• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Kızlar bi Reflü yatağı almıştım bugün geldi ve aşırı beğendim yıkanabilir alezi+çarşaf gibi bişeyi var Yataş juno alacaktım ancak yıkanabilir olmaması çok pratik gelmemişti açıkçası bebek sonuçta çişi kakası kusmuğu bitmiyor ama aldığım model birebir Yataş juno modeli ancak daha ergonomik gibi almayı düşünen araştıran varsa tavsiye edebilriimmm
Ben öneri alırımmm

Ay sorma kiz korktugum basima geldi ve evet bu sefer de alt tarafi goremedigim icin orami burami kesiyorum sonra yine anksiyete oluyorum o kan nerden geldi diye 🤣🤣 ama yine de insan utaniyo oyle gorulmeye sanki ben cok pis biriymisim bana dokunmak istemeyecekler ona gore muamele yapacaklar gibi hissediyorum 🤣 ayrica bence arkadan da konusuyorlardir bu kulaklar neler duydu kuaforlerden kadinin teki mesela uzatip sac gibi oruyormus aldirmiyormus ust kismi ... Bu nasil bi tarz her seyi gectim mikrop tutar o kokar tobe tobe 🤣🤣
Faça atilmis kuku daha travmatik ya😅
Kendini bu kadat yipratma bence
Kaşıntı yapmasi da cabasi 🥴
Uzatip örgü maşa yapanin arkasindan konusulur tabi😆
Bizimki düz daginik kil sacagi
Kim napsin sfjsjdksm😄

Hanımlar kaç gündür yediğimi içtiğim suyu bile sindiremiyorum mideme inmiyor gibi çok rahatsız oluyorum ya yürüyüşte yapıyorum ama geçmiyor bu his

Hanımlar kaç gündür yediğimi içtiğim suyu bile sindiremiyorum mideme inmiyor gibi çok rahatsız oluyorum ya yürüyüşte yapıyorum ama geçmiyor bu his
Merhaba geçmiş olsun son ay öyle çok hafif beslenmek gerekiyor acı baharat yağlı ağır yiyeceklerden uzak dur canım. Bebeğe kilo aldıran sağlıklı yiyecekler tüket sadece yoksa çok rahatsız eder seni miden.

Canim kizlar merak etmişsiniz hepinize teşekkür ederim. Hastanedeyim gözlem altında tutuluyor um. Karanlık sessiz bir odadayim tlf da yasak yazamadim o yüzden. Tansiyonumu düşürüyorlar ama doktor patlayan bir bombasin dedi Cuma günü bebişe kavusuyorum Allahin izniyle şimdi belli oldu. Tam 36 haftalık olmuş oluyor . 🤲🥰

Eklentiler

• 8CFB77F2-DF07-4C91-A349-C95C6E36B477.webp
    8CFB77F2-DF07-4C91-A349-C95C6E36B477.webp
    43 KB · Görüntüleme: 15
  • EE6F48CF-6DE3-4885-BF05-99CE92D072EF.webp
    EE6F48CF-6DE3-4885-BF05-99CE92D072EF.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 15
  • B3C9B5A0-2719-417B-A0DA-D043C644EEE1.webp
    B3C9B5A0-2719-417B-A0DA-D043C644EEE1.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 14
Canim kizlar merak etmişsiniz hepinize teşekkür ederim. Hastanedeyim gözlem altında tutuluyor um. Karanlık sessiz bir odadayim tlf da yasak yazamadim o yüzden. Tansiyonumu düşürüyorlar ama doktor patlayan bir bombasin dedi Cuma günü bebişe kavusuyorum Allahin izniyle şimdi belli oldu. Tam 36 haftalık olmuş oluyor . 🤲🥰
Çok geçmiş olsunnn sağlıkla sağ Salim kucağına al inşallah ilk annemiz sen olacaksın sanırım belli oldu💜💜

Canım sağlıkla kucağına al inşallah bize de haber ver dualarımız seninle ve bebişinle 🙏🏻❤️

Sağlıkla, huzurla inşallah.

Kızlar bi Reflü yatağı almıştım bugün geldi ve aşırı beğendim yıkanabilir alezi+çarşaf gibi bişeyi var Yataş juno alacaktım ancak yıkanabilir olmaması çok pratik gelmemişti açıkçası bebek sonuçta çişi kakası kusmuğu bitmiyor ama aldığım model birebir Yataş juno modeli ancak daha ergonomik gibi almayı düşünen araştıran varsa tavsiye edebilriimmm
Kuzum junonunda her şeyi çıkıp yıkanabiliyor

Biberonlarla ilgili şöyle bişey izledim

Yenidoganlarin cenesi cabuk yoruluyor
Aventte zorlanabilir gibi geldi bana🙁
Bence onemli olan anne memesine yakin olan tasarim olmasi ve az da olsa akis olmasi
Süt geldikce emecektir zaten iki cekip dinleniyolar ilk basta🥹

Yenidoganlarin cenesi cabuk yoruluyor
Aventte zorlanabilir gibi geldi bana🙁
Bence onemli olan anne memesine yakin olan tasarim olmasi ve az da olsa akis olmasi
Süt geldikce emecektir zaten iki cekip dinleniyolar ilk basta🥹
Bilemedim anne memesindende çekmeden gelmiyor mantıken canım ama ben kaşık biberonda aldım ebebekten 150₺ gibi bişeydi çok uygun diye şaşırdım hatta. İnşallah lazım olmaz ilkinde ki gibi emziririm biberonu 40 ı çıkınca deneyeceğim

Merhaba,biberon konuşulmuş,ben eczaneden ucuz bir biberon almıştım,ilk günler biberon ve meme aynı anda kullandım,aonra da sağdığım sütleri biberonla vermiştim,ben ilk 1 ay emzik vermedim,çünkü meme reddi yapa bildiğini bir doktprun yazısında okumuştum,mamayı da çok az kullanmıştım,dolu kutu çöpe atmıştım,2 yıl da anne sütü verdim oğluma.Hamileliğimin başından beri anne sütü vermeyi kafama koymuştum,aon günlere kadar ve doğumdan sonraki günler de doğru emzirme ile ilgili video izledim,okudum.Bence psikolojinin de rolu büyük,bebek küvezde falan olmazsa,ilk günden memede olursa,anne de emzirmeyi çok isterse,başarıyor.İlk aylar yapışık ikiz gibiydik,yaz ayları olduğundan çok sıcaktı,bende annemlerdeydim,klima yoktu, oğlum bazen yarım saatte bir memedeydi.Her ay düzenli kilo alıyorsa,çok emzirmeden korkmamak lazım,sütüm yetmiyor dememek lazım,heçem mama hazırlayıp vermemek lazım,bu da annede strese ve hakikaten sütün azalmasına sepep ola biliyor,çünkü emzirmek yerine mama verince memede süt azalıyor,ne kadar çok emzirirseniz,sütünüz bir o kadar artar.Mama çok az verdiğim için iyi ki pahalı biberon almamışım diyorum.Şimdiki zamanda hangi biberon daha iyi yerine doğru emzirme pozisyonu nedir?Sütarttırma yöntemleri nelerdir?gibi konularda araştırma yapmak daha iyi olur,psikolojik olarak dikkat emzirmeğe yönelir diye düşünüyorum.Benim ilk başlarda en çok zorlandığım konu buydu,yalnış pozisyon göğsün yara olmasına,öyle olunca emzirmenin zorlaşmasına,emzirememeye ve annenin emzirmeği redd etmesine sebeb ola biliyor.

Back
X