Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    33
Benim de hiç bulantım olmadı hamile kalmadan nasılsam aynıyım normal mi 😂😂
Sadece yorgunluk halsizlik yaşadım bol bol
Bir de acı tatlı ekşi isteği sürekli

Benim de 1 2 hafta ara ara sabahları olmuştu çok yoktu zaten çok şükür oda geçti bu haftada Bi enerji geldi bana
Benim tam ernejim daha gelmedi ama öncekilere göre daha iyiyim. Yavaş yavaş presenslik dönemine geçiyoruz sanırım 😅 yani benim için. Sizin çoğunuz geçti zati 🤣

Ya inanır mısın. Buraya bulantım var deyince azalıyor. Bulantım yok deyince artıyor. Başladı benim de 🤣🤣🤣
Dalgalanmalar çok normalmiş zaten 😄 hem biliyoruz hem evham yapıyoruz 😂 Yaa şu bebişler bi hareketlense de hissetsek bi rahatlasak😂 durdu mu gomeriz bi çikolata hareketlenir olur biter 😂 yani inşallah öyle olur da başka evham konusu bulmayiz😂😂

Nobetten geldim kahvaltı yaptım yatacaktım. O kadar alakasız birsey canım çekti ki. Netten isteyeyim dedim ama kapalı görünüyor paket servisi😅 Allah'tan eşim evde gitti aldi geldi 😂 arabamız da yok tam öğle saati gitti hem🙈 yedim şimdi de çok oldu diye şiştim karnım yine 6 aylık oldu kıvranıyorum ama pişman mıyım ı ıhh😂😂😂

İkili taramada bakılan 3 hastalık için Fetal DNA'nın doğruluk oranı daha yüksek. Fetal DNA yaptırdıktan sonra ikili yapmak gereksiz. Tam tersi yapılıyor. fetal DNA den daha doğru sonuç istiyorsanız amniyosentez yapılıyor ikili değil.
Yok bende bu şekilde olduğunu biliyorum, fakat fetal dna yı özel hastaneler ücret karşılığı yaptığı için, bazı yorumlarda sonuçları hastaya göstermiyorlar, doktor sonuçları vermiyor, kendisi söylüyor sadece demişler. Öyle olunca da şüpheye düştük. acaba bu işin de ticaretini mi yapıyorlar, sonuçlarda gerçeklik olmama ihtimali mi var acaba diye düşündük. Bu nedenle ikili tarama mı yapsak acaba dedik bunu devlette de yapabileceğimiz için

Dalgalanmalar çok normalmiş zaten 😄 hem biliyoruz hem evham yapıyoruz 😂 Yaa şu bebişler bi hareketlense de hissetsek bi rahatlasak😂 durdu mu gomeriz bi çikolata hareketlenir olur biter 😂 yani inşallah öyle olur da başka evham konusu bulmayiz😂😂
Evet yaa. Hep bir şey oluyor 🤣 hayırlısıyla hareketlerini hissettiğimiz de biraz daha rahat olucaz 🥰
Nobetten geldim kahvaltı yaptım yatacaktım. O kadar alakasız birsey canım çekti ki. Netten isteyeyim dedim ama kapalı görünüyor paket servisi😅 Allah'tan eşim evde gitti aldi geldi 😂 arabamız da yok tam öğle saati gitti hem🙈 yedim şimdi de çok oldu diye şiştim karnım yine 6 aylık oldu kıvranıyorum ama pişman mıyım ı ıhh😂😂😂
Oh afiyet şifa olsun 😅 benim de şişkinliklerim başladı. Sen kilo aldın mı ne durumdasın

Evet yaa. Hep bir şey oluyor 🤣 hayırlısıyla hareketlerini hissettiğimiz de biraz daha rahat olucaz 🥰

Oh afiyet şifa olsun 😅 benim de şişkinliklerim başladı. Sen kilo aldın mı ne durumdasın
Teşekkür ederim 😄 yaa tam aksine başlarda verdim ve daha onlari bile toparlayamadim. Her kontrolde 200 gr alıyorum 2 hafta bir 😂😂😂 Sen ne durumdasin

14. Haftaya girmeme 4 gün var ya
İkili tarama için hala geç mi randevu alsam mı
Bulunduğum yerde özel de yok
Biraz geç ama yapabilirler diye biliyorum. 14 e girmediysen yapma ihtimalleri var. Ama ultrasonda 14 üstü çıkarsa yapmayabilirler yarın git tekrar konuş bakılsın

Merhabalar aranızda fetal DNA yaptıran var mı ? Ben yaptırdım ama özel bir şey olduğu için acaba devlette yine ikili tarama yapsam mı diyorum, emin olamıyorum. İşin içine ücret girince kötü senaryolar çizdik eşimle kafamızda 🙈 sizlerin düşüncesi nedir
Merhaba bende özelde muayene oluyordum ve fetal dna yaptırdım. Devlete arkadaşıma gitmiştim o da önerdi fetal dna yaptır dedi ama devlette de 2 li taramamı yaptırdı. Siz böyle yazınca acaba doğru firmaya mı test verdim diye içime bir kuşku düştü açıkçası 🙁

Benim de hiç bulantım olmadı hamile kalmadan nasılsam aynıyım normal mi 😂😂
Sadece yorgunluk halsizlik yaşadım bol bol
Bir de acı tatlı ekşi isteği sürekli
Merhaba benim de hiç bulantım olmadı ilk 2 ay halsizlik çoktu. Bende de ekşi isteği oluyordu pek hoşuma gidiyordu . Şimdi bazen uyku bazen hiç bir yapmama isteği oluyor ama hamile olmadan önceki halime döndüm diyebilirim.

Ahaha bilemiyorum ben başından beri böyleydim benim iştahım hep vardı hele hele canım çeken bir şeyi yiyince o kadar mutlu oluyorum ki huzur içinde uyuyorum😂
Ne görsem canım çektiği için kendimi kötü hissediyorum yesem olmuyo yemesem olmuyo sırf bunun yüzünden de afedersiniz günlerdir ishalim geçmiyor. Çünkü midem çöplük gibi oldu, işin kötü tarafı yiyince huzursuzluğumun geçtiğini düşündüğüm için asla dur durak bilmez oldum

Ne görsem canım çektiği için kendimi kötü hissediyorum yesem olmuyo yemesem olmuyo sırf bunun yüzünden de afedersiniz günlerdir ishalim geçmiyor. Çünkü midem çöplük gibi oldu, işin kötü tarafı yiyince huzursuzluğumun geçtiğini düşündüğüm için asla dur durak bilmez oldum
Benim midemin de çöplükten farkı kalmadı 😂ve evet dediğin gibi yiyince huzursuzluk kalmıyor bütün bedenimi mutluluk sariyor 😂ben beslenmeme kefir ekledigimden beri kabız da ishal de çok şiddetli olmuyor baya iyi geliyor kefir bağırsaklarıma.istersen dene belki sana da iyi gelir

Back
X