- 23 Nisan 2025
- 151
- 115
- 18
- 25
Elele dormire 2 aldım çok güzel geldi tavsiye ederimmMerhaba arkadaşlar ana kucağı olarak hangisini aldınız? Ben karar veremedim yardımcı olabilir misiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elele dormire 2 aldım çok güzel geldi tavsiye ederimmMerhaba arkadaşlar ana kucağı olarak hangisini aldınız? Ben karar veremedim yardımcı olabilir misiniz
Ben de yaptırdıııımmmBebeklerimiz beklenen tarihte gelmeyecek galiba :) Aralık sonu doğumlar başlar bence :) bu arada isimli nakışlı hastane çıkışı yaptırdınız mı? Yaptırdıysanız paylaşır mısınız?
Huggy wave aldım manuel , otomatiği sevmeyen çok bebek varmış manuelden devam dedimMerhaba arkadaşlar ana kucağı olarak hangisini aldınız? Ben karar veremedim yardımcı olabilir misiniz
Kizlar oglumda sadece dogdugu gun hastaneden kasikli biberon istemislerdi mama icin
Siringa gibi agzi silikon kasik
Onu saklamisim ben ama silikon kismi sararmis
Nasil beyazlatabilirim bilgisi olan var mi
Ben 35 oldum hala çalışıyorum ama çok zor ya gerçekten![]()
Benim 12 ocakti planlanan dogumBen normalde kendim alıyordum ama son 3-4 haftadır mümkün değil şu anda 33+2 yim 35 de randevum var tam kontrolden önce gideyim ağdaya diyorum sonrası Allah büyük bakıcaz çıkış durumuna göre![]()
Canım süt kaşığı dedikleri şey mi bu. Karbonatla biraz kaynatmak yada bekletmek, limonla bekletmek felan uygun olabilir bence
15 aralıkne zaman ayrılıyorsun izne
Aynen aynen kuzum öyle yaparım tabi 5 inde alırım çalışamazı.Canım 1 Ocak zaten resmi tatil
Canım 1 Ocak Perşembe resmi tatil cumada işe git bari 5 i pazartesi bozdur o tatilleri de değerlendirmiş olursun
Evet ya anlamadım bende ihtimallerden mi bahsetmek istedi naptııCanım ayrıca 31+5 te bebeğim 44 cm ve 2200 gr çıktığı halde doktora normal doğum zor mu olur yani dedim daha belli olmaz son haftalar aldığı kiloya göre konuşuruz dedi. Biraz erken konuşmuş sanki doktorun ya
CAnım benimki bundan gayet memnunum. Bir çok kapsul kahve ile de uyumluKızlar çoook alakasız bir şey soracağımevinde espresso makinesi kullanan var mı ne kullanıyorsunuz önerisi olan var mıdır? Derdin bu mu diye soracak olursanız son zamanlarda sürekli dışardan latte alıyorum
![]()
Tam otomatik kullanıyorum ben canım philips latte go 5500 serisi. Daha önce kapsüllü kullanmıştım hem lezzet hem kapsül fiyatları açısından çekirdekli olanlar daha mantıklı gelince değiştimKızlar çoook alakasız bir şey soracağımevinde espresso makinesi kullanan var mı ne kullanıyorsunuz önerisi olan var mıdır? Derdin bu mu diye soracak olursanız son zamanlarda sürekli dışardan latte alıyorum
![]()
Materni FlowCup Aç Kullan Anne Sütü Emzirme Kaşığı- Kaşıklı Biberon - ebebek
Materni FlowCup Aç Kullan Anne Sütü Emzirme Kaşığı- Kaşıklı Biberon uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Sunun gibi canim
Ben doguma degil ama gecenlerde kanamam olunca direkt hastaneye o sekil gitmistim suyum falan gelse yine hemen 2dk dusun altinda alirdim orami burami diye dusunuyordum ama kan gorunce cok korktum haftam da erken oldugu icin mecbur gittim. Bi de isik falan tutup iki uc kisi bakiyorlar inceliyorlar allahim yasadigim mahcubiyett. Normalde surekli dusa girerim zaten ama 2-3 gun aksamisti baska seylerden o araya denk geldi hatta bende hemsirelerden falan ozur diledim kusura bakmayin hazirliksizdim diyeKızlar derdin bu mh gece gece diye gülmeyin sakınarkadaşım dün gece acil doğuma gitmiş ağda vs yaptıramadan gittim eşime jilet aldırdım o sancı arasında falan dedi içime bi korku düştü öyle bi duruma düşmekten nasıl ayarlicaz bunu ağdaya gitsem ya tekrar gitme zamanım geldiğinde doğuma gidersem falan diye önceki doğumlarında bunu ayarlayabilen var mıydı
![]()
Lansinohta indirim vardi bitmediyseHeh tamamdır canım bende bundan aldım. Biberon sanırım ilk etapta sıkıntılı olabilir diye almadım ihtiyaca binaen alabilirim sonrasında diye
Ben kendi hikayemi anlattigimda sen cok korkmustun aynisini yasamaktan bak basina geldi resmenBen doguma degil ama gecenlerde kanamam olunca direkt hastaneye o sekil gitmistim suyum falan gelse yine hemen 2dk dusun altinda alirdim orami burami diye dusunuyordum ama kan gorunce cok korktum haftam da erken oldugu icin mecbur gittim. Bi de isik falan tutup iki uc kisi bakiyorlar inceliyorlar allahim yasadigim mahcubiyett. Normalde surekli dusa girerim zaten ama 2-3 gun aksamisti baska seylerden o araya denk geldi hatta bende hemsirelerden falan ozur diledim kusura bakmayin hazirliksizdim diyeonlarda anne adaylarinda boyle cok denk geliyo hic oyle dusunmeyin lutfen falan diye rahatlatmisti ama simdi her gun dus almaya calisiyorum
![]()
Lansinohta indirim vardi bitmediyse
Ondan almayi dusundum yavas akislisindan
Aventten daha iyi diye yorumlar okudum bi suru
Ama henuz alamadim
Karbonatla kaynat diyosun hic denemedim deneyeyim bi
Neden sararir ki yikayip kaldirmistim halbuki![]()
Ben de kapsül istemiyorum muhtemelen philips alacağım canım sağolTam otomatik kullanıyorum ben canım philips latte go 5500 serisi. Daha önce kapsüllü kullanmıştım hem lezzet hem kapsül fiyatları açısından çekirdekli olanlar daha mantıklı gelince değiştim
Ay ben nedense kıl olayını hiç düşünmedim her ay düzenli ağda yaptırıyorum birkaç hafta sonra tekrar yaptırırım sonrası artık ne olur bilemem o kadarcık tüyden de ne olacakBen kendi hikayemi anlattigimda sen cok korkmustun aynisini yasamaktan bak basina geldi resmen
Hergun dusta jiletleme kendini tahris olcan bu sefer de
Bu kadar korkmayin kildan tuyden ayol![]()
Ay ne bileyim arkamdan laf ederler gibi geliyor jsjjsjsjdBen kendi hikayemi anlattigimda sen cok korkmustun aynisini yasamaktan bak basina geldi resmen
Hergun dusta jiletleme kendini tahris olcan bu sefer de
Bu kadar korkmayin kildan tuyden ayol![]()