- 26 Kasım 2018
- 747
- 1.109
- 113
Ay benimde bugün maşallah maşallahBugun kontrolum vardi bebis 1200 gram![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay benimde bugün maşallah maşallahBugun kontrolum vardi bebis 1200 gram![]()
Yeni gördüm çok üzgünüm başın sağolsun canım.. Allah sabırlar versin keşke acını dindirecek bir şeyler yapabilsem. Allâh cennetinde kavuştursun inşallahMalesef daha fazla direnemedi
Başınız sağolsun, Allah sabırlar versinMalesef daha fazla direnemedi
Açıkcası ilk öğrendiğimde kanamalıydı sürekli hastane doktor gezdim. gelen giden alttan baktı. O ara sanırım alıştım geriliyorum ama gık demiyorum amaaann diyorum napıyorsa yapsın. Acıya da dayanıklıyım ondan sanırım alttan diyince doktor hiç çekinmiyorum. Ablam mesela vajinal muayeneye çok tepki verirdi acıyormuş istemiyordu asla dayanamıyordu ama normal doğum yaptı eniştemin ısrarıyla :) Kişiye göre değişiyor.Kızlar bebegin hareketlerini cok asağıda hissedince doktora gideyim dedim vajinal ulttasonla baktı. Ben gerilmem fln diyordum ama çok sıkıyorum kendimi alttan muayenelrrde. Bu şekilde dedim normal doğurabilir miyim. Biraz zor dediiki ayrı doktor da zor diyor ama acı duysam da izin verıyorum sonucta muayeneye
Kendimi sezaryene hazırlamam gerekiyor galiba artık hiç düşünmek istemiyoedum onu ama
Siz vajinal muayenelerde nasıl oluyorsunuz Allâh askınaıh mıh demiyo musunuz hiç
İlk sokunca bende ıhh dedim. Ben de ilk defa olmuştum vajinal muayene ama doktor benimkine normal sedyede üstüm kapalı iken baktı. Bir anda olmuştu. Ihh demek normal değil mi sonuçta bir şey sokuyoKızlar bebegin hareketlerini cok asağıda hissedince doktora gideyim dedim vajinal ulttasonla baktı. Ben gerilmem fln diyordum ama çok sıkıyorum kendimi alttan muayenelrrde. Bu şekilde dedim normal doğurabilir miyim. Biraz zor dediiki ayrı doktor da zor diyor ama acı duysam da izin verıyorum sonucta muayeneye
Kendimi sezaryene hazırlamam gerekiyor galiba artık hiç düşünmek istemiyoedum onu ama
Siz vajinal muayenelerde nasıl oluyorsunuz Allâh askınaıh mıh demiyo musunuz hiç
Sabiye hemen nazarımız mı değdii yaBugun kontrolum vardi bebis 1200 gram![]()
29+2Ay benimde bugün maşallah maşallahkacıncı haftadasınız
![]()
Aslinda hep boyle kilo aliyordu her hafta 100-200 gr arasiSabiye hemen nazarımız mı değdii yaNeyse en azından vajinal doğumluk
![]()
Benim de ilk bebeğim gitmişti.. Yalnız değilsin geçicek unutma, çok geçmiş olsun....Malesef daha fazla direnemedi
Merhabalar, dün perinatolog olan dr umda kontrole gittim detaylı bir kontrol yapıldı. 30 haftalık bebiş 1 kilo 480 gr çıktı. Doktor tam beklediğimzi kiloda günü ile her anlamda uyumlu dedi. Merak eden arkadaşlarda varsa bu şekilde hesaplayabilirlerBoy genetik bir şey bir problem olsa doktor mutlaka söylerdi diye düşünüyorum ben bir ay oldu gitmeyeli kontrolüm var yarın o yüzden boyu kilosu nedir bilemiyorum ama arkadaşımla konuştum geçen gün 29 haftalık neredeyse kilosu 1300 yani çok yakınlar sen yinede için rahat etsin diye kefir ceviz gibi şeyleri bol bol tüket
Çok iğrenç bir muayene kim rahat olabilir ki zaten.Kızlar bebegin hareketlerini cok asağıda hissedince doktora gideyim dedim vajinal ulttasonla baktı. Ben gerilmem fln diyordum ama çok sıkıyorum kendimi alttan muayenelrrde. Bu şekilde dedim normal doğurabilir miyim. Biraz zor dediiki ayrı doktor da zor diyor ama acı duysam da izin verıyorum sonucta muayeneye
Vajinal muayeneden ben de korkuyorum. Gebe kalmadan önce tüp bebek için bayağı gezmistik. O zamanlar hep vajinal baktılar ve ben çok gerildim. Hatta birinden çıkınca ağlamıştım biraz kaba davranmisti.Kızlar bebegin hareketlerini cok asağıda hissedince doktora gideyim dedim vajinal ulttasonla baktı. Ben gerilmem fln diyordum ama çok sıkıyorum kendimi alttan muayenelrrde. Bu şekilde dedim normal doğurabilir miyim. Biraz zor dediiki ayrı doktor da zor diyor ama acı duysam da izin verıyorum sonucta muayeneye
Ah da demiş olabilirim ahhadjjd gerginliğimi baya belli ettim galiba ben bundan sonra içimde yaşicam acımıİlk sokunca bende ıhh dedim. Ben de ilk defa olmuştum vajinal muayene ama doktor benimkine normal sedyede üstüm kapalı iken baktı. Bir anda olmuştu. Ihh demek normal değil mi sonuçta bir şey sokuyo![]()
YaaÇok iğrenç bir muayene kim rahat olabilir ki zaten.
Daha önceki dogumum da çatı muayeneyesi olmuştum.yani doktor ne yaptı anlamdım o gün yuruyemedim ağrıdan.
Zaten bebek iri çatı dar diye sezaryen oldum ama şuan o kadar korkuyorum ki sezeryandan ne yapcam bilmiyorum.
En sonki muayeneyeme giderken doğum katından geçtim. O kadınları görünce tansiyonum düştü resmen bayilacaktim.
Evet benim de aglamışlıgım var, bir de ilişki neredeyse iki aydır olmuyor afedersiniz ondan sanırım orası bakire bir kızın vajinasına döndü djjfj daralmış olabilirVajinal muayeneden ben de korkuyorum. Gebe kalmadan önce tüp bebek için bayağı gezmistik. O zamanlar hep vajinal baktılar ve ben çok gerildim. Hatta birinden çıkınca ağlamıştım biraz kaba davranmisti.
Çok üzüldüm başınız sağolsun Rabbim sabırlar versinMalesef daha fazla direnemedi
Benim oğlumda 4300 doğdu gerciYaazaten gördügümüz duyduğumuz böyle etkiliyor bizi. Kayınvalidem 4kilo 600 doğurmuş eşimi ya dikişsiz şimdi üç buçuk kiloya iri diyorlar
işlerine geliyor doktorların sezaryen bence.. Benim bir de vajinismus geçmişi var burada da söylemiştim oradan kalan bi gerginlik var. Ondan güvenmiyor doktor bana ya kendini kasarsan fln diye