Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    26
Bana komple sonuna kadar rapor verdi calışma yasağı. Ben yurt dışında kalıyorum orda belki biraz daha farklı olabilir.

Bi benimki düşük riskine rağmen rapor karşıtı herhalde. Sağlıklı ise zaten seninle kalır diyor. Tedirgin tedirgin geçiriyorum 12 hafta dolsa da biraz daha rahatsak
Evet ben 2-3 hastane ve doktor gezdim kanamam bitene kadar. Bana progestan bile kullanma düşsün sağlıksızsa diyen de oldu. Ama çevremde 32. Haftaya kadar kanamalı progestan kullanan ve bebeğini sağlıkla kucağına alanlarda var. Doktorlar bizim kadar ince düşünmüyorlar :)
Rapor alman gerekiyorsa farklı doktora git bence hemen veriyorlar düşük riski olanlara. Bana geçen hafta tekrar sordu iş yerin sorun yapıyorsa rapor yazayım diye mesela

Canım ben beslenmeme kefir ekledim çok faydasını görüyorum önceden ya ishal oluyordum ya kabız sürekli metabolizma olarak sıkıntı yaşıyordum kefir ekledigimden beri daha iyiyim istersen sen de bir dene

Kefir bulantima da iyi geliyor birkaç gündür ya da geçiyor mu zaten kefir denk mi geldi İnan bilmiyorum sabahları çok iştahlı uyanamiyorum zaten ya bir bardak kefir içiyorum acıkınca da normal kahvaltımı yapıyorum gün içinde bazen tekrar içiyorum bazen içmiyorum ama bir tane mutlaka içiyorum ve bağırsak düzenime baya faydası oluyor

Allah kolaylık versin.
Bana komple hamilelik boyunca rapor yazdı yurt dışında biraz daha farklı işliyor sanırım doktor veriyorsa iş yeri bişeye karışamıyor yaştan dolayıda ve daha önce kayıptan dolayıda vermesi daha kolay oldu zaten

Tam tersi kabızlık var ben de. Doktor bana multibiyol diye bir probiyotik vermişti 2000 tl iyi gelir diye aldım ama 1 haftadır hala etki yok aşırı zorlanıyorum. Bugünde çok şiddetli karnım ağrıdı. dün gece deniz kenarında gezmiştik üşüttüm sanırım. Acile gittik az önce, bebek iyimiş salgın var, yetişkin bölümünden muayene olabilirsiniz dediler ama bebek iyi ne de olsa diye fazla kalmak istemedim hastanede. Salgından olabilir sizinki de ama endişeniz bebek anlıyorum ben. Sırf o yüzden gittim bebek iyimiş rahatladım :)

Son düzenleme:
Kızlar selam.İnşallah Şbat annesiyim İlk çoçuğum 2022 de doğdu.Çok fazla kendimi yorduğum bir günde suyum geldi ve sezeryan oldu .Şimdi ssvd yi denemek istiyorum.İstanbulsa ssvd yapan doktor önerisi verir misiniz kızlar.Ssvd yapmayı düşünen var mı

Merhaba ssvd nedir

Kızlar canım bir şey istemiyor, yatakta yatıyorum ve aşırı halsizlik var. Ev çok pis. Canım yemek yapmak istemiyor. Siz ne yapıyorsunuz bu durumda?
Canım ben 1 aydır öyleyim mide bulantısından yemek yapmıyorum. Buzdolabını bile açamıyorum. Aşırı halsiz ve yorgunum. Evi eşim temizliyor. Doktora sordum normal 12. Haftadan sonra azalacak diyor. Bekliyorum bakalım.

Kızlar canım bir şey istemiyor, yatakta yatıyorum ve aşırı halsizlik var. Ev çok pis. Canım yemek yapmak istemiyor. Siz ne yapıyorsunuz bu durumda?
Bütün gün yatıyorum bikac gündür iyiyim ama evi temizlemiyorum annem temizledi yemekte kaynanam yapıyor getiriyor veya oraya gidiyoruz. Gercekten canım bişet yapmak istemiyor benimde basen enerjim oluyor bazen olmuyor. Kafana takma bırak kalsın herşey

Benimde bi aydır midem bulanıyor bi aydır kendin yemek yapamıyorum buzdolabı benide mahfediyo üc gündür iyidi hemen kafama taktım neden bulanmıyor diye bugün biraz bulanıyor yine ara ara, azalıyor heralde.

1 devlet 1 özel gittim. Allah korusun aktif bol kanama olmadıkça kimse gerekli görmüyor ben şanslı değilim bu konuda. Bugün kontrole gittim şükür hersey yolunda bebek iyi. Kendimi mümkün olduğunca korumaya çalışarak işe gidip geleceğim başka çare yok. Yeter ki bebeğim iyi olsun başka isteğim yok. Düşünüp moralimi bozmak yerine olan şartları kabullenip devam etmem gerekiyor belli ki. Kürtaj olduğumda bile kanamam agrilarim devam ederken zar zor 1 hafta alabilmistim. Ekibim idare ettiği için 1 hafta da yıllık izin kullandım mecburen devamında siz düşünün. O zaman da farklı Dr lara da gitmiştim. Kimsenin umurunda değildim. Onlara göre çok normaldi olan hersey tıbbi olarak. Dediğim gibi su an tek tutunduğum şey bebeğim iyi Rabbim zorumuzu kolaylastirsin guzellestirsin saglikla devam etsin hepimiz icin

Çok geçmiş olsun. Gerçekten tek endişemiz bebek artık kendimizi düşünmüyoruz ki bugün kontrolde söyledim 3 gündür karın ağrısı ishal diye. Bu ara salgın var olabilir ondan dedi. Ve ek birsey önermedi yorum da yapmadı başka. Bebek iyi olunca orda ne karın ağrısı kalmıştı ne birşey geldim kahvaltı önüme koyunca rutin hayatın gerçeklerine dönüş yaptım zorlaya zorlaya birkaç birsey yedim bulantima rağmen

Kefir hazır kefir mi peki marketten yani. Malum bu süreçte herseye dikkat etmek gerekiyor ondan soruyorum. Ben pek sevmemistim daha önce ama yine denerim bakalım icebilecek miyim teşekkür ederim

Benimde bi aydır midem bulanıyor bi aydır kendin yemek yapamıyorum buzdolabı benide mahfediyo üc gündür iyidi hemen kafama taktım neden bulanmıyor diye bugün biraz bulanıyor yine ara ara, azalıyor heralde.
Dalgalanma oluyormuş bulanti konusunda bu da normalmiş hic kafana takma bu bilgiyle ben de rahatladım

Neden bu kadar zorlanştırıyolar anlam veremedim gercekten Allah kolaylık versin moralini yüksek tut bebeğin iyi olması çok güzel maşallah. Yurt dışında hamilelikte baya dikkatli oluyolar doktor da çok önemli tabi ama genelde coğu doktor veriyor izini hemen olmasada bikac hafta sonra veriyolar.
Amin inşaAllah hepimiz sağlıklı şekilde bebeklerimizi kucağımızı aldığımız günleri görürüz.

Eşim yapıyor ya da annem yapıyor oraya gidiyoruz. Asla yemek yapamıyorum kokular yüzünden midem kalkıyor. Yalnızsam karpuz peynir falan yiyorum aksam biri yemek yapana kadar ev önemli değil ya şu an gerçekten umrumda da değil açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…