• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    154
Kizlar kalsiyum kullananlar vardi degil mi grupta? Hangi marka aliyorsunuz olumsuz bir etkisini goren oldu mu?
Bugun bana doktor vitabiotics marka osteocare verdi. Kalsiyum magnezyum d vitamini falan var icinde, iki gunde 1 al dedi yogurt ve sut cok tuketiyorum diye

Kizlar kalsiyum kullananlar vardi degil mi grupta? Hangi marka aliyorsunuz olumsuz bir etkisini goren oldu mu?
Bugun bana doktor vitabiotics marka osteocare verdi. Kalsiyum magnezyum d vitamini falan var icinde, iki gunde 1 al dedi yogurt ve sut cok tuketiyorum diye
selam canım ben sadece magnezyum kullanıyorum, ocean 200 mg

selam canım ben sadece magnezyum kullanıyorum, ocean 200 mg
Aslinda benimde vardi kullandigim ama donusumlu alicam ikisini ayni gun almicam cunku kalsiyumu 2 gunde 1 al dedi. Kalsiyum kemik sagligi icin gebelikte oneriliyormus. Babaannemde rahmetli kemik erimesi vardi bes cocugu vardi.
Zaten kullandigim vitaminlerin sayisi o kadar artti ki :)

Aslinda benimde vardi kullandigim ama donusumlu alicam ikisini ayni gun almicam cunku kalsiyumu 2 gunde 1 al dedi. Kalsiyum kemik sagligi icin gebelikte oneriliyormus. Babaannemde rahmetli kemik erimesi vardi bes cocugu vardi.
Zaten kullandigim vitaminlerin sayisi o kadar artti ki :)
doğrudur canım :) ben bi magnezyum bi de omega 3 kullanıyorum onda da hepsinden yeterli miktarda var :)

cnm hepsi aynı gerçektenn. peki sen ben rapor almayacağım çalışacağım desen o zaman ofise mi gel çalış derler? ya gerçekten inş tazmınatını alır kurtulursun bunlardan
Evet o zaman ev ayrıcalığım biterdi ve ben asla gitmek istemiyorum işe. Tazminat vermeyecekler sanırım gel çalış doğumdan sonra diyorlar , gelmeyeceğimi bildikleri için 😀
Kasım ayını yıllık izin aralık ayını rapor olarak bağladık

Kızlar iş yerine gitmeden önce doktoruma gittim raporu görüştüm. Sizin de bilginiz olsun. Sgk lının senede 30 gün hakkı oluyormuş. Ben 1 gün kullanmışım şimdiye kadar. İstirahat raporu yazacak bana 10+10+9 olacak şekilde aralık ayını kapatacağız
Kasım ayı içinde yıllık iznimi kullanacağım 24 üne kadar. Sonra 1 hafta açıkta kalıyordu onu da bana iş yeri hediye etti 🤣 ( 1-2 saat yeni arkadaşa biraz iş göstermek şartıyla )
Ben de tamam dedim kasım ayında normal maaş alacağım aralıkta istirahat raporu.

Kızlar iş yerine gitmeden önce doktoruma gittim raporu görüştüm. Sizin de bilginiz olsun. Sgk lının senede 30 gün hakkı oluyormuş. Ben 1 gün kullanmışım şimdiye kadar. İstirahat raporu yazacak bana 10+10+9 olacak şekilde aralık ayını kapatacağız
Kasım ayı içinde yıllık iznimi kullanacağım 24 üne kadar. Sonra 1 hafta açıkta kalıyordu onu da bana iş yeri hediye etti 🤣 ( 1-2 saat yeni arkadaşa biraz iş göstermek şartıyla )
Peki rapor aldığımızda maaşımızı tam alıyor muyuz?

Peki rapor aldığımızda maaşımızı tam alıyor muyuz?
İstirahat raporunda eğer ki peşpeşe yazılırsa rapor sadece ilk 2 gün kesintili oluyor diğer kalan günler yatıyor. Mesela ben peşpeşe 10+10+10 yazdıracağım 28 günlük para yatacak. Fakat o da günlük brüt ücretim x %66 x 28 şeklinde hesaplanıyor

Ben kraft kenya travel aldim cok hafif kullanimi rahat geldi arada kullaniyodum evde :) pketledim eskitmemek icin ahahha
Ben de bugün e bebekte indirim vardi Kraft mila aldım. Guzele benziyordu. Aslında ilk Kenya ya bakmıştım onu almayı düşünuyordum ama sonra vazgeçtim bu mila nin sapı üzüyor kısalıyor diye bunu aldım. Park yatağın yatağını alan var mı ya esas merak ettiğim bu sünger yataklardan mi alalım icine yoksa yaylı olanlardan mi bilemedim.
kızlar selam, bebek arabası ve puset tavsiyeleriniz nelerdir :)

Ben de bugün e bebekte indirim vardi Kraft mila aldım. Guzele benziyordu. Aslında ilk Kenya ya bakmıştım onu almayı düşünuyordum ama sonra vazgeçtim bu mila nin sapı üzüyor kısalıyor diye bunu aldım. Park yatağın yatağını alan var mı ya esas merak ettiğim bu sünger yataklardan mi alalım icine yoksa yaylı olanlardan mi bilemedim.
Ben park yatagi aldim ama ic yatagini almadim daha istikbal ya da yatastwn bakicam

10/6 normal baya. 15 ler yüksek tabiki. iş stressizken bile stresli bir yer bence evde çok daha rahat geçirirsin. bir de kafanı dağıtacak seylerle meşkul olursan çok iyi geleceğini düşünüyorum. ben mesela bu boyamalar var rakamlı trendyolda fln satılıyor onlardan alıp boyuyorum resmen başka hiçbir şey düşünmüyorum onunla mekulken. böyle bir şey yapabılırsın tabı bu dönem de şövalyeyle yapmak lazım beller gidik malum :)
Tansiyona kırmızı meyveler iyi geliyor kızlar kan sulandıcı özellikte oldukları için birde limonlu su, ben Alfamet kullanıyorum çok şükür miniğimde bende iyiyiz ilacın yan etkisi yok, birde zorla kendime iğne yazdırdım kan sulandırdı iğne kafam rahat 😆 doktorum gerek yok dedi ama olsun hep coraspirin hem iğne kan akışını rahatlatıyor bence

Valla iyi insanlar şükret yine😆 Ama çok kurumsal biyer oldugu ıcın de boyledır. Diğer aldıkları kadın mı?

23. Haftada 400-500 arası normal diye biliyorum ya. Chatgpt öyle söylüyor en azından😂 Benim de karnım bol giyimdiğimde falan henüz belli değil hatta daha dün birisi karnın nerde evde mi unuttun diye müthiş komik(!) bir espri yaptı😂 Ben de bu aralar şeye taktım karnım daha yok gibi ama bebek büyüyor farkındayım. Hareketleri de bu aralar azaldı gibi acaba çocuk içerde rahat mı değil hareket alanı mı yok falan
Bende öyle düşünüyorum ya, bi de cok hareketli acaba rahat edemiyo ondan mı öyle diye. Hep tontiş istemişimdir😆😆

• Beğen
Reactions: hku
Ic karin genis olunca gec buyuyor karin sanirim😀
Ben de kilolu oldugum icin karnim buyumemis sanki kilo almisim gibi duruyor sadece midem ustten buyudu disari bi anda
Kilosu anlik olcumlede az cok cikabiliyo ya benimki de cok cikti gibi geldi bana bir sonraki kontrolde bakicam 🥲
Siz boyluysanız ondan iridir bebek ondan çok çıkabilir. Ben de hep tontiş hayal etmiştim 🙄🩷

kızlar selam, bebek arabası ve puset tavsiyeleriniz nelerdir :)
Cybex alacağım mios modelini beğenmiştim fakat ileri de değiştirmek zorunda kalmamak için eezy s 360 twist +2 modeline karar verdim. Şu an ana kucağı tam açılan terletmeyen kumaşlı 3 lü set baya kampanyada normalde bebek arabası tek başına bu fiyatlardaydı. Ana kucağı oto koltukta oluyor ve 1 yaşa kadar kullanılıyor. Gidip baktım hoşuma gitti ağırlığı güzel katlanınca az yer kaplıyor. 4-5 yaşa kadar da kullanılıyor

3 Lü Travel Sistem Eezy S 360 Twist+2 + Cloud T Plus Isize + Eezy Adaptör

Valla iyi insanlar şükret yine😆 Ama çok kurumsal biyer oldugu ıcın de boyledır. Diğer aldıkları kadın mı?
hahah bilmiyorum 31 aralık a kadar hiç ses etmeyebilirlerdi bu kadar idare ettiler 2 ay daha huzurumu kaçırmasalardı :) gerçi benim için daha iyi oldu hiç çalışmayacağım artık.
biliyorsun iş yerimi sen gerçi dışardan tam kurumsalda içeride daha gelişimini tamamlayamayanlar da var 😂
Bu arada yeni başlayanda evet kadın. eşyalarımı almak için dolabı açtım tam 6 çift stiletto koymuş dolaba, masada da kocaman taşlı bir ayna vardı 😂😂😂

Kızlar selam şampuan konusunda çok kararsızım mustelanın içeriği eskisi gibi değil diyorlar biraz araştırdım Ecowell Siveno temiz gibi geldi, %100 doğal içerikli önerebileceğiniz şampuan var mı takibe alayım ? 🐣

Selam kızlsr gece uyurken pozisyon değiştirdiğimde yana döndüğümde falan karnım o kadsr sert oluyorki dönemiyorum sanki karnımın içinde duvar varmış gibi oluyor dönünce rahatsız oluyorum sonra geçiyor kendiliinden. Böyle birşey yaşayaj varmı ilk hamileliğimde oğlumda böyle olmamıştı. Ben ne zaman pozisyon değiştirsem hafif bie uyanık halde oluyorum o zaman o da uyanırdı harelet ederdi bu kız uyanmıyor. Ama kaskatı oluyor karnım çok değişik rahatsız oluyorum.

Back
X