• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Ben gebelik basindan beri parmak olcumu ile takip ediyorum. Seker yuklemesi de yaptırdım. Dahiliye takip ediyor, ac 90 altinda, ilk saat 140, ikinci saat 120 alti olmali demisti. Ilk lokmayi attiktan sonra sure baslamasi gerekiyor olcumde.
Bana doktorun dedigi yuksek ciksa bile oncelik diyetle duzene sokmak.
Siz diyetisyenle calisirsaniz duzelir asiri yuksek degil bence degerleriniz.
Tatli kacamaklarinda sut ve cerez herkese soyluyorum bunu cok tekrar oldu ama olcum sonucunda farkini gordum. Karbonhifrat ve seker yemeyince duzeliyor degerler. Bol findik yiyin bir de, hayatim boyunca sekerle ugrastigim icin bildiklerimi paylasmak istedim🌸 gecmis olsun tez zamada duzelsin ınsallah.
Bu arada bebek uzun sure maruz kalirsa onu etkiliyor yeni yeni yuksek goruyorsaniz bebege etki etmeden kontrol altina alirsiniz ınsallah
Teşekkür ederim tavsiyelerinizi dikkate alıcam çok sağolun 🙏

Kızlar merhaba 25+5 gebeyim plesanta aşşağıda olan kanaması olmayan var mı dün acildeki doktor baya korkuttu başına gelenni bilgisş olan var mı
Merhaba 28+2 haftalık hamileyim bende kontrole gittiğimde plasenta aşağıda diye perinotolojiye sevk etti doktor kanamam falanda hiç olmadı şimdiye kadar daha önce ayrıntılı ultrasonda yaptırdım orda çıkmadı bende perinotoloji de kontrol oldum şükür bir sorun yokmuş eğer ayrıntılı da birşey çıkmadıysa stres yapmayın ben 1 gün boyunca baya korktum ve stres yaptım boşu boşuna şükür bir sorun görünmedi.

Ya kızlar Allah aşkına bilen birisi beni aydınlatabilir mi benim bebeğimin eşi önde mi ? Chat gpt öyle diyor dün doktor bana hiç bi şey demedi. Anlayan biri bakabilir mi ? Madem öyleyse doktor karnınla bebek arasında eşin var hissedemeyebilrsin demedi
Bende de böyle yazıyor ama doktor bana bir şey demedi.

• Beğen
Reactions: hku
Merhaba 28+2 haftalık hamileyim bende kontrole gittiğimde plasenta aşağıda diye perinotolojiye sevk etti doktor kanamam falanda hiç olmadı şimdiye kadar daha önce ayrıntılı ultrasonda yaptırdım orda çıkmadı bende perinotoloji de kontrol oldum şükür bir sorun yokmuş eğer ayrıntılı da birşey çıkmadıysa stres yapmayın ben 1 gün boyunca baya korktum ve stres yaptım boşu boşuna şükür bir sorun görünmedi.
Çok teşekkür ederim İnşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza

Back
X