Canım bebeğinle konuşmayı dene, seni merak ediyorum tekme atınca hareket edince varlığını hissetmek bana mutluluk heyecen veriyor vs gibi bi süre hergün düzenli konuş ta ki hareket edene kadar, hareket ettiği zaman da konuşmaya başla ne kadar mutlu olduğunu vs anlat,belki işe yarar ama doktor bi sıkıntı görmediyse arkadaşların dediği gibi belki pozisyonla alakalıdır endişelenme sağlıkla kucağına al inşallah
Bende perşembe günü başlayacağım canım haftada bir dört seferlik son eğitime eşler de katılabiliyormuş
Selamlar aranızda cybex bebek arabası alan oldu mu? Hangi modelini tercih ettiniz kararsız kaldık hafifliğini önemsiyor çevremdekiler genelde kolay açılıp kapanma vs. nelere dikkat ettiniz
Selamlar ben aldım. Priam çok büyük sürekli dağ bayır gezmeyeceğimiz için hiç düşünmedim.
mios - eezy s twist arasında kalmıştım. Kabin boy özelliğinden dolayı eezy tercih ettim. Komple kaldırmadan tam dönebiliyor ve hafifliği tercih sebebim oldu. Ben arabayla bebişle çok gezeceğimi düşünüyorum. Bagaja kaldır indir eşim yokken zorlanırım diye direkt ona karar verdim çok da beğendim. Renk olarak bej yoktu yurtdışından hallettim. Anakucağı olarak da cloud t isize plus aldım terletmeyenden. Onu de yine bej tercih ettim. Oldukça geniş rahat bebiş içinde rahat yatsın istedim. 1 yaşa kadar sığar duruyor.
Bende mios ve bailos arasında kaldım inanılmaz araştırdım. Mios hafifliği ve katlanımının kolaylığı ile çok övülmüş, bailos ise yaklaşık 2 kg daha ağırdı ancak bebek için çok konforlu diye tercih edilmiş hala çok kararsızım:) ikisi de çok güzel güle güle kullanın gidip deneyemedim henüz deneyip bakmam lazım sanırım bence yılbaşına doğruda indirimler oluyor o zamanda belki indirime girer diye düşünüyorum. İkisinden birini alıcam onu kesinleştirdim :)
İkisi arasında kaldıysanız mios bence :) ben denedim hepsini. Mios aklıma yatmıştı hatta sonradan daha da hafifini istedim. Tekken de kullanacağız, bebekler olacak yanımızda tüm bunları da düşünün. Zaten markadan dolayı konforlu hepsi. Bana verilen akıl hep ne kadar hafif o kadar iyi şeklindeydi.
Kızlar ben genel olarak alışverişimi bitirdim. Kameraya da karar verdim alması kaldı sadece.
Sadece oda temizleyici nemlendirici bu konuda kararsızım çok model var. Önerisi olan var mı
benimde 4 hafta sürecek 13.00-16.00 arası olacakmış güzel geçiyor diye duydum ilk doğum olunca böyle şeyler çok faydalı olucak bana çok acemiyim keşke eşler gelebilseydi çok isterdim eşiminde katılmasını ama artık akşamları ne öğrendiysem hızlandırılmış şeklini anlatıcam ona