- 29 Haziran 2024
- 2.345
- 3.070
- 53
Bebek zayıf doğuyor dedi biri ama doktora gidicem yarınNe güzel işte iç karnın geniştir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebek zayıf doğuyor dedi biri ama doktora gidicem yarınNe güzel işte iç karnın geniştir
Sizin bebeğin kilo iyi amaYa benimde cikmadi kilo almisim gibi duruyor hic kilo da almadim![]()
Evet cok sukurSizin bebeğin kilo iyi ama![]()
Sanmıyorum o sebepten olduğunu hem zayıf doğsa bile doğduktan sonra tontişletiriz biz onlarıBebek zayıf doğuyor dedi biri ama doktora gidicem yarın
Ben aksam 10 da yulaf yedim sutle lifalifin ince ogutulmusu, genelde kan tahlili oncesi gece onu yiyorum tok tutsun diye.perşembe şeker yüklemesi yaptıracağım, açlık direk mide bulantısı yapıyor bende kusmamak için elimden geleni yapıcam artık sizler akşam kaçta yemeyi kestiniz 1 gün önceden midenize iyi gelen şeyler tavsiyeleriniz var mıdır ?
Birkaç gün önce daha uyguna aldım bu sene akıllandım tam 11 ini beklemeden park yatak çarşaf alez puset örtüsü ve banyo küvet seti aldımMerhaba kizlar 11:11 indirimlerinden birseyler buldunuz mu?
Galiba oyle oluyorBize aynı anda güncelleme geliyor sanırımmide yanmasını çözdüm derken şimdi de reflü çıktı başıma gece boğuluyorum afedersiniz ağzıma iğrenç acı su geliyor bu da midemi aşırı bulandırıyor gece öğürmekten öldüm
![]()
İç karın geniş olunca öyle oluyor derler amaBen zayıf degılım ama benım de karnım buyumuyor çokBende de korku var
![]()
Yaa evet inşallah olmaz artıkHipoglisemi cok tehlikeli Allah korusun, bende bi ara oyle ataklar geciriyodum :)
Çok sevindim çok şükür yolunda gitsin herseyTokluk da 118 cikmis nasil rahatladim :) cok şükür
Ay inşallah bizim de bebeklerimizin kilosu sağlıklı olurYokkk yokk sakın korkmaa.. Rahatlatmak için söylemiyorum ama kuzenim 50 kg ile doğum yaptı bebişimizde 3 bucuk kiloydu :) Ben 47 kg ile gebe kaldım 54 um şuan bezelye yutmuş solucan gibi dolanıyorum![]()
Yaa oyle miYaaa bi dakikaaa ben seni nerden hatırladım nerden hatırladım diye düşünürken çatlatma iğnesi olup takibini yaptığımız bi başlık vardıııı onun altında konuşmuştuk şuan gördümmm duygulandım beeee![]()
Tesekkur ederim, amin hepimiz sağlıkla alalim bebislerimizi kucagimiza Allahin izniyleÇok sevindim çok şükür yolunda gitsin hersey![]()
Beeen, ilk gebeliğimde 27. Haftadan itibaren insülin kullandım, bu gebeliğimde 15. Haftadan beri yine insülin kullanıyorumKızlar merhaba, gebelik şekeri şüphesi veya tanısı olan var mı ?
Bebeğimin göbek ve kafa ölçümü 2 hafta önde ve kilo olarak hızlı gelişim göstermiş şekerden şüphelendi doktorum ama şeker yüklemeden önce açlık tokluk şekerine bakıcam ona göre ilerleriz sende mutlaka dikkat et önlem alalım dedi ama bilmediğim bi konu şu anBeeen, ilk gebeliğimde 27. Haftadan itibaren insülin kullandım, bu gebeliğimde 15. Haftadan beri yine insülin kullanıyorum
Benim bebeğiminde önden gittiğini söyledi doktorum bende pcos var böyle olunca şekerden şüphelendi önce açlık tokluk kan şekerine bakalım dedi açlık kan şekerim 80 tokluk 100 gibi bir şey çıktı yani normal. Genetik olabiliyor eşim ve ben ikimizde uzunuz meselaBebeğimin göbek ve kafa ölçümü 2 hafta önde ve kilo olarak hızlı gelişim göstermiş şekerden şüphelendi doktorum ama şeker yüklemeden önce açlık tokluk şekerine bakıcam ona göre ilerleriz sende mutlaka dikkat et önlem alalım dedi ama bilmediğim bi konu şu an
Evet iri bebek yapabildiği gibi tam tersine gelişme geriliği de yapabiliyor şeker, açlık tokluk bakın mutlaka. Ben ilkinde yaşadığım için bu gebeliğimde 12. Hf açlık tokluk baktım, zaten tokluklar 200 e yakın çıkınca şeker yüklemeye dahi gerek kalmadan kendimi diyette ve insülin yaparken buldumBebeğimin göbek ve kafa ölçümü 2 hafta önde ve kilo olarak hızlı gelişim göstermiş şekerden şüphelendi doktorum ama şeker yüklemeden önce açlık tokluk şekerine bakıcam ona göre ilerleriz sende mutlaka dikkat et önlem alalım dedi ama bilmediğim bi konu şu an
Ben de öyle düşünüyorum yaTesekkur ederim, amin hepimiz sağlıkla alalim bebislerimizi kucagimiza Allahin izniyleocak gelse gerisi su gibi akacak
Beeen, ilk gebeliğimde 27. Haftadan itibaren insülin kullandım, bu gebeliğimde 15. Haftadan beri yine insülin kullanıyorum
Bebeğimin göbek ve kafa ölçümü 2 hafta önde ve kilo olarak hızlı gelişim göstermiş şekerden şüphelendi doktorum ama şeker yüklemeden önce açlık tokluk şekerine bakıcam ona göre ilerleriz sende mutlaka dikkat et önlem alalım dedi ama bilmediğim bi konu şu an
Benim bebeğiminde önden gittiğini söyledi doktorum bende pcos var böyle olunca şekerden şüphelendi önce açlık tokluk kan şekerine bakalım dedi açlık kan şekerim 80 tokluk 100 gibi bir şey çıktı yani normal. Genetik olabiliyor eşim ve ben ikimizde uzunuz mesela
Benimde aynı şekilde bebiş önden gidiyormuş suyunda biraz fazla dedi açlık tokluk ölçüldü bugün sonuçlanacak,sağlıkla şu dönemi tamamlarız inşallah az kaldıııEvet iri bebek yapabildiği gibi tam tersine gelişme geriliği de yapabiliyor şeker, açlık tokluk bakın mutlaka. Ben ilkinde yaşadığım için bu gebeliğimde 12. Hf açlık tokluk baktım, zaten tokluklar 200 e yakın çıkınca şeker yüklemeye dahi gerek kalmadan kendimi diyette ve insülin yaparken buldum![]()
Ben o deneme sonrası saldım çünkü çok olumsuz konuş doktorlar ve ben evleneli korunmasız bi şekilde 3 ay denemişkenAy inşallah bizim de bebeklerimizin kilosu sağlıklı olur
Yaa oyle miBana da tanıdık gelmişti nick ama hafızam zayıf ben o yüzden pek hatırlamıyorum böyle şeyleri ya
bu gebelik nasıl oldu peki
![]()
Valla benimde hafızam çok kötü geçmiş mesajlara gittim gördüm bi duygulandım vallaa.. Ben evlendim çocuk düşünmediğimiz için korunduk evleneli 9 ay falan olmuştu adet düzensizliğim artmıştı pkos vardı yani kontrole gittim direk senin bebeğin olmaz düşünüyorsan hiç korunma zaten bebek zor hatta şimdi tedaviye başlamanı öneririm çatlatma iğnesi oda olmazsa direk tüp bebeğe geç dedi neye uğradığımı şaşırmıştım insanın bazen cidden basireti bağlanıyor araştırmaya falan girmiyorAy inşallah bizim de bebeklerimizin kilosu sağlıklı olur
Yaa oyle miBana da tanıdık gelmişti nick ama hafızam zayıf ben o yüzden pek hatırlamıyorum böyle şeyleri ya
bu gebelik nasıl oldu peki
![]()