Günaydın herkese.
Ben birkaç çorap dışında henüz hiçbir şey almadım. Çok kararsızım da, giysi grubunu halletmek kolay ancak anne yanı beşik, oto koltuğu gibi konularda hâlâ araştırıyorum. Birkaç olumsuz yorum gördüğümde hemen soğuyorum. Bebek arabasını şimdilik almayı düşünmüyorum, kışı çok karlı geçen bir yerde yaşadığım için sadece evde kalabalık eder. Baharda inşallah. Ona da karar vermiş değilim, hem travel sistem olup hem kabin boy gibi katlanan birkaç model var, belki öyle düşünürüm. Ya da doğrudan kabin boy alırım, seyahatler için.
Sağlık ürünleri ile ilgili de Braun kulaktan ateş ölçer ile uygun bir alından ateş ölçer düşünüyorum. İlk 6 hafta emzik ve biberon önerilmediği için ilk etapta sadece hastanede lazım olabilir diye kaşık biberon alacağım. Sonra comotomo alırım biberonu. Philips avent ile meme reddi yaşayanlar olmuş. Bebek bezi konusunda molfix ile sleepy arasında kaldım, muhtemelen yeni doğan zamanı için Molfix alacağım. Şampuan ve losyonlar için mustela düşünüyorum. İlk aşamada granül sabunla yıkayacağım sıfır eşyaları ama sonrasında siveno deterjan alabilirim, bu aralar indirime de giriyorlar. Burun aspiratöründe birkaç marka işaretledim. En kararsız olduğum konu ise anne bebek çantası. Hafif, büyük ve çok gözlü bir şey istiyorum, omuz çantası şeklinde. MCD bagin çok güzel çantaları var ama deri çoğu ve ağır olurlar diye düşünemiyorum. İleride de kullanılabilir duruyorlar ancak daha uygun çantalara da bakacağım. Instagram'da birkaç sayfa gördüm, ama instagram üzerinden alışveriş yapmak da güven vermiyor.
Malum Kasım indirimleri başladı, herkese iyi alışverişler şimdiden.