- 26 Nisan 2023
- 162
- 109
- 33
- 29
Bana haber ver demişti yazdımbunu atmış sadece. Yarın bi daha gideyim duruma göre tekrar iletişime geçicem. Zeynep Kamile gittiğimde 12/7 çıktı tansiyonum. Suyunda sorun yok tansiyonda sorun yok serviks uzunluğunda sorun yok gelişimi geride sadece. Gebelik şekerim var ama zaten düzenli ölçüm için temiz besleniyordum o yüzden sorunun beslenme olmadığı kesin. Bi de özel doktorum doppler yaptı plasenta kan akışına sınırda dedi. Kötü değil ama iyi de diyemiyorum dedi. Onu da ilettim ama Zeynep kamilde doppler yapmadılar
Gelişimini düzeltirsin sağlıklı beslenmeyle, yakalar diye düşünüyorum. Bak başka kötü bişey çıkmamış, için rahat edicekse git tabi tekrardan doktora. Zeynep kamil cidden güzel ilgileniyor bu konuda ssvd için 2 3 kere gittim, gayet güzel bakmışlardı banada. Benim oğlan eliyle yüzünüde kapattığı için kafası değil, eli olduğunu düşünüyorum her kontrolde bir umut yüzünü görürüm diyorum Ama inatla kapatıp açmıyorSeninki de başıyla yapıyordur o darbeyi alttan da rahatsız hissettirir ayakları altta olduğu içinbenimki başı aşağıda ama biraz çapraz bi duruşta. Ayakları göbek deliğimin sağında o kadar net diyorum başı da çaprazında karnımın alt sol tarafında
hareketleri azaldı biraz yani hareketleri değilde sertliği azaldı sanki 30 haftalık değilde 26 haftalık falan gibi kıpır kıpır küçük tekmeler. Azalmadan önce çok net itmeler vardı yanlarına denk gelip huylandırıyordu. Ben hareket halindeyken çok hareket etmiyor ama yatıyo oturuyosam daha aktif eskisi gibi olmasa da istemsiz moralimi bozuyor bu durum