• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    158
Bu bende de var vajinanın kendini korumak için salgıladığı bir akıntı koku vs yoksa problem değil iyi bi şey dedi
Koku yok ama bir iki sefer yanma yaptı, sürekli olmuyor o yanma ama. Sürekli yanma yapsa enfeksiyon derim ama böyle olunca arada kalıyor insan😅

Benim bir iki yanma oldu ama onda da su gibi şeffafti. Mantar olsa kaşıntı da olur diye düşünüyorum bi de her seferinde yanma da olmuyor ki bilemedim 😅
Kagan kocatepenin bir videosunda mantar enfeksiyonun belirtileri degisiyor gebelikte demisti istersen izle canim
Ama bence normal akintidie benim de artti cunku ic çamaşırında kurudukca hava ile temastan beyaz oluyormus bir de pecetede bazen sari yesil gorunebiliyo seffaf akintilsr isiktan vs :)

Kızlar akıntıda artış yaşadınız mı? Birden su gibi ya da süt rengi geliyor hissediyorum ve sıklaşmaya başladı
Su gibi Bendede oluyor arada acaba progestandan dolayı mı oluyor diye düşündüm korktum açıkçası suyum mu geliyor diye çünkü bildiğin su gibi şeffaf kokusuz pijamama kadar ıslattı birkaç kez sonra bir daha olmadı

Ben de hastaneden taburcu oldum kızlar ama bebeğimin durumu için hala hiçbir şey denilemiyor malesef dualarınızın varlığı bile o kadar iyi hissettiriyor ki Allah razı olsun hepinizden ❤️inşAllah buraya en kısa zamanda bebeğimin de taburcu olup evimize döndüğümüzü yazmak nasip olur
Canım benim Rabbim içine su gibi ferahlık versin günler su gibi geçsin senin için ve bir an önce evladına kavuş. Güzel kuzucuğumuza Rabbim hayırlı upuzun çok güzel bir ömür nasip etsin

Selam anneler ben erken doğum riskiyle hala hastanede yatıyorum bi gelişme yok rahim kısalıgı sabit sizden lütfen dua istiyorum gidişatımın düzelmesi ve sağlıkla bebeğime kavuşmak istiyorum 😔❤️
Allah yardımcınız olsun sağlıkla vaktinde doğsun bebeğiniz inşallah. Siz de iyi olun 🙏🏻

Ben de hastaneden taburcu oldum kızlar ama bebeğimin durumu için hala hiçbir şey denilemiyor malesef dualarınızın varlığı bile o kadar iyi hissettiriyor ki Allah razı olsun hepinizden ❤️inşAllah buraya en kısa zamanda bebeğimin de taburcu olup evimize döndüğümüzü yazmak nasip olur
Hep dualarımızdasınız. İnşallah bebiş de hastaneden çıkacak. Hayırlısını kolaylıkla versin Allah 🤲🏻

Şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlara bir sorum olucaktı. Aç karnına şeker değerim 71 çıktı. Ama doktor 75 gr şeker yüklemesine karara verdi şimdi şekerli suyu içtim. 2 saat boyunca 2 kere kan vereceğim. Ama bazılarımıza 50 gr bazılarımıza 75 gr yapılmış neye göre belirleniyor fazla yapılmasının bir zararı olur mu endişelendim
Benim doktorumda 75 verdi. Daha net sonuç oluyor diye biliyorum 50 ye göre.
Ayrıca 71 açken çok iyi benim 89 çıkmıştı 😯

Kızlar bebek arabası olarak Almanya siparişiyle bu bebek arabası ve anakucağını tercih ettim. Dün kurduk. Ben çok beğendim. Hem puset takılabiliyor hem de kabin boy olarak da kullanılabiliyor

Eklentiler

• IMG_2787.webp
    IMG_2787.webp
    60,1 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_2813.webp
    IMG_2813.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 35
Dişim şişip duruyor kızlar ya, yaşayan var mı durumu ? Bir de kulaklarım tıkanıyor bıktım artık. Yüzüm şiş yine 🥹

Ablamin oglu ayni babasiydi dogunca buyudukce ablama benziyo kizi da abisinin kiz versiyonu ahahha
Bizim ultrasonda babaina benziyodu oglan dogunxa belki bana benzer ama boyu babasina ceksin erkek cocuk kisa olmasin djdj
Kızlar ilk kız çocuk babaya, ilk erkek çocuk anneye benzermiş 😆 Haberiniz olsun...

Aa cok gecmis olsun, herkese iyi gelmeybiliyo iste :( mentos nane sakizi da cok etkili bende denemissindir illa ama mentos pure olan super🤣 sac dokulmen cok mu? Benimde dokuluyo ama kalanlarda uzuyo anlamadim
Bebek saçları çıktı uzamasındada problem yok hatta deli gibi hızlandı gebe kalmadan önce omzuma gelen saçlarım şuan belime yakın ama dökülmesi cok fenaa. Bebek saçları kurtarmazsa ektiriirm o derece :D

başka sebeplere acile gittiğim doktorlarda detaylıya gittiğim doktorda kaşıntı koku yeşillik yoksa olabilir dedi hep

Kagan kocatepenin bir videosunda mantar enfeksiyonun belirtileri degisiyor gebelikte demisti istersen izle canim
Ama bence normal akintidie benim de artti cunku ic çamaşırında kurudukca hava ile temastan beyaz oluyormus bir de pecetede bazen sari yesil gorunebiliyo seffaf akintilsr isiktan vs :)
Teşekkür ederim kızlar normaldir o zaman muhtemelen 😊 videoya da bakayım 😊

Back
X