• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    158
Aynı durumdayım yaaaa.. Gündüz iş yerinde çok su içemiyorum akşam elime şişemi alıyorum gece 11 gibi kesmeye calışsam da yokkk sabaha kadar 3 kere falan ördek gibi tuvalete koşuyorum :D Sağa sola dönme olayı da öyleee çünkü göbeğim deli gibi büyüdüüüüü 😅 Hatta geçen uyandım çorabımı giycem çekemedim ayagımı yukarıya uzanamadım ayağıma delirdim sonra kapıya bi baktım eşim dikilmiş beni izliyo gülüyo dedim ne gülüyonn gel yardım et 😂 dur bi anın tadını çıkarayım da yardıma gelicem sonra diyo :D sürekli anamı arayıp helallik istiyorum oda ayrı😂
Jdjfjf eşler çok sinir bozucu oluyor rahatlığı batıyor biz böyle sıkıntı çekerken 😄 benimki de göbeğime bakıp gülüyor sürekli şirin geliyor. İnşallah diyorum dogumdan sonra da böyle şirin gelir fjjfjf

Evet ya bilmiyorum ki niye acaba
Bebiş ile ilgili sanki kötü bir şey yazmamıştı. İnşallah iyilerdir. Bu hayatta ama cidden annelik üstünde duygu yokmuş. Ben hamile olmadan anlamıyordum ama insan her şeyde ilk çocuğunu düşünüyor.

Kızlar nasılsınız doğuma çok az kaldı son on iki hafta sizde durumlar nasıl beni soracaksaniz daha aynı doktora gitmemişim götürmüyor odun diyor doğuma kadar götürmüyorum ama benim de hem bel ağrısı ve karnın alt kısmında aşırı ağrım oluyor yuruyemiyorum bile ve ve bebek çok baskı yapıyor aşırı şekilde rahimin içi bile ağrıyor

Kızlar nasılsınız doğuma çok az kaldı son on iki hafta sizde durumlar nasıl beni soracaksaniz daha aynı doktora gitmemişim götürmüyor odun diyor doğuma kadar götürmüyorum ama benim de hem bel ağrısı ve karnın alt kısmında aşırı ağrım oluyor yuruyemiyorum bile ve ve bebek çok baskı yapıyor aşırı şekilde rahimin içi bile ağrıyor
İnşallah olmaz ama erken doğum belirtisi olabilr başka bir şey olabilir hiçbir şey olmayabilirde. Sen benden daha tecrübelisin. Ben internetten baktım. 112 arasan mesela onlar gelip götürür belki. Ultrasona girmeden daha hiçbir şey belli olmaz ki.

Selam anneler ben erken doğum riskiyle hala hastanede yatıyorum bi gelişme yok rahim kısalıgı sabit sizden lütfen dua istiyorum gidişatımın düzelmesi ve sağlıkla bebeğime kavuşmak istiyorum 😔❤️
Dualarımız seninle inşAllah zamanında sağlıkla alırsın yavrumu kucağına 🌸erken doğum riskine karşı ciğer geliştirici uygulaması yapilmadiysa doktoruna sorabilirsin önlem amaçlı yapılmasını uygun görüyor birçok doktor bu risklerde

Ben de hastaneden taburcu oldum kızlar ama bebeğimin durumu için hala hiçbir şey denilemiyor malesef dualarınızın varlığı bile o kadar iyi hissettiriyor ki Allah razı olsun hepinizden ❤️inşAllah buraya en kısa zamanda bebeğimin de taburcu olup evimize döndüğümüzü yazmak nasip olur

Back
X