Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
benimde perşembe haftada 1 ama son ders için bişey demediler gidelim görelim bakalım

Selamlar aranızda cybex bebek arabası alan oldu mu? Hangi modelini tercih ettiniz kararsız kaldık hafifliğini önemsiyor çevremdekiler genelde kolay açılıp kapanma vs. nelere dikkat ettiniz
Selamlar ben aldım. Priam çok büyük sürekli dağ bayır gezmeyeceğimiz için hiç düşünmedim.
mios - eezy s twist arasında kalmıştım. Kabin boy özelliğinden dolayı eezy tercih ettim. Komple kaldırmadan tam dönebiliyor ve hafifliği tercih sebebim oldu. Ben arabayla bebişle çok gezeceğimi düşünüyorum. Bagaja kaldır indir eşim yokken zorlanırım diye direkt ona karar verdim çok da beğendim. Renk olarak bej yoktu yurtdışından hallettim. Anakucağı olarak da cloud t isize plus aldım terletmeyenden. Onu de yine bej tercih ettim. Oldukça geniş rahat bebiş içinde rahat yatsın istedim. 1 yaşa kadar sığar duruyor.

benim katılacağımda eşlerle yapılıyomuş talep artmasıyla sadece anneleri alıyolarmış artık eğitime. nasıl geçti sizinki ne kadar sürdü ?
6-7 saat civari surdu. Kadin dogum doktoru, cocuk doktoru, ebe, diyetisyen geldi bizimkine. Hamilelik, dogum, bebek bakimi asilari vs herseyi anlattilar.
Eşimle gitmenin faydali oldugunu dusunuyorum, normalde cok mudahil olamiyorlar babalar sureclere bebegi kucagina almadan, orda dinleyince surecte hissetti kendini, dogumda nasil destekleyecegini de anlattilar.
Ikimizde memnun kaldik insallah uygulayabiliriz öğrendiklerimizi

İkisi arasında kaldıysanız mios bence :) ben denedim hepsini. Mios aklıma yatmıştı hatta sonradan daha da hafifini istedim. Tekken de kullanacağız, bebekler olacak yanımızda tüm bunları da düşünün. Zaten markadan dolayı konforlu hepsi. Bana verilen akıl hep ne kadar hafif o kadar iyi şeklindeydi.

Kızlar ben genel olarak alışverişimi bitirdim. Kameraya da karar verdim alması kaldı sadece.
Sadece oda temizleyici nemlendirici bu konuda kararsızım çok model var. Önerisi olan var mı

benimde 4 hafta sürecek 13.00-16.00 arası olacakmış güzel geçiyor diye duydum ilk doğum olunca böyle şeyler çok faydalı olucak bana çok acemiyim keşke eşler gelebilseydi çok isterdim eşiminde katılmasını ama artık akşamları ne öğrendiysem hızlandırılmış şeklini anlatıcam ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…