• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Ay evet onunla aldı. Ben de sonra düşündüm onu içeri sokunca ağrıması normal bişey ama bebek kendi kendine yavaş yavaş yol acarak geliyor zaten nasıl aynı kefeye konuluyor anlamadım. Ben son ana kadar vajinal istiyorum dedim tamam dedi. Strese soktu beni ya.
Bence de zaten o doğum hormonlarıyla vajina eda açılıyor bence bir de bir şeyi içeri alma korkusyla dışarı çıkarma hissi de aynı değil bence mesela ben hep o vajinal ultrasonda sanki onu içeri alınca içeriye zarar verecek düşüncesiyle panikliyorum vajinismus da böyle zaten. İnşallah kolay dogumlarımız olur 🤲🏻

Sünger yatak mantıklı ya, reflü yataş junolardan mı alsam dedim bende
Yataş junolar sanırım birkaç ay kullanılabilir küçük geliyor gözüme ama park yatağı 2-3 yaşına kadar kullanıyorlar sanırım yine içine bir şey yaptırmak gerekir sonrasında

Yataş junolar sanırım birkaç ay kullanılabilir küçük geliyor gözüme ama park yatağı 2-3 yaşına kadar kullanıyorlar sanırım yine içine bir şey yaptırmak gerekir sonrasında
Benimki anne yanı zaten 4 aya kadar kullanacak sünger yaptırayım daha ucuz olur en azından girde junolar içe gömülüyprmuş bazen

aranızda gebe okuluna katılan var mıdır ?
Ben son kontrolümde doktoruma soracaktım ama unuttum katılmak istiyorum her hastanenin gebe okulu oluyor dediler il sağlık Bakanlığından aramışlardı geçen gün onlar böyle bir bilgilendirme yaptı

çok yakışmış hamilelik maşallah. ben sizden 1 hafta geriyim benim bebiko erkek akşamları daha şişim 🙈 gündüzleri böyleyim bi de karnım böyle bir tık daha aşağıda
Teşekkür ederizzz evet akşamları çok daha şiş oluyor sabah bazen baya küçük görünüyor akşama kadar yediklerimiz içtiklerimiz iyice şişiriyor sanırım 😂

Ben son kontrolümde doktoruma soracaktım ama unuttum katılmak istiyorum her hastanenin gebe okulu oluyor dediler il sağlık Bakanlığından aramışlardı geçen gün onlar böyle bir bilgilendirme yaptı
ben medipole gidiyorumda bu perş başlayacağım her hafta perş olacakmış 4 kez. 3 ay sonra anca sıra geldi ben bu kadar dolu olduğunu bilmiyodum 😅 katılan var mı nasıl geçiyor diye merak ettim bende

Kızlar aramızda ssvd yapmayı düşünen var mı?Ben istiyorum ama bir türlü doktor bulamadım.Aslında bi doktor buldum fakat randevu alamıyorum kaç haftadır.Bu arada istanbuldayım.

Kızlar ben de durum güncellemesi yapmak istedim.Bebeğim hareketsizdi perşembe acilden giriş yapmıştım nst falan işte hatırlarsınız.Orda bi şekilde normal dediler gönderdiler eve. Cumartesiye kadar durdum ama hâlâ hareket yok cumartesi en son dayanamadım bir de özele gideyim dedim gittim. Doktor suyuna kordonuna falan baktı her şey yolunda gelişimi gayet iyi dedi. Ama ben hâlâ hareket hissetmiyorum. Yani pozitif bakmaya çalışıyorum ama hareketli olmasına o kadar alışmışım ki hareketsizken bi şey hissedemiyorum aklım sürekli bebeğimde. Ultrasonla bakarken de uyuyordu sürekli yani dontor da pek takmadı gelişimi iyi olunca ama benim içim rahat etmiyor. 1 haftayı geçti
Canım bebeğinle konuşmayı dene, seni merak ediyorum tekme atınca hareket edince varlığını hissetmek bana mutluluk heyecen veriyor vs gibi bi süre hergün düzenli konuş ta ki hareket edene kadar, hareket ettiği zaman da konuşmaya başla ne kadar mutlu olduğunu vs anlat,belki işe yarar ama doktor bi sıkıntı görmediyse arkadaşların dediği gibi belki pozisyonla alakalıdır endişelenme sağlıkla kucağına al inşallah
benim katılacağımda eşlerle yapılıyomuş talep artmasıyla sadece anneleri alıyolarmış artık eğitime. nasıl geçti sizinki ne kadar sürdü ?
Bende perşembe günü başlayacağım canım haftada bir dört seferlik son eğitime eşler de katılabiliyormuş

Kızlar böyle magnet gördüm çok hoşuma gitti sizce nasıl 🌝 yaptırasım var beniimm Ayetel kürsü yerine nazar duası yazdıracağım

Eklentiler

• IMG_9011.webp
    IMG_9011.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 24
Selam, ben cybex aldım. Aylardır araştırıyordum. Herkes çok memnun kaldığı için mağazada denedim ve sonrasında online aldım. Deneyimli ailelerden şu sonucu çıkardım: ilk 2 sene travel sistem bebek arabası kullanıyolar. Bebeği daha çok sarıyo araba. Sonra 3 yaştan itibaren çocuk hareketlenince de en hafif modellerden alıyorlar. Zaten hafif modeller çok uygun fiyatlı oluyo. Tüm özelliklerini çok beğendim. Aldığım seti aşağıya ekliyorum. Bugün indirimin son günü. Hele cuma günü iyice diplere düşmüştü fiyat ama ben geç kaldım. Ben set aldım ama tek bebek arabası da alınabilir. Modelin adı Cybex Balios S Lux ☺️

Ben mios kullanıyorum çok memnunum. Özellikle pusetlw çok iyi bebeği pusetle alıyosun demir kalıyor sadece😅
Bende mios ve bailos arasında kaldım inanılmaz araştırdım. Mios hafifliği ve katlanımının kolaylığı ile çok övülmüş, bailos ise yaklaşık 2 kg daha ağırdı ancak bebek için çok konforlu diye tercih edilmiş hala çok kararsızım:) ikisi de çok güzel güle güle kullanın🌸 gidip deneyemedim henüz deneyip bakmam lazım sanırım bence yılbaşına doğruda indirimler oluyor o zamanda belki indirime girer diye düşünüyorum. İkisinden birini alıcam onu kesinleştirdim :)

Bende mios ve bailos arasında kaldım inanılmaz araştırdım. Mios hafifliği ve katlanımının kolaylığı ile çok övülmüş, bailos ise yaklaşık 2 kg daha ağırdı ancak bebek için çok konforlu diye tercih edilmiş hala çok kararsızım:) ikisi de çok güzel güle güle kullanın🌸 gidip deneyemedim henüz deneyip bakmam lazım sanırım bence yılbaşına doğruda indirimler oluyor o zamanda belki indirime girer diye düşünüyorum. İkisinden birini alıcam onu kesinleştirdim :)
Çok teşekkür ederim.
Balios gerçekten güzel dediğiniz gibi konforlu bir araba ama çok hantal mutlaka deneyin hepsini.😍 zamanla mios bile ağır gelmeye başladı eğer tek başına vs çıkıyorsam üşeniyorum bu yüzden gb pockite döndük.

Canım bebeğinle konuşmayı dene, seni merak ediyorum tekme atınca hareket edince varlığını hissetmek bana mutluluk heyecen veriyor vs gibi bi süre hergün düzenli konuş ta ki hareket edene kadar, hareket ettiği zaman da konuşmaya başla ne kadar mutlu olduğunu vs anlat,belki işe yarar ama doktor bi sıkıntı görmediyse arkadaşların dediği gibi belki pozisyonla alakalıdır endişelenme sağlıkla kucağına al inşallah

Bende perşembe günü başlayacağım canım haftada bir dört seferlik son eğitime eşler de katılabiliyormuş
Amin inşallah konuşurum tabi

Back
X