- 24 Aralık 2024
- 2.156
- 1.153
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bugin aklıma takıldı hamile kalmadan önce 2.5 cmlik yumurta kistim vardı. Onun bir zararı yoktur degil mi. Aklıma gelmedigi için dr a da sormadım![]()
Canım kimyasal risk teşkil edersen beta takibi yapıyor doktor o sebeple 3 yada 4 kere kan verip yükselişi beğenirse o ihtimal eleniyorİnşallahbenim kasık ağrılarım bazen sıfır bazen çok hafif. İnşallah her şey yolundadır
Kimyasal olsa belli olurdu di mi bu vakte kadar
Hamilelikten sonra vajinal muayene olmadı karından baktı. Yumurtalık kistini gördüğündr aşağıdsn bakmıştı. Etkilemez inşallahCanım ben ilk erken fark edip gittiğimde doktor bende milimini hatırlamıyorum ama kist gördü 3 haftalık olduğu için kese görmedi ama bu çocuğu etkilemez demişti, tabi belki boydan milimden fark eder mi bilmiyorum ama bana sorarsan öyle birşey olduğunda sana doktorun derdi. Usg ile baktı mı karnından doktor?
5. Haftayı doldurdun mu sen canım. Yani 5+ kısmına geçtiyse artık o ihtimal kalmıyor benim bildiğim kadarıylaİnşallahbenim kasık ağrılarım bazen sıfır bazen çok hafif. İnşallah her şey yolundadır
Kimyasal olsa belli olurdu di mi bu vakte kadar
Kalp atisi aldım hala rahatlamadim simdi de 3 ay bitsin rahatlarim kısmını bekliyorumCanım kimyasal risk teşkil edersen beta takibi yapıyor doktor o sebeple 3 yada 4 kere kan verip yükselişi beğenirse o ihtimal eleniyor
Şimdi sırada boş gebelik için kese görmek kaldı onu da görüp bebeği de görüp ve sonra kalp atışından sonra rahatız Allah’ın izni ile![]()
Merhaba ilk gebeliğimde 18. Haftaya dek kullanmıştım, resmen hayata tutunma sebebim olmuştu prilam, şimdi 2. Gebeliğim bugün 8+0kızlar nasılsınız benim bulantılarım arttı yadr a sordum prilam dedi banada kullananlar var galiba aramızda
Ay bu bekleyiş hep olacak biz bu 9 ayı bitirene kadar 9 doğurucaz deseneKalp atisi aldım hala rahatlamadim simdi de 3 ay bitsin rahatlarim kısmını bekliyorum![]()
Çok güzel ilerlemiş çok sağlıklı bir süreç olur inşallahBeta takibi anladığım kadarıyla çok stresli
Cuma akşam 23.30 dan sonra kan vermiştim 54.21 çıkmıştı
Pazar (bugün) 22.30 da verdim 156.88 çıkmış 2 katından fazla artmış bu sorun mu acaba
Yarın tam 5+0. O zamman kimyasal ihtimalini eledim kafamdan. Demekki rahat bir gebelik gecircem5. Haftayı doldurdun mu sen canım. Yani 5+ kısmına geçtiyse artık o ihtimal kalmıyor benim bildiğim kadarıyla
KesinnAy bu bekleyiş hep olacak biz bu 9 ayı bitirene kadar 9 doğurucaz desene![]()
Yanlış biliyor da olabilirim malum bilgiler sürekli guncelleniyorYarın tam 5+0. O zamman kimyasal ihtimalini eledim kafamdan. Demekki rahat bir gebelik gecircemyani inşallah amin.
İnşallah öyle olmuşturYanlış biliyor da olabilirim malum bilgiler sürekli guncelleniyorama bence sende Bi sorun yok artık biz o hakkımızı kullandık geçti
![]()
Sat ne zamandı sizin, epey geç döllenme olmuş anlaşılan.Bende radevumu 6+6 ya göre aldımm. 17 temmuza
Benim sat 25 Mayıs. Ama 6 gün gün geç yumurtlama oldu. Belirtilerden öyle anladım. Şuan 4+6 yım ama sata göre 5+5 olmam lazımdıSat ne zamandı sizi , epey geç döllenme olmuş anlaşılan.
Ben de yarın gidecepim ama daha ekren vs diyip biseye bakmamasından korkuyorum![]()
Anladım. 17 mayıs benim de sat. Biz ovü dönemini değerlendirdik ama hesapladığımız gibi olmadı demek ki.Benim sat 25 Mayıs. Ama 6 gün gün geç yumurtlama oldu. Belirtilerden öyle anladım. Şuan 4+6 yım ama sata göre 5+5 olmam lazımdı
yaa teşekkür ederim canım kaç haftalık oldunEvet ben kullandım iki kez aşırı uyku yaptısonra da bulantım biraz geçince bıraktım şükür. Gece yatmadan iç mutlaka