- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #3.441
Bana komple sonuna kadar rapor verdi calışma yasağı. Ben yurt dışında kalıyorum orda belki biraz daha farklı olabilir.
Evet ben 2-3 hastane ve doktor gezdim kanamam bitene kadar. Bana progestan bile kullanma düşsün sağlıksızsa diyen de oldu. Ama çevremde 32. Haftaya kadar kanamalı progestan kullanan ve bebeğini sağlıkla kucağına alanlarda var. Doktorlar bizim kadar ince düşünmüyorlar :)Bi benimki düşük riskine rağmen rapor karşıtı herhalde. Sağlıklı ise zaten seninle kalır diyor. Tedirgin tedirgin geçiriyorum 12 hafta dolsa da biraz daha rahatsak
Canım ben beslenmeme kefir ekledim çok faydasını görüyorum önceden ya ishal oluyordum ya kabız sürekli metabolizma olarak sıkıntı yaşıyordum kefir ekledigimden beri daha iyiyim istersen sen de bir deneDaha önce de oldu geçti benim de aynısını dedi Dr, ama bu sefer daha sık ve daha şiddetli oluyor ve sanki karnımın içinde yara olmuş gibi çok rahatsiz edici ağrı oluyorzaten bulantidan zar zor yiyordum o yediklerim de boşa gitti ve bulantim daha beter oldu boyle tuzlu ayran içiyorum şu an 2. Bardağı aldim. Yemeği 2-3 kaşık yiyip bıraktım gitmiyor
Kefir bulantima da iyi geliyor birkaç gündür ya da geçiyor mu zaten kefir denk mi geldi İnan bilmiyorum sabahları çok iştahlı uyanamiyorum zaten ya bir bardak kefir içiyorum acıkınca da normal kahvaltımı yapıyorum gün içinde bazen tekrar içiyorum bazen içmiyorum ama bir tane mutlaka içiyorum ve bağırsak düzenime baya faydası oluyorDaha önce de oldu geçti benim de aynısını dedi Dr, ama bu sefer daha sık ve daha şiddetli oluyor ve sanki karnımın içinde yara olmuş gibi çok rahatsiz edici ağrı oluyorzaten bulantidan zar zor yiyordum o yediklerim de boşa gitti ve bulantim daha beter oldu boyle tuzlu ayran içiyorum şu an 2. Bardağı aldim. Yemeği 2-3 kaşık yiyip bıraktım gitmiyor
Allah kolaylık versin.Mecbur gidiyorum ben çok zorlanıyorum 24 saat nobetliyim bir de. Bana sor nasıl tuttugumuVe ağır iş benimki de. Arkadaşlarımin destegine ihtiyacim oluyor. Özel bazı durumlar var detaylı anlatamıyorum. Anlayacağın mecburum öyle uzaktan göründüğü gibi değil. Dr kac gün verdi size ve gerekçe ne gösterdi
Tam tersi kabızlık var ben de. Doktor bana multibiyol diye bir probiyotik vermişti 2000 tl iyi gelir diye aldım ama 1 haftadır hala etki yok aşırı zorlanıyorum. Bugünde çok şiddetli karnım ağrıdı. dün gece deniz kenarında gezmiştik üşüttüm sanırım. Acile gittik az önce, bebek iyimiş salgın var, yetişkin bölümünden muayene olabilirsiniz dediler ama bebek iyi ne de olsa diye fazla kalmak istemedim hastanede. Salgından olabilir sizinki de ama endişeniz bebek anlıyorum ben. Sırf o yüzden gittim bebek iyimiş rahatladım :)Kızlar çok afedersiniz ama diyare olanınız var mı bu süreçte? Disardan da yemiyorum ama 3 gündür mahvetti1 gün oldu kötü geçti, dün azalmıştı ve bugün bu saate kadar yoktu birseyim. Yeniden başladı şimdi. Kramplar giriyor karnıma bebekle ilgili olumsuz bir durum yoktur dimi yarın kontrole gitcem ama sabretmek zor bu merakla
Merhaba ssvd nedirKızlar selam.İnşallah Şbat annesiyimİlk çoçuğum 2022 de doğdu.Çok fazla kendimi yorduğum bir günde suyum geldi ve sezeryan oldu .Şimdi ssvd yi denemek istiyorum.İstanbulsa ssvd yapan doktor önerisi verir misiniz kızlar.Ssvd yapmayı düşünen var mı
Aynı şeyi soracaktımMerhaba ssvd nedir
sanırım ''sezaryen sonrası vajinal doğum '' internetten baktım bendeMerhaba ssvd nedir
Canım ben 1 aydır öyleyimKızlar canım bir şey istemiyor, yatakta yatıyorum ve aşırı halsizlik var. Ev çok pis. Canım yemek yapmak istemiyor. Siz ne yapıyorsunuz bu durumda?
Bütün gün yatıyorumKızlar canım bir şey istemiyor, yatakta yatıyorum ve aşırı halsizlik var. Ev çok pis. Canım yemek yapmak istemiyor. Siz ne yapıyorsunuz bu durumda?
Benimde bi aydır midem bulanıyor bi aydır kendin yemek yapamıyorum buzdolabı benide mahfediyoCanım ben 1 aydır öyleyimmide bulantısından yemek yapmıyorum. Buzdolabını bile açamıyorum. Aşırı halsiz ve yorgunum. Evi eşim temizliyor. Doktora sordum normal 12. Haftadan sonra azalacak diyor. Bekliyorum bakalım.
Evet ben 2-3 hastane ve doktor gezdim kanamam bitene kadar. Bana progestan bile kullanma düşsün sağlıksızsa diyen de oldu. Ama çevremde 32. Haftaya kadar kanamalı progestan kullanan ve bebeğini sağlıkla kucağına alanlarda var. Doktorlar bizim kadar ince düşünmüyorlar :)
Rapor alman gerekiyorsa farklı doktora git bence hemen veriyorlar düşük riski olanlara. Bana geçen hafta tekrar sordu iş yerin sorun yapıyorsa rapor yazayım diye mesela
1 devlet 1 özel gittim. Allah korusun aktif bol kanama olmadıkça kimse gerekli görmüyor ben şanslı değilim bu konuda. Bugün kontrole gittim şükür hersey yolunda bebek iyi. Kendimi mümkün olduğunca korumaya çalışarak işe gidip geleceğim başka çare yok. Yeter ki bebeğim iyi olsun başka isteğim yok. Düşünüp moralimi bozmak yerine olan şartları kabullenip devam etmem gerekiyor belli ki. Kürtaj olduğumda bile kanamam agrilarim devam ederken zar zor 1 hafta alabilmistim. Ekibim idare ettiği için 1 hafta da yıllık izin kullandım mecburen devamında siz düşünün. O zaman da farklı Dr lara da gitmiştim. Kimsenin umurunda değildim. Onlara göre çok normaldi olan hersey tıbbi olarak. Dediğim gibi su an tek tutunduğum şey bebeğim iyiAllah kolaylık versin.
Bana komple hamilelik boyunca rapor yazdı yurt dışında biraz daha farklı işliyor sanırım doktor veriyorsa iş yeri bişeye karışamıyor yaştan dolayıda ve daha önce kayıptan dolayıda vermesi daha kolay oldu zaten
Çok geçmiş olsun. Gerçekten tek endişemiz bebek artık kendimizi düşünmüyoruz kiTam tersi kabızlık var ben de. Doktor bana multibiyol diye bir probiyotik vermişti 2000 tl iyi gelir diye aldım ama 1 haftadır hala etki yok aşırı zorlanıyorum. Bugünde çok şiddetli karnım ağrıdı. dün gece deniz kenarında gezmiştik üşüttüm sanırım. Acile gittik az önce, bebek iyimiş salgın var, yetişkin bölümünden muayene olabilirsiniz dediler ama bebek iyi ne de olsa diye fazla kalmak istemedim hastanede. Salgından olabilir sizinki de ama endişeniz bebek anlıyorum ben. Sırf o yüzden gittim bebek iyimiş rahatladım :)
Kefir hazır kefir mi peki marketten yani. Malum bu süreçte herseye dikkat etmek gerekiyor ondan soruyorum. Ben pek sevmemistim daha önce ama yine denerim bakalım icebilecek miyimKefir bulantima da iyi geliyor birkaç gündür ya da geçiyor mu zaten kefir denk mi geldi İnan bilmiyorum sabahları çok iştahlı uyanamiyorum zaten ya bir bardak kefir içiyorum acıkınca da normal kahvaltımı yapıyorum gün içinde bazen tekrar içiyorum bazen içmiyorum ama bir tane mutlaka içiyorum ve bağırsak düzenime baya faydası oluyor
Dalgalanma oluyormuş bulanti konusunda bu da normalmiş hic kafana takmaBenimde bi aydır midem bulanıyor bi aydır kendin yemek yapamıyorum buzdolabı benide mahfediyoüc gündür iyidi hemen kafama taktım neden bulanmıyor diye bugün biraz bulanıyor yine ara ara, azalıyor heralde.
Neden bu kadar zorlanştırıyolar anlam veremedim gercekten Allah kolaylık versin moralini yüksek tut bebeğin iyi olması çok güzel maşallah. Yurt dışında hamilelikte baya dikkatli oluyolar doktor da çok önemli tabi ama genelde coğu doktor veriyor izini hemen olmasada bikac hafta sonra veriyolar.1 devlet 1 özel gittim. Allah korusun aktif bol kanama olmadıkça kimse gerekli görmüyor ben şanslı değilim bu konuda. Bugün kontrole gittim şükür hersey yolunda bebek iyi. Kendimi mümkün olduğunca korumaya çalışarak işe gidip geleceğim başka çare yok. Yeter ki bebeğim iyi olsun başka isteğim yok. Düşünüp moralimi bozmak yerine olan şartları kabullenip devam etmem gerekiyor belli ki. Kürtaj olduğumda bile kanamam agrilarim devam ederken zar zor 1 hafta alabilmistim. Ekibim idare ettiği için 1 hafta da yıllık izin kullandım mecburen devamında siz düşünün. O zaman da farklı Dr lara da gitmiştim. Kimsenin umurunda değildim. Onlara göre çok normaldi olan hersey tıbbi olarak. Dediğim gibi su an tek tutunduğum şey bebeğim iyiRabbim zorumuzu kolaylastirsin guzellestirsin saglikla devam etsin hepimiz icin
Eşim yapıyor ya da annem yapıyor oraya gidiyoruz. Asla yemek yapamıyorum kokular yüzünden midem kalkıyor. Yalnızsam karpuz peynir falan yiyorum aksam biri yemek yapana kadarKızlar canım bir şey istemiyor, yatakta yatıyorum ve aşırı halsizlik var. Ev çok pis. Canım yemek yapmak istemiyor. Siz ne yapıyorsunuz bu durumda?
Ay iyimiş sağol bilgin icin, herşeyi kafaya takmaktan yoruldum.Dalgalanma oluyormuş bulanti konusunda bu da normalmiş hic kafana takmabu bilgiyle ben de rahatladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?