- 11 Nisan 2024
- 744
- 476
- 23
- 32
Geçmiş olsun Allah sağlıkla nasip etsin inşallah4 gündür benimde oluyor doktor normal dedi yinede ilaç verdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun Allah sağlıkla nasip etsin inşallah4 gündür benimde oluyor doktor normal dedi yinede ilaç verdi
Benimde aynı yaKızlar daha 7+0 im ama karnım o kadar şiş ki 3-4 aylık falan olmuş da karnı çıkmaya başlamış der gören. Sizde de şişkinlik var mı böyle![]()
Ya demek ki bu sürecin normali olan şeylerden biri bu da. Bende de var bi arkadaş daha yazdi 3 olduk su anBenimde aynı yaşimdiden 5 aylık gibi duruyor aşırı şiş
Dr a bunu da sorarsam sen bi daha gelme diyecek diye korkuyorumKızlar siz ultrasonda cocugun plesantayı gördünüz mü?
Coktan olustuDr a bunu da sorarsam sen bi daha gelme diyecek diye korkuyorumne zaman olusuyormus bakmadım hiç
Parlak mi dikkat etmedim sadece bebekle kese arasındaki uzantiyi gözümle secebildim Dr bakarken baska birsey gormedim cok hizli bakiyor DrCoktan olustuparlak olan bir goruntu oluyormuş oymuş
![]()
Ya her gittiğimizde nerde ne oluşmuş anlatsalar keşkeCoktan olustuparlak olan bir goruntu oluyormuş oymuş
![]()
MaşallahParlak mi dikkat etmedim sadece bebekle kese arasındaki uzantiyi gözümle secebildim Dr bakarken baska birsey gormedim cok hizli bakiyor Dr![]()
Merhaba canım, nasıl oldun? Doktor ne dedi? Benim de 2 gün önce kırmızı renkte kanamam oldu, korktum, doktoruma yazdım, hemen gel bakalım dedi. Sonra ultrasonda kontrol etti, her şey normal çok şükür, kalp atışlarını tekrar dinlettiAllah razı olsun inşallah fitilden kaynaklıdır yada tahriş falandır Rabbim kucagimiza almayı nasip etsin çok zor bir sürec![]()
Burası o yönden iyi benimde ilk gebelik Allah nasip ederse o sebeple aklımdaki soruyu sormuşsun içim rahatladı yalnız değilim diyeYa demek ki bu sürecin normali olan şeylerden biri bu da. Bende de var bi arkadaş daha yazdi 3 olduk su anİlk bebeğim olacak Allah nasip ederse. Onun da acemiligi var soruyorum sizlerde de var mı diye
varsa genel birsey sorun yok demek ki diyor rahatlıyor insan
teşekkür ederim cevap için
ben bugün Dr da benim için sakınca görmediğinden yavaş ve kısa bir yürüyüş yapıp geldim. Biraz iyi geldi sanki
Amin inşallah bendede korkulacak birşey yoktur Allah yardım etsin kalçadan ignelerse beni mahvediyor yürümekte zorluk çekiyorum artık. Randevu saatime var daha gidemedim hala lekelenmeler devam ediyorMerhaba canım, nasıl oldun? Doktor ne dedi? Benim de 2 gün önce kırmızı renkte kanamam oldu, korktum, doktoruma yazdım, hemen gel bakalım dedi. Sonra ultrasonda kontrol etti, her şey normal çok şükür, kalp atışlarını tekrar dinlettiBöyle korkutur ama endişe etmeye gerek yok dedi.
Günde 2 kez progestan fitil kullanıyordum zaten, şimdi de progestan iğne ekledi tedbir amaçlı. Gün aşırı yaptırıyorum.
Umarım hepimiz sorunsuz, sağlıklı ve kolayca geçiririz bu süreci![]()
Haftaya kontrolde bakcam görebilecek miyim bakalımMaşallahben sırf görmek için tekrar gidicem ya. Doktorlar söylemiyor
![]()
Bende radevumu 6+6 ya göre aldımm. 17 temmuzaHaftaya kontrolde bakcam görebilecek miyim bakalım![]()
İnşallah iyi haberlerle gelirsin canımAmin inşallah bendede korkulacak birşey yoktur Allah yardım etsin kalçadan ignelerse beni mahvediyor yürümekte zorluk çekiyorum artık. Randevu saatime var daha gidemedim hala lekelenmeler devam ediyor![]()
Direkt kalp atışı diyosun mis gibiBende radevumu 6+6 ya göre aldımm. 17 temmuza
İnşallahDirekt kalp atışı diyosun mis gibi![]()
Evet ben kullandım iki kez aşırı uyku yaptıkızlar nasılsınız benim bulantılarım arttı yadr a sordum prilam dedi banada kullananlar var galiba aramızda