Hamilelikten olsa gerek okurken göz yaşım ufak bi pıııttttt olmadı değil :) Gerçekten bu evrede evlat sahibi olmak isteyen annelere ayrı bir dua ediyorum.. O psikolojiyi kimse yaşamasın.. Normalde aşırııı takıntılı ve araştırmacı biriyim biri bişey der günlerce bambaska kaynaklardan araştırırım. Ama doktor bana normal kontrole gittiğimde gebe kalamazsın normal yollarla dediği an dondum kaldım o gün korunmayı bıraktım olmayınca direk aaa bak hoca haklıymış falan dedim direk tedaviye başladım. Sanki tek kurşunda oluyormuş gibi tövbe tövbe

Gerçi sonradan pkos harici tek tüpümün kapalı olduğuda ortaya çıktı ama gene de olabılıyormuş sonuçta nasııı olumsuz konuştular anlatamam.. Yaşın 33 epilepsin var kanser geçmişin rezervını mahvetmıs olabilir pkosta var tüp bebeğe daha da geç olmadan başlaman lazım vs.. O hastanelerde olmanın psikolojisi cidden bambaska.. Bende işi bırakmayı düşündüm ama 5 sene çalışmam gerekiyor işimde uzmanlığı alabilmem için yoksa sıfırdan sınava gir kazan çalış 5 sene daha falan oda olmaz dedim. Eşim ısrar ediyordu bırak gerekirse çalışma vs diye dedim bırakmayayım ama sen beni güzel bi tatile götür eylüle hazırla beni sonrasına bakarız dedim. Ha bide hamile olduğumu bilmeden bir kere motordan düştüm 3 kere merdivenlerden düştüm

ömrümde hiççç merdivenden düşmeyen ben hamileyken yerden kalkmamışım

bungee jumpıng yaptım, defalarcaaaa hamama gırdım saunadan çıkmadım. Ailede büyük bir sağlık sorunu vardı onu taktım epilepsi ilacımı arttırmak zorunda kaldım sigarayı kahveyii deli gibi içtim yani hamile bir kadının yapmaması gereken herşeyiiiiii fazlasıyla yaptım. Ama nasipte varmış işte :) Cidden rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ve gebe kalmak isteyen tümmm annelerin yüzünü güldürsün..