Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    177
İnşallah her şey yoluna girer ve su gibi bir doğum olur ikiniz için de ennn hayırlı zamanda olsun
Tansiyon ilacı başlayınca ilerleme kaydetmeye başladık çok şükür kilo almış büyümüş ama suyum aynı normalin alt sınırında. Böyle devam edersek kafi ama haftada bi kere devlette bi kere özelde kendi doktorumda kontrol ediliyorum şu an

Ederim mutlaka erken doğum riski ya da doğumda bir sıkıntı olmasın da tombik olsunlar hiç önemli değil. Eşimin bebekliği de tombikmiş genetik de olabilir bakalım hayırlı haberler alırız inşallah
Aminn inşallah. Bir önceki doğumumda iri bebek olunca bunda da böyle bekliyoruz demişti doktor. İri bebek doğumu gerçekten zor. Sağlıkla kavuşuruz inşallah.

Bebeğe kilo aldıran yiyeckleri soran arkadaşlar için kendi tecrübemi yazayım. Bir önceki doğumumda bana küçük bebek demişlerdi. Bende büyümesi için ne yapabilirim diye sormuştum. Sen hbirşey yapamazsın genetik bu dediler. Bende netten araştırmıştım muz ve avakado öneriliyordu. Son ayda günlük muz ve avakado yemeye dikkat etmiştim. Ve sonuç 4 kilo üzeri doğdu şok olduk. Doğuma kadar bir daha kilosuna bakılmamıştı bilmiyorduk yani. O mu etkiledi emin değilim ama denemek isteyenler için paylaşmak istedim

Ben zaten sevdiğim için sürekli muz ve avokado yiyordum ondan mı kilo aldı çocuum acaba
İri bebek doğumu zor oldu demişsin noldu vajinal doğum muydu nasıl geçti

Güzel günler herkesee Bugün 32+0 olduk tam, doktor kontrolunden geldim simdi 1900 olmus minnos bey tam haftasinda dedi hoca. Suyu benim icin yeter ama biraz azalmis dedi kis geldi ya gebeler su icmeyi azaltiyor dedi 3 litre icmeye calismaliymisim. Iki hafta oncede oyleydi dogum pozisyonu almaya baslamis. Kan idrar tahlili verdim aile hekiminden de vitaminlere bakicaz yine. Sona yaklastikca heyecanimiz artiyor

Ben zaten sevdiğim için sürekli muz ve avokado yiyordum ondan mı kilo aldı çocuum acaba
İri bebek doğumu zor oldu demişsin noldu vajinal doğum muydu nasıl geçti
Kilosunu bilmedikleri için zaten normal doğurttular. Epidural verdikleri için aktif doğuma kadar rahattım ama ıkınma yaklaşık 45 dk sürdü ve dikiş çoktu. Çok şükür sonrasında problem kalmadı ama riskti yani herşey olabilirdi. Bebeğin omzu takılabilirdi doğum sonrası çiş tutamama vs olabilirdi ama çok şükür Allah korudu. O yüzden şimdi de kilolu beklendiği için suni ile doğuma erken başlama kararı aldık

Kızlarr sizin 32. Haftada 2300 gr iri demişler benimki 2600 gözükmüştü 32de yarın ne diyecek doktor korkuyorum inşallah her şey yolundadır
Muhakkak yaz çok merak ediyorum bende. Zaten sen benden önce doğum yapacaksın özellikle hastane tecrübeni de dinlemek isterim.

Adamı korkutmuşsun 5 10 Ajda diyerek yardımcı cidden lazım ya ilk zamanlar
Ben bu hafta full hastanedeydim gibi oldu. Bugün kendi doktoruma gittim Allah'tan vardı. Kadın anlıyor en azından beni. Sabah kusma ve kramp girdi en son karnıma, zar zor gittim yanına. 33+4 2.600 gram bıyuda 38 mi ne dedi ama 50 cm bulucak galiba dedi doğuma kadar. Şeker konusunu konuştuk erken doğma gibi bi riskten bahsetmedi. Haftaya gel nst sokayım dedi ama gitmem muhtemelen zaten devlette gideceğim için.
Çok şükür etrafında seni düşünen insanlar varmış yine bak iyiyi düşün iyi olsun dediğin gibi 2 günde hallediliyor herşey ilk önceliğin kendin olsun canım senden besleniyor bebekte. Farkında olmadan bağışıklığın düştüyse,bişeyi taktıysan oda etkiler illa ki. Bana da söyledi bugün çok dikkat et, bozma diye. Ne yiyeceğimi şaşırıyorum ben bu seferde aynıyım seninle
Arada gruptan öneri alalım bari

Normal dogum istediğini söyleyince mi doğuma erken başlama kararı alındı acaba ben çok kararsızım doğum şekli konusunda bebek iri baş geliş ama kafa yapısı da büyük o da önde gidiyor suni sancı ile normal başlamasını isterim ama özel hastane işte bi şekil sezaryeni kafama sokuyolar

Canım onun çok yakınlar dediği kendi kardeşleri işte maşallah bir sürü teyzesi dayısı var eşimin. Hepsi yakın yani. Aile bağları da çok kuvvetli. Ben söyleyince alınır diye ben eşime söylettim. Doğmamış çocuğa biz bir şey bilmiyoruz gibi bir de kundak yapıcaz biz annesi hiç kusura bakma gibi laflar ediyorlar dan dan tepem atıveriyor benim. Kırıcı olmamak için susuyorum. Tamam çok özeniyorlar istiyorlar ama artık kundak mı kaldı bende annesiyim ne demek kundak yapıcaz biz yine sinirlendim.

Benimde aşağıda değil ama önde canım inşallah zamanında sağlıkla diyelim. Sen elinden geldiğince prenses bir hamilelik geçirmeye çalış. Zaten bu haftalara geldiler çok şükür kritik zamanları geçmiş oluyoruz şükür. İyi düşün iyi olsun.

Ederim mutlaka erken doğum riski ya da doğumda bir sıkıntı olmasın da tombik olsunlar hiç önemli değil. Eşimin bebekliği de tombikmiş genetik de olabilir bakalım hayırlı haberler alırız inşallah
İşte bende ondan korkuyorum. Benim ilk doğumda kızım 2.950 doğdu ama yine kesi vardı. Ve çok zor iyileşti dikişlerim. Çok kesilmek istemiyorum o yüzden 3.500 geçmesin diye dua ediyorum.

Evde 3 yaş bi erkek çocuğu var prenseslik anca hayal

Valla sürekli yazanlsrı insanın gözü arıyor 32den sonra ağırlaşma oluyor ama. Ben 2 öndeyim ama emin ol 32den beri neredeyse evde yatıyorum bi iş yapayım diyorum akşamına mutlaka çekiyorum. Yormadan kendimi ufak ufak işleri hallediyorum. Dün annem dedi yorma kendini gelince beraber hallederiz diyede e ben yapmazsam kim yapacak modundayım. En basiti yemek arkasını kaldırmam gerekiyor, e yine beni bekliyor gibi gibi.
Bu cuma perinatolojiye randevum var, şeker kaynaklı muhakkak görün dedi geçen gittiğim. Pazartesi günde kadın doğuma bakalım gün kesinleşir artık diye düşünüyorum haber ederim muhakkak
Öyle şey olur mu ne demek. Ya aile büyükleri bu konuda çok saçma düşünüyorlar. Bebek yenidoğan olacak, hastalık vs kapar asıl kendileri düşünüp sonra gidelim demeleri gerekirken tam tersini yapıyorlar. Bende istemiyorum kimseyi. 2 3 arkadaşım var gelir yemeğini temizliğini yapar giderim diyen. Gelir gelmez bilmiyorum ama düşünmesi yeter benim için

Ben kardeşimden lokum istedim, alır mı bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…