Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    33
Kızlar tuvalete gittim çamaşırıma akıntı gelmiş böyle kahverengi tonlarında endişelenmeli miyim? İçime kurt düştü yarın doktora gidicem hemen kontrol için 14 haftalık olucam yarın

IMG_4930.webp

Kızlar vajina batması yaşayan var mı bugün başladı özellikle otururken ve yürürken yada ani hareket ederken oluyor masa başı oturarak çalışıyorum ondan olabilir mi
Yaa benim de var bu aralar ara sıra oluyor çok tedirgin oluyorum. Daha 1 hafta var kontrolume. Dr a gitsek mi dedim eşim çok evham yapıyorsun dedi 🙈 sizin kontrol ne zaman?

Merhabalar 12+0 haftalık sizce cinsiyet ne olabilir ? :) bu arada fetal dna yaptirmayan var mı sanırım herkes yaptirmis :/
IMG_20250811_223237.webp

Yaa benim de var bu aralar ara sıra oluyor çok tedirgin oluyorum. Daha 1 hafta var kontrolume. Dr a gitsek mi dedim eşim çok evham yapıyorsun dedi 🙈 sizin kontrol ne zaman?
Ben de cuma gidecegim ama 2 3 gundur bi kasık ve bel ağrıları başladı. Bu haftalarda başlıyormuş çoğu kişide. Rahim büyüdüğünden filan yazıyor okudugum yerlerde ama benim icim rahat etmiyor. Benim eşim de aynı kafada. Yarın doktora koşasım var 😊

Merhabalar 12+0 haftalık sizce cinsiyet ne olabilir ? :) bu arada fetal dna yaptirmayan var mı sanırım herkes yaptirmis :/
Eki Görüntüle 3629030
Bende sadece ikili test yaptırıp bu tarama defterini kapatacaktım fakat sonucumuz yüksek risk grubunda çıkınca nipt testi verdik. Henüz sonucu çıkmadı, güzel haberler ile geleceğim inşallah 🙏

Back
X