumu çok aşağıda rahim ağzı yakınında böyle çok kanama oluyomuş. Hem şeker hem tansiyon sorunları var doğum zamanını bulcak mı meçhul şu an öyle öyle yani o yüzden ilkindeki kadar kolay ayaklanabilcek miyim bilemedim
İkizlerim@minnosannesi
@morcelestial
@Meryemyy
@donersesenindir
@_su85_
@nurAy11
@LGKrc
@ozuzun
@hygieia
@ebber34
@retikuler
@leylalarr
@cucusanne
@M U G E
@artemiso
@yuppie
@incim1
@pinkpuella
@gullaccc
@reyhanruze
@CinnamonQueen
@aegamze
@Atlas ege
@melo353627
@Namastai
@daisy rain
@Su_25
@Minikpanda1107
@ZeyZu
@damdamdam
@zekub
@Hlyakn
@Gecemavisi18
@denizlerdengelen
@susux
@nrlily
@hilal0638
@Ftmanur
@tatlibirisi
@umaykursat35
@helincicek2607
@sidelya
@yinezaman
D Dilara55333
@gezegendeki FS
@Fugur
@Birdmom
@palmofheaven
@birdilekdiledim
@Sosyallanne
@genc1kadin
Kizlar selamlar
Buraya arada yazanlari da etiketledim
Bebeginize isim belirlediyseniz ve paylasmak isterseniz listeye ekleyelim
Cok fazla isim var listede
Olabiliyor ilk basta listeye eklenip sonrasinda talihsizlik yasamis olanlar olabilir, unutanlar olabilir, yogun calisip giremeyenler olabilir, birkac hesap pasiflesmis mesela, birkaci hazirandan eylulden sonra girmemis, baska topige eklenip ordan devam edenler olabilir hepsi normal elbette
Su an amacim doguma cok az zaman kalmisken listemizi olabildigince aktif olan kisilerle devam ettirmek
Boylece karmasiklik olmamis olur, dogumlari birbirine yakin olanlar daha iyi takip edebilir vs vs
Dogumdan sonra da takipte olalim yine bilgilerimizi tecrubelerimizi paylasalim cekip gitmeyelim
Tabiki bazen rambo bazen zombi gibi olacagimiz bir doneme girmis olucaz "üff kimin aklina gelcek topik beeh" diye isyan edebilecegimiz, kime catsam diye alevli gezecegimiz anlar da olacaktir illakilohusa cinnetinde gelin elele verelim
Uzun lafin kisasi, topikte birkac mesajla da olsa aktiflige devam edecek olan kisiler el kaldirsin sayimizi bilelim diyip konuyu kapatiyorum
Listeye olmayanlar da tabiki yazabilir her zaman fikir alisverisi soru cevap hepimizin faydasina olur
Herkese simdiden saglikli huzurlu dogumlar dilerim
Yaa evet bende çok tedirginim sana yakındı aynı haftada benimde. Benim kontrolüm 22 sinde kaç kg oldu endişeliyim. Yarın bize de haber eder misinKızlarr sizin 32. Haftada 2300 gr iri demişler benimki 2600 gözükmüştü 32deyarın ne diyecek doktor korkuyorum inşallah her şey yolundadır
Ederim mutlakaYaa evet bende çok tedirginim sana yakındı aynı haftada benimde. Benim kontrolüm 22 sinde kaç kg oldu endişeliyim. Yarın bize de haber eder misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?