Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Allahımmm benim gibi olan var mı ? gündüz her şey normal iş güç ama gece şu yatağa girince sancım kaşık ağrım oluyor yada uykum gelmiyor

Merhaba kızlar bende 29+4 . Haftadayım doktor rahim ağzı kısalığı var Buda erken doğuma yol açar bol bol dinlen dedi aranızda bu durumu yaşayan varmı acaba
Ben varım 24 haftalktan beri yatıyorum progestan fitil kullanıyorum haftada bir muyane oluyorum evde çok işim olmadıkca kalmıyorum evim 5. Kat dışarı hiç çıkmıyorum önce bu haftaları hayal ettim şimdi hedef 32 34 sonrasında korkuyorum Allah’ın izniyle

Allahımmm benim gibi olan var mı ? gündüz her şey normal iş güç ama gece şu yatağa girince sancım kaşık ağrım oluyor yada uykum gelmiyor
Bende varım malesef ve sabah 6 da kalkıp işe gidiyorum birde gece kızım uyandırıyor ve Sibel ağrımdan asla uyuyamıyorum ne yapıcam bilmiyorum

Valla ben bunları 23. Haftadan beri yaşıyorum ilk yaşadığımda panikle hastaneye gitmiştim hiçbir sorun çıkmadı. Sende içini ferah tut yarın doktorun normal olduğunu söyleyecek bence
Ah inşallah klinik açılmadan darlamaya başladım doktorumu sabah erkenden uyandım bekliyorum doğumdan sonra gerçekten bir terapi şart

Benimki de böyle oluyor sadece bir tık daha yukarıda göğsümün altına doğru bir yerde çıkıyor.

Insallah olmaz canım bir şey, insan korkuyor

Benim de öyle olur doğum heralde, 3 hafta sonra planlanacak. Peki sen nelere dikkat ediyosun canım? Doktor bana bu çıkmaz yukarı dedi İyi bir doktordu. En azından kanama falan olmadı bende de ama dikkat etmem söylendi tekrar

Kızlar bugün kontrolüm vardı karnın bir tarafında çıkıntı çıkması sertleşme regl sancısını vs herşeyi sordum sertleşme tüm karında olsa bile düzenli aralıklarla sertleşmediği ve sancı gibi bir ağrı getirmediği sürece endişelenme dedi bebek bazen bir tarafa toplanır şeklini değiştirir dışarıdan farklı bir görüntü olabilir bu sorun değil dedi arada sancı girerse çok şiddetli ve düzenli olmadığı sürece korkmayın dedi.Bebiş biraz önden gidiyormuş nst ye alacaklar

Kızlar selam aynı durumu yaşayanlar vardı az önce doktorumdan geldim. Karnımın tek tarafında sertleşme fotoğraf yakalamıştım gösterdim doktora kasılma da olabilir bebeğin kafası da ovalayınca dağılıyor mu dedi evet dedim o zaman büyük ihtimalle bebeklerin poposu ya da kafası ama ya kasılmaysa diye bir ilaç başlayalım erken gelmelerini istemiyoruz dedi. Günde 2 kere progestan fitil kullanıyordum ilave şu ilacı ekledi.

Eklentiler

• IMG_9940.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 0
Aynı şeyleri sormuşuz canım ikimize de geçmiş olsun bana ilave ilaç verdi sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…