Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    158
Bu haftaya kadar farkedilmemesi garip 23+3 üm ulturasona göre ilk aylardan beri 1 hafta önde gidiyor ama göbek çevresi genişmiş ve kilosu önde gidiyomuş bunlar normal gelişimden 2-3 hafta önde gidiyomuş bugüne kadar anlaşılmaması garip

Ben de öyle düşünüyorum ya
ikinizinde hikayesi beni çok duygulandırdı. sayfaya girdiğimden beri paylaşmamıştım bende çok ağır şeyler üstüne gebe kaldım. 6 yıllık evliyim 4 yıl bebek istemedim 2 yıldır bebek için uğraşıyorum istanbulda en iyi doktor en iyi hastanelere gittim 2 kere en baştan tüp bebek yaptım geride embriyom kalmadı çok yüksek meblalar harcadık en son sene başında ocak ayında negatif alınca dedim ben bittim her anlamda buraya kadar toplamam bi 3 ay kaldı sadece mental olarak toplamam ayrıca destekler aldım, gittğim her doktor yumurtan çok az diyodu menapoza giricen diyolardı 30 yaşındayım güzel işimden istifa ettim hayat alt üst olmuştu, haziranda doğal şekilde gebe kaldığımı öğrendim. Hayat bazen mucizelerle dolu bunuda bunun için anlattım hepimiz sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım her bebek bekleyen için duam

Benim de gebelik diyabeti var. İlkinde de olduğu için ben de şeker yükleme yaptırmadım, açlık tokluk ölçerek diyet yaparak devam ediyorum

Hamilelikten olsa gerek okurken göz yaşım ufak bi pıııttttt olmadı değil :) Gerçekten bu evrede evlat sahibi olmak isteyen annelere ayrı bir dua ediyorum.. O psikolojiyi kimse yaşamasın.. Normalde aşırııı takıntılı ve araştırmacı biriyim biri bişey der günlerce bambaska kaynaklardan araştırırım. Ama doktor bana normal kontrole gittiğimde gebe kalamazsın normal yollarla dediği an dondum kaldım o gün korunmayı bıraktım olmayınca direk aaa bak hoca haklıymış falan dedim direk tedaviye başladım. Sanki tek kurşunda oluyormuş gibi tövbe tövbe Gerçi sonradan pkos harici tek tüpümün kapalı olduğuda ortaya çıktı ama gene de olabılıyormuş sonuçta nasııı olumsuz konuştular anlatamam.. Yaşın 33 epilepsin var kanser geçmişin rezervını mahvetmıs olabilir pkosta var tüp bebeğe daha da geç olmadan başlaman lazım vs.. O hastanelerde olmanın psikolojisi cidden bambaska.. Bende işi bırakmayı düşündüm ama 5 sene çalışmam gerekiyor işimde uzmanlığı alabilmem için yoksa sıfırdan sınava gir kazan çalış 5 sene daha falan oda olmaz dedim. Eşim ısrar ediyordu bırak gerekirse çalışma vs diye dedim bırakmayayım ama sen beni güzel bi tatile götür eylüle hazırla beni sonrasına bakarız dedim. Ha bide hamile olduğumu bilmeden bir kere motordan düştüm 3 kere merdivenlerden düştüm ömrümde hiççç merdivenden düşmeyen ben hamileyken yerden kalkmamışım bungee jumpıng yaptım, defalarcaaaa hamama gırdım saunadan çıkmadım. Ailede büyük bir sağlık sorunu vardı onu taktım epilepsi ilacımı arttırmak zorunda kaldım sigarayı kahveyii deli gibi içtim yani hamile bir kadının yapmaması gereken herşeyiiiiii fazlasıyla yaptım. Ama nasipte varmış işte :) Cidden rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ve gebe kalmak isteyen tümmm annelerin yüzünü güldürsün..

ağlarken gülmeyi yaşattınız bana bende eylüle kendimi hazırlarken mayıs ayında dedim bu beyinlere bi reset lazım yurt dışı tatiline gittik sigara alkol eğlenme zıplama ne ararsan bende gırla olacağı varsa oluyor geleceği varsa geliyor. ama o süreci atlatmak o kalp kırıklıklarım zamanında yaşanırken çok acı vericiydi, şimdi hayatlarımızda çok güzel değişimler oluyor bende dualarımda bunla sınanan ve bebek bekleyen herkese hep dua ederim. Herşey çok güzel gelişsin hepimiz için bi arkadaş yazdığından beride şu erken doğum yapan arkadaşımıza çok dua ediyorum aklımda o da hep bebeği sağlıkla gelişsin inşallah

Ne hoş tesadüfler bunlar ya.. Seviyorum böyle rastlantıları hele sonu güzel bitenleri Evet benimde aklım o arkadaşta hatta dün namazda aklıma geldi bolca dua ettim. İnşAllah ikisi de sağlıklıdır..

Bu gruptaki birçok kişi sanırım belli bir uğraş sonucunda hamile kalabilmiş bende onlardan biriyim. 15 ay çocuğumuz olmadı bizimde bende pcos vardı o yüzden sorunun hep bende olduğunu düşündük lakin öyle değilmiş eşimin hareket eden sperm sayısı sıfır çıkınca dünyamız başımıza yıkıldı adeta iki kez çatlatma tedavisi denendi hiçbir sonuç alamadık takviyeler kullandık olmadı o dönem özellikle eşimin psikolojisi çok bozuldu ben işi bıraktım canım asla bir şey yapmak istemiyordu. Çok fazla araştırıyordum ne iyi
Gelir ne yapılmalı diye arı sütünün erkek spermine çok iyi geldiğini öğrendim ve hemen güvenilir yerlerden arı sütü sipariş ettik iki ay kullandı eşim ve yeniden test vermişti test değerleri bizim yorumlamamıza göre çok çok iyiydi sonuç göstermeye gitmemize fırsat olmadan kurban bayramının dördüncü gününde hamile olduğumu öğrendim şükürler olsun

ay maşallah insan başına gelene kadar başkasındna duyunca bana olmaz sanıyor ben o 4 yıl kendimi iş hayatına verdim terfi alıyodum eşim iş değiştirdi hiç uygun zamanı değil diyip geçiştiriyorduk başıma bunlar geldi doktorlara gittim 6 yıllık iş hayatımı kendim bitirdim kafamı işe veremiyodum çok eleştri aldım bi daha böyle işe giremezsin kariyerinden vazgeçiyosun diye ama umrumda değildi, insan o yolda yürürken yaşadıklarını unutamıyor. Geçmiş gitmiş olsun seneye hepimiz ek gıda tarifleri konuşuyor olalım inşallah

Evet bende Türkiye’nin en büyük rafinerisinde mühendis olarak çalışıyordum kafam o kadar bozuktuki gözüm hiçbir şeyi görmedi bir anda bıraktım işi annem babam çok karşı çıktılar ama dinlemedim nasıl bir ruh hali içindeysem demekki ama hiçbir şeyden pişman değilim çok şükür öyle mutluyumki evladıma kavuşacağım için biraz büyütelim yeniden iş hayatına atılırız

Ne kadar guzel hikayeler var her birimizde, hepimiz cok guzel anneler olucaz inşallah
Benim hikayem biraz daha farkli ben 2023ten beri bebek istiyorum ama panik atak tedavim icin ilac aldigimdan deneyemiyorduk bile. O donem 3 ay deneyip kimyasal grcirmistim sonra ilaca basladim zor bir donemdeydim is değiştirdim ise verdim kendimi bebek hayalim ertelenince sonra tedavim bitti bu sefer is stresim cok fazlaydi isten ayrildim kendimi bebege odakladim, kilolusun olmaz dediler asilama tup bebek dediler vs vs bir ay klomen kullandim 5 ay denedik olmamisti 28 yasindayim ama doktor hizlandiemak istemisti. Sonraki ay almicam klomen dogal yollarla sabredicem dedim ve o ay yani 7. Ayda geldi mucizem uc ay sıkı diyet takviyeler yuruyusler cok fedakarlik yaptim, hala daha doktorlar gebelik basindan beri sekerin cikar tansiyonun ciksr kilo alma vs bir suru sey soylediler kiloluyum diye ama cok sukur tansiyonum iyi seker yuklemem temiz hic kilo almadim bebegimin herseyi saglikli
Allah hepimize saglikla bebeklerimize kavusmaui nasip etsin

Annelik fedakarlık derler bu yaşadıklarımız işte tamda bu fedakarlıkların başlangıcı, çok mutluyum şimdi hepimiz bebeklerimiz için konuları konuşuyoruz danışıyoruz

Annelik fedakarlık derler bu yaşadıklarımız işte tamda bu fedakarlıkların başlangıcı, çok mutluyum şimdi hepimiz bebeklerimiz için konuları konuşuyoruz danışıyoruz
Çok şükür 7 ay once deselerdi inanmazdim suan burda bebeklerimizi konustugumuza ne kadar zor sinav olursa Allah o kadar guzel mukafat verirmis
Bizimde bebeklerimiz olabilecek en buyuk mukafatimiz

Bizde 6. yılımızda evlilik yıldönümümüzde öğrendik hamile olduğumu, ilk sene düşüğüm vardı, eşime arı sütü kullandırdım bende, onun faydası oldu inanıyorum, Allaha şükürler olsun, o kadar alışmıştım ki artık yılda bir ya da iki kere gebelik testi falan yapıyordum umudum yoktu beklemediğim bir anda mucize gibi geldi, sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de burada paylaşırız inşallah

Kesinlikle bende arı sütünün işe yaradığını düşünüyorum. Benimde umudum hiç kalmamıştı bir gün bir çocuğum olacak ama tüp bebek ile olabilir sadece diye düşünüyordum. Bu nazlı bebişlerin doğduklarında totolarını ısırıp cezalandırmak gerek

Benim planımdaaa hayalimde bu yönde zaten kaçarı yok o ayaklar totiş falan ısırılacak mecbur. Bu kadar beklemişiz

Canım kızlar okurken benimde içim acıdı gerçekten ne mücadelelerle bekliyoruz Rabbim biliyor

Bende 38 yaşındayım ve 11 yıllık evliyim.
10 yıl vajinusmus ile uğraştım , gitmediğim doktor psikoloj kalmamıştı her gecem ağlayarak geçti Mac oldum saçlarım bembeyaz oldu
Severek evlenmişim, kocam bu süreçte bile bana ağzını açıp tek kelime etmemiş ama ben o işi beceremediğim için 10 yıl boyunca ne yediğimden ne içtiğimden bişey anlamadan ot gibi yaşadım.
Hayat enerjim yoktu, çok aşık olarak evlendiğim adamla birlikte olamadığım için kendimeydi isyanım

Geçen yıl ekimde bir fizyoterapist ile yendim boşa giden 10 yılıma bi defa da bu kadarmıymış diye ağladım
Sonra bu işi öğrenmeden anne olmaktan korktuğum için bekledim, sonra eşim dediki alıştın artık korunmayalım benim o kadar umudum yoktu ki bırakalım nasılsa tüp bebekle yapıcaz bu yaşta benden çocuk olmaz diyip bıraktık
Sonra Rabbimin nasibini düşünemedim, kolaylıkla bize bıraktığımız gibi korunmayı nasip etti şükürler olsun

Her gece dua ediyorum binlerce şükür hayalimi yaşıyorum diye

banaderlerelif sende dualarımdasın kuzum, sağlıkla aramıza çocuğunla gelmeni bekliyoruz

Okurken çok duygulanıyorum hepimizde ayrı hikayeler varmış meğer ama çok şükür bugünlerimize şuan hep birlikte miniklerimizi bekliyoruz
banaderlerelif in nesi var ben bilmiyorum hiç umarım önemli bir şey değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…