Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Annem de öyle dedi ama bilmiyorum ya gerçekten çok stresliyim

Annem de öyle dedi ama bilmiyorum ya gerçekten çok stresliyim
Evet insan ister istemez stres yapar tabi ki ama stresiniz bebise de yansıyor. Benimki de hep bı yana duruyor oraya yapışık ayrılmıyor resmen eliyle de hep kapatıyor yüzünü. Ama demek ki öyle rahat ediyorlar. İçinizi ferah tutunm şu kalp atışına bakılan cihazlar kaç para acaba ya çok mu pahalıdır onlardan alsak

Plesentan önde mi acaba? Doktorlar iyi diyorsa iyidir. Belki tembeldir

Sizinki normal ya. 1 hafta ileri geri cidden normal. Onu doktorda dedi bana ama babası uzunsa uzundur bence. Bende cok uzun sayılmam

Plesentan önde mi acaba? Doktorlar iyi diyorsa iyidir. Belki tembeldir
Devlette yazılan raporda plesenta previa yazıyor ama bana sözlü olarak söylenmedi özelde de devlette de. Gerçi o raporda makat yazıyor özelde baş aşağı dedi doktor anlamıyorum da ne oluyor ne bitiyor. İnşallah nazlı mazlum akıllı usludur amin

Ayy bi ara eşim de alalım dedi öyle çok pahalı da değil. Sonra bizim kız hareketlenince gerek yok almayalım dedim şuan benim de aklıma yattı

Selamlar aranızda cybex bebek arabası alan oldu mu? Hangi modelini tercih ettiniz kararsız kaldık hafifliğini önemsiyor çevremdekiler genelde kolay açılıp kapanma vs. nelere dikkat ettiniz
Ben mios kullanıyorum çok memnunum. Özellikle pusetlw çok iyi bebeği pusetle alıyosun demir kalıyor sadece

Rahatına düşkün belki de babası gibi gerçekten Dr yolunda diyorsa öyledir ama stres olmakta haklısınız en ufak şeyde stres oluyoruz sağlıkları iyi mi diye, hepimizde böyle bu

Sünger yatak mantıklı ya, reflü yataş junolardan mı alsam dedim bende

Bu arafa kızlar bugün kontrol günümdü, bebek makat pozisyonda 22. Haftadan berş baş aşağı olan cocugum karar değiştirmiş o yüzden yüzünü de göremedim. İnş döner tekrar baş aşağı

Rahatına düşkün belki de babası gibi gerçekten Dr yolunda diyorsa öyledir ama stres olmakta haklısınız en ufak şeyde stres oluyoruz sağlıkları iyi mi diye, hepimizde böyle bu
Ay valla ya birkaç gün önce doktorunuz iyi diyorsa stres yapmayın diye akıl verdim size bir de. Kendimle çeliştim resmennnn

30 33 te falan da dönüyor sanırım. İnşallah döner bakalım sağı solu belli olmuyor bu bebiklerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…