• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Benim de 16 Aralık diye verdi doktor raporu ama hafta bütünlüğünden cuma ayrılmak mantıklı 12si oluyo onu nasıl yapıcaz? 16aralık 36.hafta tam Salı yani saçma geliyo pazartesi gidip Salı izne başlamak.
Pazartesi tek hekim raporu yani aile hekiminden tek günlük rapor alabilirsin

Ahaha ay ilahi kiz agdali olunca mi kovasin gelmedi😅 kildan bu kadar korkanlari ilk kez burda goruyorum valla🤓
Kıldan korkmak demeyelim de utanmak ya biri daha demiş ya arkamdan konuşurlar diye bende çok utanırdım açıkçası benim için pis falan diye düşünürler mi diye bir de doktorun bayanı erkeği olmaz tabii ki ama normal doğumda çatala alıyorlar doktor başına oturuyor içine giriyor resmen bilmiyorum eğer o şekilde olsam ekstra utanırdım o yüzden dikkat ettim ben kendimi daha rahat hissetmek için.

Canim kizlar merak etmişsiniz hepinize teşekkür ederim. Hastanedeyim gözlem altında tutuluyor um. Karanlık sessiz bir odadayim tlf da yasak yazamadim o yüzden. Tansiyonumu düşürüyorlar ama doktor patlayan bir bombasin dedi Cuma günü bebişe kavusuyorum Allahin izniyle şimdi belli oldu. Tam 36 haftalık olmuş oluyor . 🤲🥰
Canım gözün aydın sağlıcakla kavuşacaksın inşallah cuma günü dualarımız seninle grubun ilk bebeğiii sağlıkla gelsin😍

Ay ciddi olamazsın 😂😂 çıkmıyor sanıyorum ben neyse muadilini almış gibi oldum zaten çok uzunca bi süre kullanılabilecek bişey değildir diye düşünüyorum fiyat olarak biri birinin 3 katı neredeyse 😂
Ben indirimde 1700 e mi ne aldım söktüm yıkadım falan sonra geçen e bebekte muadilini gördüm 2100₺ yaxuyordu şok oldum😅😅

Hangi hastaneymiş o önünden geçmeyeyim 😂😂 ay sana ağdacını sorucam hangi semtte 🫠
Çınarlı’da yapmıştım canım. Sir yapan yer Şirinyerde sadece lazer, sir ve manikür pedikür yapılıyor. Saloon Sevcan özelden numarasını iletebilirim. İşlerinde çok iyiler ben sanırım 15 senedir falan aynı yere gidiyorum.

Agdadan konu acilmisken ben bisey daha merak ediyorum ya bu daha onceki dogumu normal dogum olanlar malum bolgede degisik bir gorunum falan bi his bisey kaliyor mu yoksa tamamen eski haline mi donuyor 🤣🤣 uzmanlar eski haline donuyor her seyiyle diyorlar ama yasayanlar ne tecrube etti onu meraj rttim

Back
X