• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    163
Bu :D

Eklentiler

• puset.webp
    puset.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 34
Ben şu an 30 bin lira fiyat aldım zorunlu sezaryen için. Zam olsa olsa 40-45 olur diye düşünüyorum. Sigortasız fiyat bu bi de. Devletin analık hali sigortası geçiyormuş ama bilmiyordum sigortalı fiyatı ne kadar sormadım o yüzden. En fazla 5 bin fark eder gerçi geniz eti için 25 bin verdik daha yeni Eylül ayında
Bazı hastaneler yeni zam yaptysa yeni yılda yapmıyor ama bakalm nasipte ne varsa o olucak sanırım😊

İlk aylarda sling kangurudan daha iyi. Bebeği "giymiş" hissi veriyor daha iyi tutuyor. Kafa tutması oturunca 3 aydan sonra falan kanguru o zaman daha mantıklı. Ama sling yine kullanılabilir 6 aya kadar
Celik kapidan cikmadan ayakkabilarini giydirip o beklerken kanguruya koyacaksin bebisi baska turlusu zor 🫠

Slingi bağlamak bana zor geliyor,belki de hiç birini almadım,bebek arabasında götürdüm.Çünki oğlumu kreşden götürdüğümde eğilip ayakkabısını giydirmem lazım,o bana zor geliyor,ilk 1 ay annem yanımda olacak inşallah,ilk günler kreşe o götürür,sonra iyu olursam bebeği anneme bırakıp ben oğlumu kreşe götürürüm herhalde,1 ay,40 gün sonrası sıkıntılı.

Pazartesi gidicem artık konumu öğrenirim 😂 benimde sağım daha çıkıntılı yamuk duruyor çünkü sürekli ordan itiyor sanki başı da solda göbek hizamda gibi orda da sertlik oluyor iki yanlı bu çocuk bi kere normal pozisyon almadı bence hala 😂
Pazartesi yaz bize de o zaman merak ettim 😁

Slingi bağlamak bana zor geliyor,belki de hiç birini almadım,bebek arabasında götürdüm.Çünki oğlumu kreşden götürdüğümde eğilip ayakkabısını giydirmem lazım,o bana zor geliyor,ilk 1 ay annem yanımda olacak inşallah,ilk günler kreşe o götürür,sonra iyu olursam bebeği anneme bırakıp ben oğlumu kreşe götürürüm herhalde,1 ay,40 gün sonrası sıkıntılı.
Evet alışana kadar zor ama kanguru da slingde arabada deneyimledim. Tabiki en konforlusu bebek Arabası ama onda da yaşadığınız yer bebek arabasına uygun değilse çok zor oluyor. Ben bu konuda acayip sorun yaşadım mesela. İlk aylar o yüzden slingle çıktım dışarı yalnızsak. Slingi bağlamayı öğrenince aşırı rahat geldi bana. Kanguruda bebek biraz havada kalıyor hissi oluşturuyodu bana tabii sebebi slingim tutuculuğuna alışmış olmamda olabilirdi. Zaten kanguruyu da sevmedi oğlum. Bebek arabasına bayılıyordu ama hiç itiraz etmedi yürümeye bayılana kadar 😏

Pazartesi yaz bize de o zaman merak ettim 😁
Yazıcam tamam bende merak ediyorum cidden. benim ön bölgede tam hissedemeyişim plasentanın önde olmasından kaynaklı da olabilir ama hiç hissetmiyo da değilim kafam karışık 😂

Evet oglum ne emzik emdi ne biberondan icti ne sallanmali anakucaginda durdu ne bebek arabasinda durdu hicbirsey kullanamadik
Globber aldik bari onda dursun diye onda bile toplasan 4 5 kere binmistir artik ona da binmiyor asla oturmuyor kendini yirtiyor
Yururken elinden tutturmuyor kucakta tasiyor babasi
Beli pert oldu adamin
Boyle yiprandik yani 🥲
O yuzden kizda herseyi kullanmayi hayal ediyorum icimi oyle rahatlatiyorum anca🥴
aynı seylerı yasamısz resmen emzık ıyı kı de alısmadı dedım tabı de bıberon benım ondan 1 saat bıle ayrılamamama sebep oldu ne hastane ne ozel bı ıhtıyac ne bı kutlama gord,ümm :S arkadaslarla dısarı bıle cıkamadım emzırme dert oluyor dıye... adam akıllı yemek de yemedı zaten . meme de meme... ınsallah zor zamanda barı bıberon kullanır bu dogacak olan kucumenim. :) kocamın hıc katkısı olmadı . becerıksız azcık. sımdı uyutuyor anca.. allahım duamızı duysun kabul etsın ınsallah:D

aynı seylerı yasamısz resmen emzık ıyı kı de alısmadı dedım tabı de bıberon benım ondan 1 saat bıle ayrılamamama sebep oldu ne hastane ne ozel bı ıhtıyac ne bı kutlama gord,ümm :S arkadaslarla dısarı bıle cıkamadım emzırme dert oluyor dıye... adam akıllı yemek de yemedı zaten . meme de meme... ınsallah zor zamanda barı bıberon kullanır bu dogacak olan kucumenim. :) kocamın hıc katkısı olmadı . becerıksız azcık. sımdı uyutuyor anca.. allahım duamızı duysun kabul etsın ınsallah:D
Ayy biberon alcam daha🫠
Kundak yapalim demisti annem
Cunku 10dkda bir kendini uyandiriyordu zombi gibiydik
Esim duzenini bozmamisti yatak odasinda uyuyordu
Kundaga karsiydi
Bigun kundak yaptik neyse sonra actik cocuk haliyle gerindi esnedi falan
Ve esim uzulup "oyy ellerini ozlemis bi daha kundak yapmayin" demisti 🥴🥴🥴 esimi bogazlayasim geliyordu o zamanlar
Simdi esime kundak alcam diyorum al ne istiyorsan diyor
Gordu zorlugu
Ins bu bebeler uslu uyumlu olur🙏😁

Back
X