• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Merhabalar, dün perinatolog olan dr umda kontrole gittim detaylı bir kontrol yapıldı. 30 haftalık bebiş 1 kilo 480 gr çıktı. Doktor tam beklediğimzi kiloda günü ile her anlamda uyumlu dedi. Merak eden arkadaşlarda varsa bu şekilde hesaplayabilirler🌸🧿
Oyyy maşallah ona bizimkide 28+4 te 1383 gram çıktı ama erkekler bir tık daha iri olabiliyorlarmış. Hepsini nazarlardan korusun Rabbim 🌸🌸

Kızlar bebegin hareketlerini cok asağıda hissedince doktora gideyim dedim vajinal ulttasonla baktı. Ben gerilmem fln diyordum ama çok sıkıyorum kendimi alttan muayenelrrde. Bu şekilde dedim normal doğurabilir miyim. Biraz zor dedi 😓 iki ayrı doktor da zor diyor ama acı duysam da izin verıyorum sonucta muayeneye 🥺
Kendimi sezaryene hazırlamam gerekiyor galiba artık hiç düşünmek istemiyoedum onu ama 😓
Siz vajinal muayenelerde nasıl oluyorsunuz Allâh askına 😓 ıh mıh demiyo musunuz hiç
Canım değil vajinal muayene cinsel ilişkide ilk giriş anında bile ah ıh diyoruz yani çok normal verdiğin tepki ne kadar abartıyor bu doktorlar. Soğuk semsert bir cihaz sokuyorlar oraya tabiki ahta deriz ıhta deriz

Kızlar selam ıslak mendil water wipes aldım 240 yaprak bi onunla başlayacağım ama sonradan primanın pampers geçicem daha uygun fiyatlı ama onunda çok fazla çeşiti var. Bilgisi olan var mı ondan aldığımda hangisini almalıyım ? Aqua lısı mı iyi yenidoğan için

Oyyy maşallah ona bizimkide 28+4 te 1383 gram çıktı ama erkekler bir tık daha iri olabiliyorlarmış. Hepsini nazarlardan korusun Rabbim 🌸🌸
Maşallah yakışıklıya🌸 evet bizimki kız belki farkediyordur artık ultrasonda o kadar netlerki maşallah fotoğraflarına bakmaya doyamadım kime benzediği ağız burun her şey netleşmiş yerim

Bugün aynısı oldu karın cevresi 4 gün geri çıktı of ben hiç anlamıyorum bu ultrasonu bpd gerideydi şimdi farklı😅
Pozisyona bagli oluyormus olcum kaynakli.
Surekli gerilik olur ve gittikçe artarsa fark o zaman sorunmus😊 yani doktorlar risk var demedikce bebisler saglikli biz rahat olalım onlarda rahat olsun

Canım değil vajinal muayene cinsel ilişkide ilk giriş anında bile ah ıh diyoruz yani çok normal verdiğin tepki ne kadar abartıyor bu doktorlar. Soğuk semsert bir cihaz sokuyorlar oraya tabiki ahta deriz ıhta deriz
Bence de yaa hiç sesimiz çıkmasın koyun gibi duralım istiyorlar 🥲 kime sorsam çatı muayenesinde bile bagırmış çıglık atmış kadınlar normal dogurmus bir şekilde. Vajinismus geçmişim var diye adım çıkmış dokuza 😄
Özgüvenim gidiyor iyice yavaştan sezaryene de kayıyorum zaten mutlu olsunlar:d

Maşallah yakışıklıya🌸 evet bizimki kız belki farkediyordur artık ultrasonda o kadar netlerki maşallah fotoğraflarına bakmaya doyamadım kime benzediği ağız burun her şey netleşmiş yerim
Evet suratı tamamen belli oluyor artık 20. Haftada bana benziyor gibiydi şuan babasına benziyor 🙄😂

Malesef daha fazla direnemedi
Çok üzgünüm. Kızım da sizin yavrunuz gibi cennette. Ahirette onlara kavuşacağımız günü bekleyeceğiz. Ben destek almıştım ne olur ihmal etmeyin. Bazı şeylerle tek başına savaşılmıyor. Her zaman içimizde büyüyecekler büyüyorlar. Rabbim gönlünüzdeki ağırlığı hafifletsin.

Bence de yaa hiç sesimiz çıkmasın koyun gibi duralım istiyorlar 🥲 kime sorsam çatı muayenesinde bile bagırmış çıglık atmış kadınlar normal dogurmus bir şekilde. Vajinismus geçmişim var diye adım çıkmış dokuza 😄
Akışına bırak zaten bebişler doğum tercihini kendileri yapacak ama normalde yapabilirsin inan kendine birçok kişi vajinal muayenede gerilip bu tarz tepkiler veriyor bence hiç takılma

Bende aynı şekilde vajinismus geçmişim var gerçi doktorum öyle olmadığımı söyledi evlendikten 2 ay sonra ilişki olmuştu o yüzden o korkudur falan dedi ama ben ilk kızımda çatı muayenesinde aynı dediğin gibi oldum hatta doktor gebelikten önce spekuluma bakıcağı zaman çook kasılmıştım geçen hafta da mantar var diye doktorum alttan baktı ayy ben hemen başladım ayy uyy yapmaya o koltuk beni o kadar geriyor ki benim ilki sezeryan diye bu da öyle olucak ama sanki bende normal yapamaz mışım gibi geldi 😂
Yalnız normal doğum yapan arkadaşlarım hep o kadar çook alttan bakıyorlar ki belli süre sonra hiç farkında olmuyorsun diyor o yüzden sen kendini korkutma sakınn bebek normal gelmek istiyorsa zaten öyle de gelir

Bende aynı şekilde vajinismus geçmişim var gerçi doktorum öyle olmadığımı söyledi evlendikten 2 ay sonra ilişki olmuştu o yüzden o korkudur falan dedi ama ben ilk kızımda çatı muayenesinde aynı dediğin gibi oldum hatta doktor gebelikten önce spekuluma bakıcağı zaman çook kasılmıştım geçen hafta da mantar var diye doktorum alttan baktı ayy ben hemen başladım ayy uyy yapmaya o koltuk beni o kadar geriyor ki benim ilki sezeryan diye bu da öyle olucak ama sanki bende normal yapamaz mışım gibi geldi 😂
Yalnız normal doğum yapan arkadaşlarım hep o kadar çook alttan bakıyorlar ki belli süre sonra hiç farkında olmuyorsun diyor o yüzden sen kendini korkutma sakınn bebek normal gelmek istiyorsa zaten öyle de gelir
Ben de evlendikten beş ay sonra tam anlamıyla ilişkiye girebildim ama sonrasında yine ilişkide acılar oldu. Hala mesela uzun ara versek yine oluyor acı.. Alttan muayeneden rahatsız olmayan yoktur bence de ya.. Biraz bahane arıyorlar sanki sezaryen için 🥲🥲 artık normal diye de diretmiyorum nasıl isterse öyle gelsin napalım 🥲

Ben de evlendikten beş ay sonra tam anlamıyla ilişkiye girebildim ama sonrasında yine ilişkide acılar oldu. Hala mesela uzun ara versek yine oluyor acı.. Alttan muayeneden rahatsız olmayan yoktur bence de ya.. Biraz bahane arıyorlar sanki sezaryen için 🥲🥲 artık normal diye de diretmiyorum nasıl isterse öyle gelsin napalım 🥲
Şaşırdım, çünkü bana normal doğum yap falan dedi doktorlar. Aynı şekilde arkadaşıma da öyle dediler normal daha ucuz olmasına rağmen. Bana hem devlette hem özelde normal doğurabilirsen doğur dediler ama benim için mümkün gözükmüyor.

Ya bana bakarken o koltuğa oturtmadan, hatta vajinaya bakmadan örtü altında baktı doktor. Bence o masa da geriyor😆

Selamm kızlar, nasılsınız, bebiş sürekli sağ da toplanıyor tekmeleri sağ da atıyor böyle olan varmı sola çok geçmiyor 😅

Back
X