Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    26
Merhaba kızlar umarım hepiniz iyisinizdir.Artik prilam fayda etmediği için zofere geçiş yaptık .Geçen hafta tansiyon ilacı başlamıştık ama muhtemelen dozu yeterli gelmedigi için tansiyonum yine aynı seyredince kontrole gittim, giderken hiçbir şikayetim yoktu aslında sadece tansiyonun sorun olacağını bildiğim için gitmiştim ama sıra beklerken başta şeffaf kahverengi lekem geldi ardından kahverengi pıhtılı olarak arttı çok korktum.bu zamana kadar yerleşme kanaması dahi yaşamamıştım birden görünce neye uğradığımı şaşırdım progestan başlandı hemen ki 14. Haftamdayim.niyetim sizleri korkutmak değil ama bazen kontroller sırasında tansiyon bakılmadığını duydum sizleri uyarmak istedim arada kontrol edin tansiyonlarınızı🌹
Çok geçmiş olsun. Bu doz yeterli gelsin, sağlıkla ilerlesin gebeliğiniz inşallah 🤲

Çok geçmiş olsun. Benim korkulu ruyam o pembe akıntı. Progestan kullanıyorum aynı sebeple. Benim bi 2-3 hafta oldu sonra geçti. İnşallah sizin de geçer ve tekrar hiç yaşamayız 🤲 kız denilince çok yanılma olmuyormus sanirim 😊 bana 12 haftalıktan bile kız dedi ikili ultrasonunda detaylı bakarken. Tabi yine belli olmaz ama hayırlı olsun sağlıkla gelsin prenses🥰
Progestan için bi git gel yaşadı Dr. Önce bi daha gelirse al dedi, al evde bi dursun dedi. Sonra neyse başla sen 2x1 dedi. Ben de henüz başlamadım yarın sabaha devam etmezse başlayım diye bi yarım gün verdim kendime. İdrar kültürü de aldı, aylık bakıyor benim Dr. Geçen gebeliğimde doğuma yakın iye çıkmıştı. İdrar da temiz çıkarsa öngörülen bi sorun yoksa kanama alanı yoksa neden kullanayım diye geçiyor içimden ama yarın sorunca da kullan derse pazarlık etmeyeceğim.

Alfamet içince de bir düşüş görmüyorum pek sizin de öyle mi ?
Ya bence alfamet etki etmiyor ya yani sadece kontrolde denge de tutuyor, benim büyük mesela hep 11 12 ama küçük asla 7 olmuyor en düşük 8.5 oluyor hep 9 ben coraspirinde kullanıyordum şimdi doktorumdan kan sulandırıcı iğnede isticem dolaylı yoldan faydası var canım bebeğe kan akışının gitmesini kolaylaştırır aklında olsun

Merhaba kızlar umarım hepiniz iyisinizdir.Artik prilam fayda etmediği için zofere geçiş yaptık .Geçen hafta tansiyon ilacı başlamıştık ama muhtemelen dozu yeterli gelmedigi için tansiyonum yine aynı seyredince kontrole gittim, giderken hiçbir şikayetim yoktu aslında sadece tansiyonun sorun olacağını bildiğim için gitmiştim ama sıra beklerken başta şeffaf kahverengi lekem geldi ardından kahverengi pıhtılı olarak arttı çok korktum.bu zamana kadar yerleşme kanaması dahi yaşamamıştım birden görünce neye uğradığımı şaşırdım progestan başlandı hemen ki 14. Haftamdayim.niyetim sizleri korkutmak değil ama bazen kontroller sırasında tansiyon bakılmadığını duydum sizleri uyarmak istedim arada kontrol edin tansiyonlarınızı🌹
Çok geçmiş olsun😕 inşallah düzene girer

Ya bence alfamet etki etmiyor ya yani sadece kontrolde denge de tutuyor, benim büyük mesela hep 11 12 ama küçük asla 7 olmuyor en düşük 8.5 oluyor hep 9 ben coraspirinde kullanıyordum şimdi doktorumdan kan sulandırıcı iğnede isticem dolaylı yoldan faydası var canım bebeğe kan akışının gitmesini kolaylaştırır aklında olsun
Umarım bir an önce düzeliriz ya 😔aklımda olsun doktora gidince soracağım bunu çok teşekkürler

Progestan için bi git gel yaşadı Dr. Önce bi daha gelirse al dedi, al evde bi dursun dedi. Sonra neyse başla sen 2x1 dedi. Ben de henüz başlamadım yarın sabaha devam etmezse başlayım diye bi yarım gün verdim kendime. İdrar kültürü de aldı, aylık bakıyor benim Dr. Geçen gebeliğimde doğuma yakın iye çıkmıştı. İdrar da temiz çıkarsa öngörülen bi sorun yoksa kanama alanı yoksa neden kullanayım diye geçiyor içimden ama yarın sorunca da kullan derse pazarlık etmeyeceğim.
Benim de yoktu kanama alanı ama önceden kaybım var diye mi bilmiyorum düşük riski diyip başlandı. Tabi haftam da çok erkendi. Hala da kullanıyorum. Belki artık sizin hafta ilerledi diye kararsiz kalmistir. Ağızdan alınca çok fena yapıyordu da vajinal alınca sıkıntı olmuyor bence. İnşallah gerek duymazsınız ama gerekirse de mecbur artık. Bebekler iyi olsun da. İdrar da temiz çıkar inşallah

Ben de en baştan beri kullanıyorum, kanama alanı göremedi doktor çok şükür ama biraz daha devam dedi, önlem amaçlı alınmasında da sakınca yokmuş

Umarım bir an önce düzeliriz ya 😔aklımda olsun doktora gidince soracağım bunu çok teşekkürler
İnşallah canım ya, nar suyu iç limonu sıkıp suyla karıştırıp iç tuzu olabildiğince azalt en az 3 litse su iç ve hep soluna yat uzanırken canım, gene aklıma gelirse bişey duyarsam yazarım sana Allahım şifa versin ikimizede

İnşallah canım ya, nar suyu iç limon suyu iç tuzu olabildiğince azalt en az 3 litse su iç be hep soluna yat uzanırken canım, gene aklıma gelirse bişey duyarsam yazarım sana Allahım şifa versin ikimizede
Tuz hiç tüketmiyorum diyebilirim canım diğer dediklerine de dikkat ediyorum,sarımsak ve nar ekşisi de tansiyonun düşmesini sağlıyor istersen sen de onları bir dene yine yeni bilgi edinirsek birbirimizi güncelleyelim 🌹

Kızlar şimdi bir arkadaşım yazdı nar suyu rahim ağzını yumuşattığı için düşüğe sebebiyet verebilirmiş doktoru söylemiş aman diyim dikkat edelim

Kızlar selam, dudak kenarlatımds pullanma kızarıklık oldu yaa nden acaba hamilelikle bağlantısı var mu bi önceki hamileliğimde böyle olmamıstı

Bugün Pembe akıntım oldu doktora gittim kanama alanı görmedi bol su istirahat progesteron dedi.
14+1 gözüküyor bebek, kız dedi. İkinci kızım yükleniyor 🤲 gerçi 16 olmadan emin olmamak lazım yine de ama.
Geçmiş olsun çok şükür ki kanama alanı olmamış, güzel kızımızda iyiymiş 🥰 tebrik ederim iki kız kardeş ne güzel arkadaş olur birine Allah kucağınıza almayı da nasip etsin😍

Kızlar selam, dudak kenarlatımds pullanma kızarıklık oldu yaa nden acaba hamilelikle bağlantısı var mu bi önceki hamileliğimde böyle olmamıstı
Benim de var. 2 haftadır falan. Kaybettiğim gebelikte de olmuştu. O yuzden direkt hormonal diye düşünüp netten baktım olabiliyormuş ciltte bu tarz şeyler

Back
X