- 16 Ekim 2016
- 3.780
- 3.185
- 133
Bende oluyor ya aynen göğüs arası ve altına doğru resmen su akıyor gibi oluyor gece uyurken. Cesit çeşit pijama denedim en son yazlik penye incecik pijamayla yattım yok yine aynı. Ki çok üşüyen biriyim, gündüz de hala üşüyorum bu aradaMerhaba anneler geceleri ter basması oluyor mu? Sizde Ben menopoza girmiş gibiyim özellikle boyun göğüs arası aşırınterliyorum kasık ağrım 26 dan buyanı geçmiyor nts de sancı çıkmıyorbirde bebekleriniz doğum pozisyonuna döndümü? Benim hala makat gelişli
Merhaba bende yanıyorum daha dışarı çıkarken hiç mont giymedim, evde doğalgazı açmadık ve ben atletle yatıyorum sabaha kadarda hiç örtünmüyorum terleme yok ama ateş basması var. Benim bebeğim son kontrolde başı aşağıdaydı ama 32-33. Haftaya kadar bebekler sürekli pozisyon değiştiriyorlarmış şuan pozisyonunun önemli olduğunu düşünmüyorumMerhaba anneler geceleri ter basması oluyor mu? Sizde Ben menopoza girmiş gibiyim özellikle boyun göğüs arası aşırınterliyorum kasık ağrım 26 dan buyanı geçmiyor nts de sancı çıkmıyorbirde bebekleriniz doğum pozisyonuna döndümü? Benim hala makat gelişli
Korse olarak gördüm ama ağrıya iyi geldiğini bilmiyordum hemen alırım o kadar ağrı oluyorHamile kemerlerini duymus muydunuz ? Bana ebe onermisti, asagida rahmi tutan kaslarin gerilmesi agri yapiyormus bebek buyudukce. Kemer agirligi azaltiyor yukari kaldiriyor gobegi
Şaşırdım ya neden ki ? Sonuçta babasıBenim doğum yapacağım hastanede almıyorlarmış eşleri
Link görürseniz paylaşır mısınız benim ikiz zorlanmaya başladımmHamile kemerlerini duymus muydunuz ? Bana ebe onermisti, asagida rahmi tutan kaslarin gerilmesi agri yapiyormus bebek buyudukce. Kemer agirligi azaltiyor yukari kaldiriyor gobegi
Bazi hastanelerde babalar bayiliyorlar diye almiyo shjsj devlet zaten almiyoŞaşırdım ya neden ki ? Sonuçta babası
Günlük 5 saat uyku ile geziyorum resmenGeceleri hiç uyuyamiyorum artık ,neden anlamiyorum kendimi hep dönerken buluyorum
Aslında eskiden nenelerimiz bellerine kuşak baglarmis. Ben geçen denedim nasıl iyi geldi ama bisey olur diye korkumdan yapmiyorumLink görürseniz paylaşır mısınız benim ikiz zorlanmaya başladımm
Bende uykuya doyamıyorum asla 5 saatle duramıyorum gun icinde surekli uyukluyorumGünlük 5 saat uyku ile geziyorum resmen
Trndyola hamile kemeri yazin ust siralarda cikiyor, ben de henuz almadim arastiriyorumLink görürseniz paylaşır mısınız benim ikiz zorlanmaya başladımm
Aradığınız şöyle bir şey mi acaba geçen biri paylaşmıştı. Kullanmadan önce doktora sormak gerekir benceCase Hamile Korsesi L-Xxl
Ben normalde uykuyu severim. Ama artık hep yatasım var. Bebiş doğduktan sonra uyuyamıcamı düşündükçe yataktan kalkmak istemiyorumBende uykuya doyamıyorum asla 5 saatle duramıyorum gun icinde surekli uyukluyorum
Gebeligin basindan beri boyle normalde uykuya duskun degilim erken kalkan biriydim işten de cikinca sabahlari 10 dan once kalkmaz oldum
Benim doğum yapacağım hastanede almıyorlarmış eşleri
Bende uykuya doyamıyorum asla 5 saatle duramıyorum gun icinde surekli uyukluyorum
Gebeligin basindan beri boyle normalde uykuya duskun degilim erken kalkan biriydim işten de cikinca sabahlari 10 dan once kalkmaz oldum
Ben yatmaya korkuyorum yaAslında eskiden nenelerimiz bellerine kuşak baglarmis. Ben geçen denedim nasıl iyi geldi ama bisey olur diye korkumdan yapmiyorum
Sanırım istenmeyen olaylar yaşanmış detay bilmiyorum. Benim zaten eşimi kan tutuyor bi de onunla ugrasmasinlarŞaşırdım ya neden ki ? Sonuçta babası
Benim tahminim de bu yöndeBazi hastanelerde babalar bayiliyorlar diye almiyo shjsj devlet zaten almiyo
Uyuyabiliyorken uyu ya ben artik kesintisiz max 3 saat uyuyabiliyorum o da her gece değil ve oyle uyuduysam hangi tarafımda yatmışsam oram yara olmuş gibi feci ağrıyla uyanıyorumBen normalde uykuyu severim. Ama artık hep yatasım var. Bebiş doğduktan sonra uyuyamıcamı düşündükçe yataktan kalkmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?