• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    177
Valla sürekli yazanlsrı insanın gözü arıyor 😍 32den sonra ağırlaşma oluyor ama. Ben 2 öndeyim ama emin ol 32den beri neredeyse evde yatıyorum 🙈 bi iş yapayım diyorum akşamına mutlaka çekiyorum. Yormadan kendimi ufak ufak işleri hallediyorum. Dün annem dedi yorma kendini gelince beraber hallederiz diyede e ben yapmazsam kim yapacak modundayım. En basiti yemek arkasını kaldırmam gerekiyor, e yine beni bekliyor gibi gibi.
Bu cuma perinatolojiye randevum var, şeker kaynaklı muhakkak görün dedi geçen gittiğim. Pazartesi günde kadın doğuma bakalım gün kesinleşir artık diye düşünüyorum haber ederim muhakkak 😍💕

Öyle şey olur mu ne demek. Ya aile büyükleri bu konuda çok saçma düşünüyorlar. Bebek yenidoğan olacak, hastalık vs kapar asıl kendileri düşünüp sonra gidelim demeleri gerekirken tam tersini yapıyorlar. Bende istemiyorum kimseyi. 2 3 arkadaşım var gelir yemeğini temizliğini yapar giderim diyen. Gelir gelmez bilmiyorum ama düşünmesi yeter benim için
Ay geeçekten ne ağırlaşmak ne ağırlaşmak hemde 😁 hiç dinlenik kalkamıyprum yaa. Her yerim ağırıyorr. Karnım sanki düşüverecek aşağı asdas

Kızlarr sizin 32. Haftada 2300 gr iri demişler benimki 2600 gözükmüştü 32de 🫠 yarın ne diyecek doktor korkuyorum 😂 inşallah her şey yolundadır 🙏🏻
Kuzu bunu bana diyen bide 3 ayrı doltor düşün 😁 sata göre mi 32 yoksa gelişime göre mi 32 seniin 2600
Kız Ocak sonu gözüküyosunuz ağzınızı hayra açın zamanında gelsinler 🤣🤣
Gel baa sor bakalım benim ocak sonuna kadar takatim var mı 😁 içimd o kadar çok burkuluyor bi o yana bi bu yana dönüp kendini geriyor ki fenalık geçiriyorum 😁
Ay kuzum bunlar da çok güzelmiş yaa. Nikon makinem de var üstelik ama bil bakalım kim üşengeç ve enerjisi yok 🙈

Ben aldım canım bundan grisini aynı marka hoşuma gitti hafif çok küçükte gelmedi. İlk bebeğim tecrübem yok ama yetecek gibi bence :)
Beğenmene sevindim canım aynı model bir büyük boyunu da üretmişler sende bu boyunu mu aldın bende sipariş vereceğim kararsızım bej mi siyah mi hangi boy alsam diye.

Ay geeçekten ne ağırlaşmak ne ağırlaşmak hemde 😁 hiç dinlenik kalkamıyprum yaa. Her yerim ağırıyorr. Karnım sanki düşüverecek aşağı asdas

Kuzu bunu bana diyen bide 3 ayrı doltor düşün 😁 sata göre mi 32 yoksa gelişime göre mi 32 seniin 2600

Gel baa sor bakalım benim ocak sonuna kadar takatim var mı 😁 içimd o kadar çok burkuluyor bi o yana bi bu yana dönüp kendini geriyor ki fenalık geçiriyorum 😁

Ay kuzum bunlar da çok güzelmiş yaa. Nikon makinem de var üstelik ama bil bakalım kim üşengeç ve enerjisi yok 🙈
2 hafta önce sata göre 32+3teydim 2600 ölçüldü. Yarın randevum var yine 34+3 olacağım bakalım

Beğenmene sevindim canım aynı model bir büyük boyunu da üretmişler sende bu boyunu mu aldın bende sipariş vereceğim kararsızım bej mi siyah mi hangi boy alsam diye.

Canım ben bu boyunu aldım büyük boyunu almadım kararsız kalmıştım diğeri çift fermuarlı bu tek. Ben sana fotolarını atayım dur. Boyutunu anlaman adına içine kumanda koydum 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 yeter mi yetmez mi hiç bilmiyorum dediğim gibi ilk tecrübem 🤗
IMG_2733.webp
IMG_2732.webp
IMG_2731.webp
image.webp
image.webp

Canım ben bu boyunu aldım büyük boyunu almadım kararsız kalmıştım diğeri çift fermuarlı bu tek. Ben sana fotolarını atayım dur. Boyutunu anlaman adına içine kumanda koydum 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 yeter mi yetmez mi hiç bilmiyorum dediğim gibi ilk tecrübem 🤗Eki Görüntüle 3683864 Eki Görüntüle 3683865 Eki Görüntüle 3683866 Eki Görüntüle 3683868 Eki Görüntüle 3683869
Ay canım çok teşekkür ederim bencede yeterli bende tek fermuarlı alıyorum o zaman bu boyunu. Zaten çok büyük olsun istemiyorum. Bu arada koltuklarımız da aynıymış.😁 Sende güle güle kullan canım. Bende bir deneyim baktım dikişlerini vs beğenmedim gönderirim geri.

Kızlar bende sizden gecelik ve pijama takımı önerisi alabilir miyim. Doğumun olduğu gün gecelik daha iyi oluyormuş sanırım ama hep anne işi var sanki 2-3 gündür bakıyorum pek güzel bişey bulamadım. Pijama takımı da bir tane fotoğraf çekimi için açık renk bir tane koyu renk bakıyorum toplam gecelikle beraber 3 tane yeter sanırım paylaşırsanız mutlu olurum ☺️

Bugün benimkide öyle, bi sağdan vuruyor bi sol kasıktan tekme yiyorum. Yada dirseğini dayıyor eşek sıpası 🤣 sabahları enerjim olursa evi bi havalandırıp toparlıyorum, öğlene kadar ne yaptıysam artık. Öğlende kahvaltıdan sonra yatış modu. Sonra kızımı alayım, dışarıda işim varsa onu halledeyim akşam olmuş koltukta sızma modu açılmış 🤣🤣
valla benimde bi ara doğsa bari aralıkta dedim ama dayan dur içerde dedim sonradan 🤣 erken daha gelme gelme diye temkin ediyorum 🤣🤣
Eşimin birazcık fotoğrafa ilgisi var, bende ona çektiricem 3 5 poz daha. Telefonla bile olur bence. Üstte ki fotoğrafı telefonla çektik mesela biz. Bende ayrıca aksiyon kamerasıda var, bide onunla denicem bende 😁 Ama böyle göbeği açmadan pozlara bakıyorum daha çok, göbeği açınca sanki kötüymüş gibi hissediyorum 🤣🤣 bulursam yine paylaşırım 🥰

Kızlar bende sizden gecelik ve pijama takımı önerisi alabilir miyim. Doğumun olduğu gün gecelik daha iyi oluyormuş sanırım ama hep anne işi var sanki 2-3 gündür bakıyorum pek güzel bişey bulamadım. Pijama takımı da bir tane fotoğraf çekimi için açık renk bir tane koyu renk bakıyorum toplam gecelikle beraber 3 tane yeter sanırım paylaşırsanız mutlu olurum ☺️
Canım ben tamamen rahatımı düşünerek bu model sipariş verdim. Bir de bunun beyazını.

https://ty.gl/m4ccff6o2nkva

Önü böyle olanlardan aldım canım ben. 4lü takım vardı, geceliği, alt üst, birde sabahlığı full takım. Ama şuanda göremedim yok sanırım

Ay canım çok teşekkür ederim bencede yeterli bende tek fermuarlı alıyorum o zaman bu boyunu. Zaten çok büyük olsun istemiyorum. Bu arada koltuklarımız da aynıymış.😁 Sende güle güle kullan canım. Bende bir deneyim baktım dikişlerini vs beğenmedim gönderirim geri.

Yaaa bohem rüzgarından nasiplenmişiz 😂 çantayı eşimde kullanır diye böyle aldım canım hafif güzel bence kolayda yıkanır bir kumaş makinede bişey olacak gibi değil ☺️

Çok tatlılar sağlıkla kullansınlar inşallah bebişleriniz 😍🙏 aslında ben sadece yastık ve battaniye için yaptırmak istiyorum yastığı hoşuma gidiyor. Ama geç mi kaldım acaba. Bide hediyelik olarak ne yaptırdınız?
Merhaba benim ablam nakışlı hastane çıkışları yapıyor isterseniz bir inceleyin sayfasını pure.design.tasarim :)

Çok güzel😍 eşyaları hazır olunca kafamız rahat ediyor sanki değil mi
Sorma canım beni bu psikolojiye aralık anneleri sürükledi onlar erken doğurunca korktum yoksa ben başlarda pek sallamıyordum. Hazır olsun ne olur ne olmaz kafasındayım şuan.

Kızlar merhaba sabah doğum yaptım ben. Bebeğim yoğun bakımda detaylıdan beri bir bağırsak problemimiz vardı onun takibi için aldılar. Kilosu solunumu gayet iyidi 2700 doğdu. Ben de biraz ağrılar ile uğraşıyorum. Şimdilik durumlar böyle umarım hepiniz sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinize 🙏

Kızlar merhaba sabah doğum yaptım ben. Bebeğim yoğun bakımda detaylıdan beri bir bağırsak problemimiz vardı onun takibi için aldılar. Kilosu solunumu gayet iyidi 2700 doğdu. Ben de biraz ağrılar ile uğraşıyorum. Şimdilik durumlar böyle umarım hepiniz sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinize 🙏
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün🌸 tez vakitte bebişin kucağına gelir inşallah🙏🏻

Canım Allah analı babalı büyütsün bir an önce kucağına al inşallah bebeğini 🙏🏻 kaçıncı haftandaydın canım

2 hafta önce sata göre 32+3teydim 2600 ölçüldü. Yarın randevum var yine 34+3 olacağım bakalım
Kuzu o zaman seninki de iri yaa demedi mi hiç doktor bişey. Bizim boyda önde gidiyor birde bir haftaa
Bugün benimkide öyle, bi sağdan vuruyor bi sol kasıktan tekme yiyorum. Yada dirseğini dayıyor eşek sıpası 🤣 sabahları enerjim olursa evi bi havalandırıp toparlıyorum, öğlene kadar ne yaptıysam artık. Öğlende kahvaltıdan sonra yatış modu. Sonra kızımı alayım, dışarıda işim varsa onu halledeyim akşam olmuş koltukta sızma modu açılmış 🤣🤣
valla benimde bi ara doğsa bari aralıkta dedim ama dayan dur içerde dedim sonradan 🤣 erken daha gelme gelme diye temkin ediyorum 🤣🤣
Eşimin birazcık fotoğrafa ilgisi var, bende ona çektiricem 3 5 poz daha. Telefonla bile olur bence. Üstte ki fotoğrafı telefonla çektik mesela biz. Bende ayrıca aksiyon kamerasıda var, bide onunla denicem bende 😁 Ama böyle göbeği açmadan pozlara bakıyorum daha çok, göbeği açınca sanki kötüymüş gibi hissediyorum 🤣🤣 bulursam yine paylaşırım 🥰
Ay at st kuzu bulursann. Bende telefon ile çekerim ya sonra pce yükle et zor iş 😁
Sende de hareket var iyi kuzum ya ben ni işe gidiyorum bu hafta dan itibaren 2 saat erken çıkıyorum artık 8-4. Yemeği kayınvalidemde hallediyoruz yemek te yat bizim iş resmen. Nerdeyse çok hareketsizim işim de masa başı çünkü 😁. İş gereği bazen eğitimler vermem gerekiyor çalışanlara aman allahım nefesim yetmiyor sanki nefes nefese kalıyprum konuşurken hahaha
Canım gözün aydın sağ sağlim en kısa sürede kucağına alıp çıkacaksınız inşallah hastaneden. Sen nasılsın daha iyi misn kaçıncı haftada olmuş oldu doğumm

Back
X