• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    177
Canım link yok da çikolatalar bir karıkoca girişimciden aldım ve bayıldım çikolatanın tadına. İnstagram linklerini atayım size ihtiyacı olan bakabilir.

@erhanindekoratolyesi (Çikolata için)
@sevil_in_el_sanatlari (Kolanya için)

Ama çok rahat değiller mi ahahhah

Ay evet evet gerçekten ama maddiyat gelir gider ama önemli olan mental. Kalpleri güzel olsun vicdanlı olsunlar eşlerimiz de gerisi tırıvırı

Ahahaaha biz baya aynı gidiyoruz kuzucum seninle bence biz Aralık sonuna her şeyimizi hazır bulunduralım bak nolluur nolmaz ahahah. Tospik bunlar bak ne olacağı belli olmaz :D
Kız Ocak sonu gözüküyosunuz ağzınızı hayra açın zamanında gelsinler 🤣🤣

Valla sürekli yazanlsrı insanın gözü arıyor 😍 32den sonra ağırlaşma oluyor ama. Ben 2 öndeyim ama emin ol 32den beri neredeyse evde yatıyorum 🙈 bi iş yapayım diyorum akşamına mutlaka çekiyorum. Yormadan kendimi ufak ufak işleri hallediyorum. Dün annem dedi yorma kendini gelince beraber hallederiz diyede e ben yapmazsam kim yapacak modundayım. En basiti yemek arkasını kaldırmam gerekiyor, e yine beni bekliyor gibi gibi.
Bu cuma perinatolojiye randevum var, şeker kaynaklı muhakkak görün dedi geçen gittiğim. Pazartesi günde kadın doğuma bakalım gün kesinleşir artık diye düşünüyorum haber ederim muhakkak 😍💕

Öyle şey olur mu ne demek. Ya aile büyükleri bu konuda çok saçma düşünüyorlar. Bebek yenidoğan olacak, hastalık vs kapar asıl kendileri düşünüp sonra gidelim demeleri gerekirken tam tersini yapıyorlar. Bende istemiyorum kimseyi. 2 3 arkadaşım var gelir yemeğini temizliğini yapar giderim diyen. Gelir gelmez bilmiyorum ama düşünmesi yeter benim için
Biz doğumdan sonra kırılıcaz gibi geliyor bana işte bu yüzden çünkü ben biliyorum lohusalığın vermiş olduğu psikoloji, yorgunluk, uykusuzluk yüksek ihtimal patlıcam birine inşallah o kişi eşim olmaz.

Merhaba kızlar bi süredir sessizce takip ediyorum biraz sıkıntılar yaşadım iki üç aydır keyifsiz bir hamilelik geçiriyorum o yüzden yorum yazmaya bile mecalim yoktu (hamilelik sendromu yaşıyorum psikiyatriye gittim ilaç kullanmaya başladım )bi kaç gündür bi tık daha iyi sayılırım. ☺️ yorumlarınızı okumak iyi geliyor. erkek bebek bekliyorum 34+6 oldum çok şükür bebeğin sağlığı iyi, yarın ya da perşembe kontrole gideceğim güncel kilosunu falan yazarım doğum için net bi tarih almadık onuda öğreniriz inşallah. 😊 bu arada hala isim netleştiremedik.

Aaayy asıl neyi unuttum beeen. Evde kocamla hamilelik fotileri çekilmek istiyorduuuum. Ay çekilne arkadaşlar var mı veya sayfa poz önerileri hepsine açığıım. Bir tane hamiş fotim yok yahuu
Biz böyle çektik 🤣 Pinterestte buldum bi kaç tane daha ama çekemedim henüz. Dolu var Pinterestte
Oğlumda eşim bi isim beğenmişti kesin bu olcak demişti bende tamam dediğim ama yanına isim eklemek istedim sonra eşimin de onayıyla beğendik çok şükür bi tane 😂 bu seferde erkek olduğunu öğrenince isim aramaya başladım sonra bi isim beğendim eşime söyledim çok oralı olmadı 2 ay sordum beğendin mi bişey diye yok dedi geçenlerde bi tanıdığımıza bana kabul ettiğini söylemeden benim seçtiğim ismi söylemiş bunu seçtik diye sorduğumda daha iyisini bulamadım dedi 😂 yine iyi ben hastane odasına kadar düşünecek ve yine benim seçtiğim olacak sanmıştım erken oldu 😂
Ay erkekler seçemiyolar kuzu ya 🤣 öyle öneriylr geldi ki öyh oldum artık 🤣🤣

Eklentiler

• 20251206_181906.webp
    20251206_181906.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 28
Canım onun çok yakınlar dediği kendi kardeşleri işte maşallah bir sürü teyzesi dayısı var eşimin. Hepsi yakın yani. Aile bağları da çok kuvvetli. Ben söyleyince alınır diye ben eşime söylettim. Doğmamış çocuğa biz bir şey bilmiyoruz gibi bir de kundak yapıcaz biz annesi hiç kusura bakma gibi laflar ediyorlar dan dan tepem atıveriyor benim. Kırıcı olmamak için susuyorum. Tamam çok özeniyorlar istiyorlar ama artık kundak mı kaldı bende annesiyim ne demek kundak yapıcaz biz yine sinirlendim.🙈😬
Benim bildiğim bişey varsa o da büyükmüş bilmem kimmiş diye alttan alınca tepene çıkıyorlar asıl bu insanlar beni alttan almalı hormonları karışan, doğum yapan benim yani 🤷🏻‍♀️ bu bilince erişince insanın bi ufku açılıyor çat çat söyliyiceksin her şeyi yoksa assslaaaa bitmiyor. Benim kendi annem küçümsüyordu anneliğimi. En son dayanamadım tecrübesiz miyim 2 yıl bu çocuğa yalnız başıma ben bakmadım mı diye azıcık çıkıştım devam ettiğinde de tabii bu yaşına kadar başkası baktı haberim yok diye laf soktum napıyım başka türlü baş edemedim en son bitti yani kendi kaynanamda olsa dah atatlı dille yapardım eşim hatrına ama yine söylerdim mutlaka. Ama benimki evime gelmek istemez, zaten bence anlşamayızda eşime meyvesini soyup kesip tabak yapıcakmışım kızı yapıyomuş kşamları öyle bi anlatıyo ki utanmasa ağzına da ver diyicek 😂 35 yaşına gelmiş adam, benle evlendiğinde 30 yaşındaydı o yaşına kadar biri tabak mı yapmış ona kendi dolaptan alamıyo muymuş dedim eşimde yanımdaydı 😂 dip not askerlik sonrası eşimle babası ayrı yaşamış yalnız, tanıştığımız da 6 aydır yalnız yaşıyofu babadı vefat etmişti. Yani bi noktada kaynanama da gitmiş oldu laf napıyım haketmeseydi.

Özellikle belirt o zaman annelerimiz hariç kimseyi beklemiyoruz. Toparlanmaya ihtiyacımız olacak diye. Net ol ki bi gün lohusalık haliyle tepki versen de ben sizi uyardım diyebilesin. Eşim çözebilicekse eşim çözsün tabi de biraz zor sanki genelde beceremiyorlar

Ben zaten sevdiğim için sürekli muz ve avokado yiyordum ondan mı kilo aldı çocuum acaba 😂
İri bebek doğumu zor oldu demişsin noldu vajinal doğum muydu nasıl geçti 🫠
Yaa bende muzu çok yiyorum. Bazen günde 2 tane. 1 muzla shake yapıyorum. İçine bal, bebe bisküvi, ceviz, tarçın, süt bunları çekiyorum. Acayip lezzetli oluyor. Akşamları da eşim meyve tabağı hazırlıyor yine içinde bir muz oluyor. Bence kaşar peyniri, yumurta, muz bunlar bebeğe yarıyor.

Biz böyle çektik 🤣 Pinterestte buldum bi kaç tane daha ama çekemedim henüz. Dolu var Pinterestte

Ay erkekler seçemiyolar kuzu ya 🤣 öyle öneriylr geldi ki öyh oldum artık 🤣🤣
Ya isim basit bak yiğit Alp koycaz tamam mı ben ona yiğit Alp nasıl dedim, niye 2 isim dedi, dedim öbürü de öyle anlam olarak uyuyorlar. sonra o olmasın dedi, tamam sen Öner dedim saydı bi kaç isim en son yiğit dedi bi gülme geldi o kadar benimki sen düşün 😂

Bu arada fotoğraf çok tatlı 😍

Benim bildiğim bişey varsa o da büyükmüş bilmem kimmiş diye alttan alınca tepene çıkıyorlar asıl bu insanlar beni alttan almalı hormonları karışan, doğum yapan benim yani 🤷🏻‍♀️ bu bilince erişince insanın bi ufku açılıyor çat çat söyliyiceksin her şeyi yoksa assslaaaa bitmiyor. Benim kendi annem küçümsüyordu anneliğimi. En son dayanamadım tecrübesiz miyim 2 yıl bu çocuğa yalnız başıma ben bakmadım mı diye azıcık çıkıştım devam ettiğinde de tabii bu yaşına kadar başkası baktı haberim yok diye laf soktum napıyım başka türlü baş edemedim en son bitti yani kendi kaynanamda olsa dah atatlı dille yapardım eşim hatrına ama yine söylerdim mutlaka. Ama benimki evime gelmek istemez, zaten bence anlşamayızda eşime meyvesini soyup kesip tabak yapıcakmışım kızı yapıyomuş kşamları öyle bi anlatıyo ki utanmasa ağzına da ver diyicek 😂 35 yaşına gelmiş adam, benle evlendiğinde 30 yaşındaydı o yaşına kadar biri tabak mı yapmış ona kendi dolaptan alamıyo muymuş dedim eşimde yanımdaydı 😂 dip not askerlik sonrası eşimle babası ayrı yaşamış yalnız, tanıştığımız da 6 aydır yalnız yaşıyofu babadı vefat etmişti. Yani bi noktada kaynanama da gitmiş oldu laf napıyım haketmeseydi.

Özellikle belirt o zaman annelerimiz hariç kimseyi beklemiyoruz. Toparlanmaya ihtiyacımız olacak diye. Net ol ki bi gün lohusalık haliyle tepki versen de ben sizi uyardım diyebilesin. Eşim çözebilicekse eşim çözsün tabi de biraz zor sanki genelde beceremiyorlar
Seninki en doğrusu canım ben aman ortam gerilmesin aman aralar bozulmasın diye susuyorum ne söyleyeceksem eşime söylüyorum. Anneme bende daha kolay söylüyorum ama eşimin annesini kestiremiyorum şimdi bir şey söylerim o bir şey söyler ortalık karışır diye. Daha tam tanımıyorum. O yüzden bir şey söyleyeceksem eşimle hallediyorum.

Biz doğumdan sonra kırılıcaz gibi geliyor bana işte bu yüzden çünkü ben biliyorum lohusalığın vermiş olduğu psikoloji, yorgunluk, uykusuzluk yüksek ihtimal patlıcam birine inşallah o kişi eşim olmaz.
Bu konuda eşlere çok yükleniyoruz maalesef ya. Benimki alttan alıyor sağolsun 🙈 aile konusunda da biz tecrübeliyiz der geçer. O konuda ben bişey söylediysem durur arkamda Kader haklı der yani. Ben en son tartıştım işte, konuşmuyor kaynanam benimle çokta umurumda açıkçası 🙈🤣 ama eşim o konuda da destekti sağolsun

Şu an 3 yaş mı 10 yaş mı karşılaştırması yapıyor beynim sanki 10 yaşı tercih ederdim 😂
10 yaşındakilerin beyinleri şuan 3 yaş gibi canım hiç bizim 10 yaşımıza benzemiyor bence. Üstünü giy kızım, çamaşırını değiş kızım, duşa gir artık, dişini fırçaladın mı, okul çantan hazır mı? Ders programını koydun mu? sürekli böyleyiz. Bir kahvaltı yapacak salllana sallana bir duşa girecek 8 saat bir ayakkabı bağlayacak yok onu da eğil bağla. Dil desen pabuç hergün nasıl okula yetiştiriyorum geçiriyorum onu bilmiyorum.

Merhaba kızlar bi süredir sessizce takip ediyorum biraz sıkıntılar yaşadım iki üç aydır keyifsiz bir hamilelik geçiriyorum o yüzden yorum yazmaya bile mecalim yoktu (hamilelik sendromu yaşıyorum psikiyatriye gittim ilaç kullanmaya başladım )bi kaç gündür bi tık daha iyi sayılırım. ☺️ yorumlarınızı okumak iyi geliyor. erkek bebek bekliyorum 34+6 oldum çok şükür bebeğin sağlığı iyi, yarın ya da perşembe kontrole gideceğim güncel kilosunu falan yazarım doğum için net bi tarih almadık onuda öğreniriz inşallah. 😊 bu arada hala isim netleştiremedik.
Yanlız değilsin gel otur isim arayan arkadaşlar var bakarız beraber 🤣

Seninki en doğrusu canım ben aman ortam gerilmesin aman aralar bozulmasın diye susuyorum ne söyleyeceksem eşime söylüyorum. Anneme bende daha kolay söylüyorum ama eşimin annesini kestiremiyorum şimdi bir şey söylerim o bir şey söyler ortalık karışır diye. Daha tam tanımıyorum. O yüzden bir şey söyleyeceksem eşimle hallediyorum.
Yapabiliyorsa o daha mantıklı tabi. Ama ben daha netimdir, daha hazır cevabımdır. Eşimden daha hızlı aksiyon alırım ve onun ailesinde sanki ben gelin değilimde o damat gibi oldu yanlışlıkla 😂

Kizlar biz de 32+4 haftalik olduk ama fena agirlastim ve kasilmalarim duzensiz de olsa sıklaştı bir de surekli akintim oluyo gunde 7 8 kere islak ic camasiri degistiriyorum neredeyse umarim suyum sizmiyordur her problem gordugum durumda doktorumla iletisime geciyorum ama hepsi gereksiz evham cikti simdiye kadar o yuzden bunu da sormaya cekindim sizin durumlar nasil

Ya isim basit bak yiğit Alp koycaz tamam mı ben ona yiğit Alp nasıl dedim, niye 2 isim dedi, dedim öbürü de öyle anlam olarak uyuyorlar. sonra o olmasın dedi, tamam sen Öner dedim saydı bi kaç isim en son yiğit dedi bi gülme geldi o kadar benimki sen düşün 😂

Bu arada fotoğraf çok tatlı 😍
İlk kızım olmayıpta erkek olsaydı 2017 senesimde biz çocuğa (hangi kafayla bilmiyorum) Ertan İskender koyacaktık. Seneler öncesinin isim konusu. Bunda erkek olduğunu duydu, tamaam Ertan İskender geliyor başladı. Ulan dedim çocuğun önünde önlerini iliklerler yapma etme isim beğendiremedim. Çok ağır diyorum neresi ağır diyor. Delirmek üzereydim bi ara en son alaz dedi tamam dedim direk 🤣🤣 ya Alaz Ya ertan iskender 🤣 sen onu koy ben yine karel derim dedim 🤣🤣

Çook teşekkür ederiim 😍💙🙈

İlk kızım olmayıpta erkek olsaydı 2017 senesimde biz çocuğa (hangi kafayla bilmiyorum) Ertan İskender koyacaktık. Seneler öncesinin isim konusu. Bunda erkek olduğunu duydu, tamaam Ertan İskender geliyor başladı. Ulan dedim çocuğun önünde önlerini iliklerler yapma etme isim beğendiremedim. Çok ağır diyorum neresi ağır diyor. Delirmek üzereydim bi ara en son alaz dedi tamam dedim direk 🤣🤣 ya Alaz Ya ertan iskender 🤣 sen onu koy ben yine karel derim dedim 🤣🤣

Çook teşekkür ederiim 😍💙🙈
Ya bu erkekler bazen gerçekten çok komikler öyle şeyler yapıyor ki tutmaayıp gülüyorum yani 😂 bi de gerçekten tam bir dayı ismi minicik bebeğe hiç yakışmaz o isim konuşanların bebekliklerini hayal etmekte zor 😂

Kizlar biz de 32+4 haftalik olduk ama fena agirlastim ve kasilmalarim duzensiz de olsa sıklaştı bir de surekli akintim oluyo gunde 7 8 kere islak ic camasiri degistiriyorum neredeyse umarim suyum sizmiyordur her problem gordugum durumda doktorumla iletisime geciyorum ama hepsi gereksiz evham cikti simdiye kadar o yuzden bunu da sormaya cekindim sizin durumlar nasil
Bende aynı canım, sürekli çamaşır değiştiriyorum normal dedi doktorum. Eğer böyle bi düşüncen varsa doktor turnisol ped veriyor anlaşıyor onunla

Back
X