• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
İlk doğumum medicanada olmuştu. Kuzenlerim de orada doğurdu.
Onların eşleri alınmadı. Yasak dediler. Ama benim doktorum aldı eşimi.
Aslında doktor ayarlayabiliyor. İsterse oluyor yani.
Şimdiki hastanemde de alınmıyormuş. Doktorum yine aynı. Bu kez kabul edilir mi bilmiyorum.
Yine de gelmese de olur yani. İlkinde istedim ama ikincide fark etmez diyorum😅
Benim Dr özel muayenehanesi var. Anlaşmalı olduğu hastane için sekreterine sormuştu eşim bi ara. Almıyorlar ama isterseniz yine bi konuşun falan dedi. Sonra eşim bayılan falan mı oldu dedi kadın güldü muhtemelen öyle sebepleri vardır dedi sizin öyle bi durumunuz var mi dedi. Eşim de beni de kan tutuyor diyince ohoo sizi hiç almazlar bosverin bence dedi😅 çıktıktan sonra eşime dedim ki kendi topuğuna sıktın alacakları varsa da artık imkansız 😆

Uyuyabiliyorken uyu ya ben artik kesintisiz max 3 saat uyuyabiliyorum o da her gece değil ve oyle uyuduysam hangi tarafımda yatmışsam oram yara olmuş gibi feci ağrıyla uyanıyorum 🥲 tüm gece dönme ve ağrıyla geçiyor. Dinlenmiş uyanmadığım için asla enerjim yok🥲
😅 Ben son 5 yıldır zaten kesintisiz uyumuyorum 🤣🤣 sürekli uyanıyorum ama artık uyandıktan sonra geri uyumakta ihtisas yaptım 😁😁😁 yalan olmasın şimdi bir yıldır falan en fazla 2 3 kere kalkıyorum 😀 o bile yetiyor. Birde herkesi okula gönderince bir kafayı vuruyorum 😅🙈 ama evdeki işler nanay 😅

😅 Ben son 5 yıldır zaten kesintisiz uyumuyorum 🤣🤣 sürekli uyanıyorum ama artık uyandıktan sonra geri uyumakta ihtisas yaptım 😁😁😁 yalan olmasın şimdi bir yıldır falan en fazla 2 3 kere kalkıyorum 😀 o bile yetiyor. Birde herkesi okula gönderince bir kafayı vuruyorum 😅🙈 ama evdeki işler nanay 😅
Eee ikiz buyutmek kolay degil😄 Ev işi de nankör zaten ne zaman bittiği görülmüş ki😅 o yüzden uyu bosver🤣

Selamlar, kızlar bebiş çok fazla hareketlendi ve sürekli dönüyor gibi hissediyorum, hatta dönerken acıtıyor biraz da, genel de sağ da toplanıyor sonra düzeliyor :) ne yapacağız böyle mi olacaktı 3. Trimester 😴🥹🥹

Selamlar, kızlar bebiş çok fazla hareketlendi ve sürekli dönüyor gibi hissediyorum, hatta dönerken acıtıyor biraz da, genel de sağ da toplanıyor sonra düzeliyor :) ne yapacağız böyle mi olacaktı 3. Trimester 😴🥹🥹
Bende de durumlar ayni

Bende surekli geriliyor gibi hissediyorum bi sagdan bi soldan vuruyor nasil bu kadar hizli anlamiyorum🤣 bir de bugun ayaktayken bayagi tekmesini hissettim hep otururken yatarken hissederdim.
Yandik ucuncu trimesterde bence ama iyi olsunlar da🤣

Kızlar eşiniz doğuma girecek mi?
Vajinal doğum olursa yanımda olsun isterim ben ya
Merhaba anneler geceleri ter basması oluyor mu? Sizde Ben menopoza girmiş gibiyim özellikle boyun göğüs arası aşırınterliyorum kasık ağrım 26 dan buyanı geçmiyor nts de sancı çıkmıyor 😔 birde bebekleriniz doğum pozisyonuna döndümü? Benim hala makat gelişli
Ben neredeyse 2. Trimesterdan beri gece sık sık üst değiştiriyorum sırılsıklam oluyorum tamamen, bir de ağzımdan su akıyor benimde, yastığımdaki mendili gece defalarca değiştiriyorum, gerçi yastığım baştan aşağı terden sırılsıklam oluyor,sırtıma havlu koydu eşim üst değiştirme seansı 1 e indi 🥳
Aynen öyle 😂😂 sağına yatma atar damar sırt üstü yatma toplar damar var bilmem ne benim annem yatıp yuvarlanırdı 9 ay 10 gün durduk ama doğmak için acele etmedik 😂😂😂
Ben hep soluma yattım ama bu sıra kendimi sağa dönmüş yada hafif sırt üstü uyurken buluyorum hemen kendimi düzeltiyorum ama en rahat uyuduğum pozisyon onlar 😁🙈

Benim bebiş pozisyon değiştirdi mi bilmiyorum ama ben plasentayı merak ediyorum yukarı çıkması gerekiyor salı günü randevum var inşallah çıkmıştır 🪿

Bende surekli geriliyor gibi hissediyorum bi sagdan bi soldan vuruyor nasil bu kadar hizli anlamiyorum🤣 bir de bugun ayaktayken bayagi tekmesini hissettim hep otururken yatarken hissederdim.
Demeekki hepsinde bir hareketlenme olmuş 😂 aşağıya çok baskı yapıyor iğne batar gibi oluyor bazen sağlıkla gelsinler inşallah

Aynen öyle 😂😂 sağına yatma atar damar sırt üstü yatma toplar damar var bilmem ne benim annem yatıp yuvarlanırdı 9 ay 10 gün durduk ama doğmak için acele etmedik 😂😂😂
😂😂 bence de geçen gece eşim sırt üstü yatıyorum diye beni uyandırdı.ne oldu diyorum böyle yatma dön diyor.ay nasıl kızdım zaten uykuya dalmam o kadar zor ki niye beni uyandırdın diye soylendim durdum.
Sonra niye kızdın ki dedim kendi kendime iyi niyetinden uyarıyor ama uyku da önemli şimdi.
Birde ben. Bu ara çok kuruluyorum kocama ben ne acılar içindeyim o bedavadan baba olacak .çok mutlu yaaaa 😅

Yaa evet bi de ben minyon tipliyim diye yeri daha dar mı artık neyse azıcık eğilsem darbeyi kaburgamin alt ucunda hissediyorum. İlla dik durayım istiyor vuruyor 😅 napim çocuum alan bu kadar diyorum sanki anlayacakmis gibi🤣

😂😂 bence de geçen gece eşim sırt üstü yatıyorum diye beni uyandırdı.ne oldu diyorum böyle yatma dön diyor.ay nasıl kızdım zaten uykuya dalmam o kadar zor ki niye beni uyandırdın diye soylendim durdum.
Sonra niye kızdın ki dedim kendi kendime iyi niyetinden uyarıyor ama uyku da önemli şimdi.
Birde ben. Bu ara çok kuruluyorum kocama ben ne acılar içindeyim o bedavadan baba olacak .çok mutlu yaaaa 😅
Sanki normalde biz söylemesek hangi yana yatmanın iyi olduğunu bilecekler 😂😂 kurulma bende de var ya neden böyle oluyoruz ben sebep arıyorum tartışmak için birkaç aydır hiç kavga edemedik kaos istiyorum 😂 ben bir de o rahat diye kızmıyorum fikri sorulsa seçenek sunulsa belki o taşırdı napsın da benim genel canım kaos istiyor hormonlarımız yönetiyor bizi doğurunca geçer diyorum da lohusalık hakkında da kötü şeyler anlatıyorlar 🤣

Yaa evet bi de ben minyon tipliyim diye yeri daha dar mı artık neyse azıcık eğilsem darbeyi kaburgamin alt ucunda hissediyorum. İlla dik durayım istiyor vuruyor 😅 napim çocuum alan bu kadar diyorum sanki anlayacakmis gibi🤣
Dimi ya egilince aci oluyor hemen daraliyorlar ama karnim cikmadigi icin cok corap giyerken falan ayagimi kaldirsamda one egiliyorum biraz hemen sıkışıyor 🤣

Dimi ya egilince aci oluyor hemen daraliyorlar ama karnim cikmadigi icin cok corap giyerken falan ayagimi kaldirsamda one egiliyorum biraz hemen sıkışıyor 🤣
Benim çıktı bayağı çünkü iç karnım dar sanırım 😅 çorabı yan tutup tek elle takıyorum, ayakkabıma lastikli ip taktirdim çünkü eğilip bağlamam imkansız artık falan😅 şimdiden zorluyor daha 2-2,5 ay var aşağı yukarı bi de nasıl olacak bakalım daha da buyuyunce

Benim çıktı bayağı çünkü iç karnım dar sanırım 😅 çorabı yan tutup tek elle takıyorum, ayakkabıma lastikli ip taktirdim çünkü eğilip bağlamam imkansız artık falan😅 şimdiden zorluyor daha 2-2,5 ay var aşağı yukarı bi de nasıl olacak bakalım daha da buyuyunce
Ayakkabi icin upuzun cekicek aldim tavsiye ederim hic egilmeden giyiliyo ikeadan bagiciklari da hic acmiyorum🤣

Sanki normalde biz söylemesek hangi yana yatmanın iyi olduğunu bilecekler 😂😂 kurulma bende de var ya neden böyle oluyoruz ben sebep arıyorum tartışmak için birkaç aydır hiç kavga edemedik kaos istiyorum 😂 ben bir de o rahat diye kızmıyorum fikri sorulsa seçenek sunulsa belki o taşırdı napsın da benim genel canım kaos istiyor hormonlarımız yönetiyor bizi doğurunca geçer diyorum da lohusalık hakkında da kötü şeyler anlatıyorlar 🤣
Bence de son zamanlara girdik ya stres seviyemiz arttı .acayip sarasim var kocama 😂😂 kime sarcam kocama sarcam tabi 😁😁
Benim ikinci hamileligim ben başıma ne gelecek biliyorum 🤦‍♀️ her geçen gün gerginligim artıyor onu da hissediyorum

Merhaba bende yanıyorum daha dışarı çıkarken hiç mont giymedim, evde doğalgazı açmadık ve ben atletle yatıyorum sabaha kadarda hiç örtünmüyorum terleme yok ama ateş basması var. Benim bebeğim son kontrolde başı aşağıdaydı ama 32-33. Haftaya kadar bebekler sürekli pozisyon değiştiriyorlarmış şuan pozisyonunun önemli olduğunu düşünmüyorum
Erken doğum riskim var bide sezaryen olursam diye çok korkuyorum terleme konusunda yanlız değilmişim çok sevindim hamile olmasam menopoza giriyorum sanıcam ama diğer gebeliklerimde böyle olmamıştım emzirirken oluyordum hatırlıyorum ama gebelik de beni korkuttu teşekkür ederim yanıtınız için ❤️

Back
X