Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    154
Musteladan o kadar umutluydum ki hiç araştırmaya gerek yok tam set onu kullanırım her ürününü diyordum bu beni üzdü. Yazan olursa bende talibim

Bende oluyor hep. Ben hep sola yatıyorum artık çürüdüm bazen farketmeden düz uyanıyorum o zaman uyku sersemi dönüyorum dediğiniz gibi semsert oluyor karnım

Bende oluyor hep. Ben hep sola yatıyorum artık çürüdüm bazen farketmeden düz uyanıyorum o zaman uyku sersemi dönüyorum dediğiniz gibi semsert oluyor karnım
Oğlumda böyle birşey yaşamıyordum çok garip hissediyorum. Afedersiniz tuvalette de sırtıma ağrı giriyor bazen ağrı yaşıyorum yani dışkılamada. Her hamilelik cok farklı sanki bunda sancılancağım ve normal doğuracsğım gibi bi hissiyat oldu. Diğerinde böyle şeyler yaşamadığımdsn sanırım

Kız hamileliği bence zor ablamda da farketmişti. Gittiğim doktor bile kız bebek daha çok bulantı yapıyor dedi :) benim de kuyruk sokulu ağrım çok oluyor bulantım çok ve de kaburgalarım çok batıyor Allah yardımcımız olsun son trimesterda

Musteladan o kadar umutluydum ki hiç araştırmaya gerek yok tam set onu kullanırım her ürününü diyordum bu beni üzdü. Yazan olursa bende talibim
Bende yeni doğum yapmış bi arkadaşımdan duydum içeriği eskisi gibi değil diye sonra biraz araştırdım chat cbtye karşılaştırma yaptırdım vegan ve temiz içerik olarak ecowell dedi. Zaten mustelada %98 doğal içerik yazıyor diğerlerinde %100, yine araştırma içindeyim öneriler doğrultusunda en son karar veririz artık. Deterjan olarak Siveno aldım ondan içim rahat

Teşekkürler canım bekleyişteyim ben de evet deterjan net siveno

Bi sn ya, 6 stiletto ne alaka ki İş yeri o kadar resmi biyer mi? O da doğum yaparsa artık devir daim olur İş tamamen mi bitiriyorsun yoksa 2 yıla falan döner misin?

Benimki çok kolaydı kızdı Allah bozmasın. Kızlara suç atmayalım lütfen

Bi sn ya, 6 stiletto ne alaka ki İş yeri o kadar resmi biyer mi? O da doğum yaparsa artık devir daim olur İş tamamen mi bitiriyorsun yoksa 2 yıla falan döner misin?
Yani iş yeri ciddi de giyme zorunluluğu yok tabi ki ben hiç giymedim mesela hangi işte gerek duyulur ki dolapta stiletto koleksiyonu olmasına
Yani ben çok değişken biriyim o yüzden değişebilir düşüncem tabi ama şu an düşüncem hayır dönmeyeceğim işe. Bundan sonra da çalışmayı düşünmüyorum. Belki eşimle birlikte ileri de kendi işimizi kurarız

Yok ya cok dıkkat cekıypr o tarz seyler Ya maddi durum iyiyse bence calısılmayabılır. Vardı bızım bır arkadas, durumları iyiydi bıraktı o işi mesela. Cocugunu ordan oraya getırıyor, cok ılgılenıyor. O da avantaj

Ecowell çok öneriliyor %100 doğal içerikli birde bebişlerin saçlarını çok hızlı uzatıyormuş diye duydum. Ben Mustela kullanacağım kokusuna aşığım zaten çamaşır deterjanını da dalin aldım şükrediyorum çocuğumu dalin şampuanla yıkamayacağım diye

Kızlar en çok hangi aylık kıyafet-zıbın uzun süre kullanılır ve daha çok almak gerekir yenidoğan çok almayın diyorlar hızlı gelişiyor bebek diye, o kısmı tamamladım diye düşünüyorum 5 takım yaptım. Ama 3-6-9 için ortalama ne kadar yeterli acaba? Fazlaca alıp koymak istemiyorum gerektiği kadar alayım diyorum çünkü nasil boyda kiloda olacak bilmiyoruz haliyle. İndirimlerde ona göre bakcam da fikir verirseniz sevinirim dayanamayıp illa birseyler alıyorum çünkü zaten hangi ayda hangi mevsim denk geliyor uzun mu kısa mı olsun derken beynim yanıyor

Ben ilk 3 ay icin az aldim, ablamdan da gelenler vardi. Ama zibin tulum cok gidiyor demisti ablam. Sayisini bilmiyorum ondan gelenlerin. Ben genelde yaza denk geliyor 6 aylik diye oyle aldim, ya da 9 ay veya 1 yas kislik aliyorum cok beegndigim modelleri

E süper enfeksiyon olmayayım diye annem her gittiğimde kızılcık kaynatıyor zaten tansıyona da faydası varmıs ne güzel. Coraspirinden ecopirine geçtim ben mg daha yüksek

Burdan biri en çok 3-6 ay gidiyor demişti ben de biraz daha o aylara almaya calısıyorum. 0-3 üç dört parça ben aldım biraz da arkadaşımdan kuzenımden geldi çok çabuk büyüyeceği için yeterli buldum. 6-9 yazlık elbise alıyorum daha cok birkaç parça çokta almak istemiyorum tombişleşirse yazık çöp olur. 9-12 yi de zamanı gelince alırız şimdiden onu düşünemicem valla

Ben de mustela alacağım ya ben güveniyorum nedense. Deterjanı hiç araştırma fırsatım olmadı ama arkadaşlar siveno demiş ben de onu alırım heralde

6. Ayda yaza denk gelecekler zaten öncesi bahar bence e bebeğin şubat indirimini bekleyebilirsin yazlık baharlık kıyafetler için. Evde giyeceği kıyafetleri e bebek, civil, lcw falan alıyorum ben çünkü hem çabuk küçülüyor hem de evdeki kıyafetler çabuk eskiyor lekeniyor vs.
Dışarıda giymek için daha kaliteli uzun ömürlü alınabilir

Lcw uygulamasında çark var kızlar %70e kadar kupon veriyor şu aralar çok sık. Baya uyguna şeyler var

Misal şu 2 takımı 440 gibi bir fiyata aldım

Eklentiler

• IMG_4486.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 14
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…