Annem de öyle dedi ama bilmiyorum ya gerçekten çok stresliyimAcaba yeri daraldı o da kendine rahat bir yer buldu pek kimildamak istemiyor olabilir ki ya. Kalp atışına falan bakmıştır muhakkak doktor. Bazen haftalar ilerledikçe Bebek hareketleri azaliyormus çünkü yerleri daralıyormus
Evet insan ister istemez stres yapar tabi ki ama stresiniz bebise de yansıyor. Benimki de hep bı yana duruyor oraya yapışık ayrılmıyor resmen eliyle de hep kapatıyor yüzünü. Ama demek ki öyle rahat ediyorlar. İçinizi ferah tutunm şu kalp atışına bakılan cihazlar kaç para acaba ya çok mu pahalıdır onlardan alsakAnnem de öyle dedi ama bilmiyorum ya gerçekten çok stresliyim
Maşallah Cidooss
Plesentan önde mi acaba? Doktorlar iyi diyorsa iyidir. Belki tembeldirKızlar ben de durum güncellemesi yapmak istedim.Bebeğim hareketsizdi perşembe acilden giriş yapmıştım nst falan işte hatırlarsınız.Orda bi şekilde normal dediler gönderdiler eve. Cumartesiye kadar durdum ama hâlâ hareket yok cumartesi en son dayanamadım bir de özele gideyim dedim gittim. Doktor suyuna kordonuna falan baktı her şey yolunda gelişimi gayet iyi dedi. Ama ben hâlâ hareket hissetmiyorum. Yani pozitif bakmaya çalışıyorum ama hareketli olmasına o kadar alışmışım ki hareketsizken bi şey hissedemiyorum aklım sürekli bebeğimde. Ultrasonla bakarken de uyuyordu sürekli yani dontor da pek takmadı gelişimi iyi olunca ama benim içim rahat etmiyor. 1 haftayı geçti
Vallahi veriyorum penguen gibi yürümeye de başladım. Ben çok özeniyorum karnı küçücük olanlara senin karnın çok güzeldir eminimMaşallah Cidooss7 aylık hamileliyim vibesini hakkıyla veriyorsun
Sizinki normal ya. 1 hafta ileri geri cidden normal.Muhtemelen bizim genlerle alakalı buDr da bizi görüyor e haliyle bu boylarda birinden normal diyor herhalde şaka bir yana 1 haftalık farklılık olabiliyor ileri ya da geri sıkıntı değilmiş netten de aynı şeyi okudum. Bi de benim çocukluk arkadaşım da benim gibi minyon. Onun da oğlu öyle minyon doğdu. Ama şimdilerde okula başladı maşallah annesinin boyuna gelmiş bile sonradan boy atarlar sağlıklı olsunlar da karnım kimine göre küçük kimine göre normal ben de bilmiyorum
Devlette yazılan raporda plesenta previa yazıyor ama bana sözlü olarak söylenmedi özelde de devlette de. Gerçi o raporda makat yazıyor özelde baş aşağı dedi doktor anlamıyorum da ne oluyor ne bitiyor. İnşallah nazlı mazlum akıllı usludur aminPlesentan önde mi acaba? Doktorlar iyi diyorsa iyidir. Belki tembeldir
Ayy bi ara eşim de alalım dedi öyle çok pahalı da değil. Sonra bizim kız hareketlenince gerek yok almayalım dedim şuan benim de aklıma yattıEvet insan ister istemez stres yapar tabi ki ama stresiniz bebise de yansıyor. Benimki de hep bı yana duruyor oraya yapışık ayrılmıyor resmen eliyle de hep kapatıyor yüzünü. Ama demek ki öyle rahat ediyorlar. İçinizi ferah tutunm şu kalp atışına bakılan cihazlar kaç para acaba ya çok mu pahalıdır onlardan alsak
Ben mios kullanıyorum çok memnunum. Özellikle pusetlw çok iyi bebeği pusetle alıyosun demir kalıyor sadeceSelamlar aranızda cybex bebek arabası alan oldu mu? Hangi modelini tercih ettiniz kararsız kaldık hafifliğini önemsiyor çevremdekiler genelde kolay açılıp kapanma vs. nelere dikkat ettiniz
Rahatına düşkün belki de babası gibi gerçektenAma yani hiç mi değişmez pozisyon. İnşallah nazlı bir kızım olacaktır ondandır. Ya da babasına çekmiştir, babası bebekken asla uyanmazmış burnunu falan sıkarlarmış bana mısın demezmiş. Cumartesi kalp atışını falan dinlettiler ama hareket olmayınca eksik hissediyorum. Hareketler sayesinde bağ kuruyordum dokunuyordum cevap veriyordu. Hz Fatımanın ninnisini açtığımda kesin hareketlenirdi mesela. Şuan yok bakalım sağlıklı olsun önceliğim tabiki bu ama yine de endişeleniyorum. İnşallah en kısa zamanda hareketlenir de ben de stressiz geçiririm son aylarımı
Sünger yatak mantıklı ya, reflü yataş junolardan mı alsam dedim bendeBiz sünger yatak yaptırdık. Elele madre yatak aldık ama yatağı aşırı inceydi içimize sinmedi e bebekte yaylı yataklara baktık yüksekliği çok fazlaydı o da park yatak için uygun olmadı. 10 cm yüksekliğinde sünger yatak yaptırdık.
Ben de esim de Türkiye ortalamasındayiz öyle diyim yaniSizinki normal ya. 1 hafta ileri geri cidden normal.Onu doktorda dedi bana ama babası uzunsa uzundur bence. Bende cok uzun sayılmam
Ay valla ya birkaç gün önce doktorunuz iyi diyorsa stres yapmayın diye akıl verdim size bir de. Kendimle çeliştim resmennnnRahatına düşkün belki de babası gibi gerçektenDr yolunda diyorsa öyledir ama stres olmakta haklısınız en ufak şeyde stres oluyoruz sağlıkları iyi mi diye, hepimizde böyle bu
Benimki de yan gelip yatıyorBu arafa kızlar bugün kontrol günümdü, bebek makat pozisyonda 22. Haftadan berş baş aşağı olan cocugum karar değiştirmişo yüzden yüzünü de göremedim. İnş döner tekrar baş aşağı
Herkes gider mersine bizimkiler tersineBenimki de yan gelip yatıyorhep yan pozisyonda
Analığın şanından oAy valla ya birkaç gün önce doktorunuz iyi diyorsa stres yapmayın diye akıl verdim size bir de. Kendimle çeliştim resmennnn
Anası kılıklı şaşırmadımHerkes gider mersine bizimkiler tersine
30 33 te falan da dönüyor sanırım. İnşallah döner bakalım sağı solu belli olmuyor bu bebiklerinBu arafa kızlar bugün kontrol günümdü, bebek makat pozisyonda 22. Haftadan berş baş aşağı olan cocugum karar değiştirmişo yüzden yüzünü de göremedim. İnş döner tekrar baş aşağı
gerçekten öyle.Analığın şanından o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?