- 29 Haziran 2024
- 2.366
- 3.086
- 53
Aaa neden ki? Çok tatlı bir kızdıFlower üyelik iptali yazıyor profiline bakinca
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa neden ki? Çok tatlı bir kızdıFlower üyelik iptali yazıyor profiline bakinca
Evet ya bilmiyorum ki niye acabaAaa neden ki? Çok tatlı bir kızdı
Jdjfjf eşler çok sinir bozucu oluyor rahatlığı batıyor biz böyle sıkıntı çekerkenAynı durumdayım yaaaa.. Gündüz iş yerinde çok su içemiyorum akşam elime şişemi alıyorum gece 11 gibi kesmeye calışsam da yokkk sabaha kadar 3 kere falan ördek gibi tuvalete koşuyorumSağa sola dönme olayı da öyleee çünkü göbeğim deli gibi büyüdüüüüü
Hatta geçen uyandım çorabımı giycem çekemedim ayagımı yukarıya uzanamadım ayağıma delirdim sonra kapıya bi baktım eşim dikilmiş beni izliyo gülüyo dedim ne gülüyonn gel yardım et
dur bi anın tadını çıkarayım da yardıma gelicem sonra diyo
sürekli anamı arayıp helallik istiyorum oda ayrı
![]()
Bebiş ile ilgili sanki kötü bir şey yazmamıştı. İnşallah iyilerdir. Bu hayatta ama cidden annelik üstünde duygu yokmuş. Ben hamile olmadan anlamıyordum ama insan her şeyde ilk çocuğunu düşünüyor.Evet ya bilmiyorum ki niye acaba
Akilli asistan var ona basinsa sekmeler cikiyo kaydirdikca gebelik takibi diyor orda :)E nabızda nerde yazıyor ben bılmıyordum? Özelde en son 4 gün öndeydim, ama devlette sata göre hesaplıyorlar artık. Anlamadım.
Dimi bi enerji geliyoBence onlar bize iyi geliyor zaten. Ben bi canlandım çünkü hamile olalıTemizlik yemek yapma falan sevmem ama şimdi çok çalışkanım
Şu takviyelerin verdiği enerjiye bağlıyorum
![]()
Olur oyle aradaKızlar bu arada ben bugün canga, büyük metro ikram büskivi yedim. Kendimi tutamıyorum![]()
İnşallah olmaz ama erken doğum belirtisi olabilr başka bir şey olabilir hiçbir şey olmayabilirde. Sen benden daha tecrübelisin. Ben internetten baktım. 112 arasan mesela onlar gelip götürür belki. Ultrasona girmeden daha hiçbir şey belli olmaz ki.Kızlar nasılsınız doğuma çok az kaldı son on iki hafta sizde durumlar nasıl beni soracaksaniz daha aynı doktora gitmemişim götürmüyor odun diyor doğuma kadar götürmüyorum ama benim de hem bel ağrısı ve karnın alt kısmında aşırı ağrım oluyor yuruyemiyorum bile ve ve bebek çok baskı yapıyor aşırı şekilde rahimin içi bile ağrıyor
Basından beri kanıyor benim. Normal dediler.Merhaba hanımlar burnu kanayan var mı acaba.doktorunuz bisey dedi mi?
Evet benim de öyle ama daha yeni yine kanadı pıhtı geldi biraz korktum açıkçası.Basından beri kanıyor benim. Normal dediler.
Dualarımız seninle inşAllah zamanında sağlıkla alırsın yavrumu kucağınaSelam anneler ben erken doğum riskiyle hala hastanede yatıyorum bi gelişme yok rahim kısalıgı sabit sizden lütfen dua istiyorum gidişatımın düzelmesi ve sağlıkla bebeğime kavuşmak istiyorum![]()
Ablaminn da kaniyordu, benim cok hafif gelmisti bir iki kere. Doktor bisey olmaz dedi ama Tansiyon takip edin garanti olsun. Ablamin tansiyonu yuksektiMerhaba hanımlar burnu kanayan var mı acaba.doktorunuz bisey dedi mi?
Valla bende biliyorum ama ben öyle birşey yapsam eşim beni öldürür bende internetten bakıyorum erken doğum belirtisi diyor ama bilmiyorum yinede ben ne yapıyorum götürmüyor bir kaç gün sonra oğlumun Ankara'da kontrolü var onu alıp gidicek ya ben evde tek başıma doğum yaparsam ne yapcam onuda bilmiyorum hem rahatsızligim hem çocuklar beni çok yoruyor bide eşim offf bilmiyorum ne yapicam bilmiyorum bana lütfen dua edin bebeğim iyi olsun bu kadar cefa cekmisken ona bişey olmasınİnşallah olmaz ama erken doğum belirtisi olabilr başka bir şey olabilir hiçbir şey olmayabilirde. Sen benden daha tecrübelisin. Ben internetten baktım. 112 arasan mesela onlar gelip götürür belki. Ultrasona girmeden daha hiçbir şey belli olmaz ki.
Servikal dikiş önermediler kayıp yaşanır die sadece ilaç ve yatışla ilerliyorMerhaba geçmiş olsun, ama onu cerrahi işlemle düzeltmiyorlar mı? Burda biri vardı, cerrahi işlem yapılmıştı.
aminnnnnnn Allah razı olsun canım evet yapıldı iğnemizDualarımız seninle inşAllah zamanında sağlıkla alırsın yavrumu kucağınaerken doğum riskine karşı ciğer geliştirici uygulaması yapilmadiysa doktoruna sorabilirsin önlem amaçlı yapılmasını uygun görüyor birçok doktor bu risklerde