• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168

Eklentiler

• IMG_9031.webp
    IMG_9031.webp
    55,7 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_9038.webp
    IMG_9038.webp
    43 KB · Görüntüleme: 67
Canım bebeğinle konuşmayı dene, seni merak ediyorum tekme atınca hareket edince varlığını hissetmek bana mutluluk heyecen veriyor vs gibi bi süre hergün düzenli konuş ta ki hareket edene kadar, hareket ettiği zaman da konuşmaya başla ne kadar mutlu olduğunu vs anlat,belki işe yarar ama doktor bi sıkıntı görmediyse arkadaşların dediği gibi belki pozisyonla alakalıdır endişelenme sağlıkla kucağına al inşallah

Bende perşembe günü başlayacağım canım haftada bir dört seferlik son eğitime eşler de katılabiliyormuş
benimde perşembe haftada 1 ama son ders için bişey demediler gidelim görelim bakalım 🤓

Selamlar aranızda cybex bebek arabası alan oldu mu? Hangi modelini tercih ettiniz kararsız kaldık hafifliğini önemsiyor çevremdekiler genelde kolay açılıp kapanma vs. nelere dikkat ettiniz
Selamlar ben aldım. Priam çok büyük sürekli dağ bayır gezmeyeceğimiz için hiç düşünmedim.
mios - eezy s twist arasında kalmıştım. Kabin boy özelliğinden dolayı eezy tercih ettim. Komple kaldırmadan tam dönebiliyor ve hafifliği tercih sebebim oldu. Ben arabayla bebişle çok gezeceğimi düşünüyorum. Bagaja kaldır indir eşim yokken zorlanırım diye direkt ona karar verdim çok da beğendim. Renk olarak bej yoktu yurtdışından hallettim. Anakucağı olarak da cloud t isize plus aldım terletmeyenden. Onu de yine bej tercih ettim. Oldukça geniş rahat bebiş içinde rahat yatsın istedim. 1 yaşa kadar sığar duruyor.

benim katılacağımda eşlerle yapılıyomuş talep artmasıyla sadece anneleri alıyolarmış artık eğitime. nasıl geçti sizinki ne kadar sürdü ?
6-7 saat civari surdu. Kadin dogum doktoru, cocuk doktoru, ebe, diyetisyen geldi bizimkine. Hamilelik, dogum, bebek bakimi asilari vs herseyi anlattilar.
Eşimle gitmenin faydali oldugunu dusunuyorum, normalde cok mudahil olamiyorlar babalar sureclere bebegi kucagina almadan, orda dinleyince surecte hissetti kendini, dogumda nasil destekleyecegini de anlattilar.
Ikimizde memnun kaldik insallah uygulayabiliriz öğrendiklerimizi🌸

Bende mios ve bailos arasında kaldım inanılmaz araştırdım. Mios hafifliği ve katlanımının kolaylığı ile çok övülmüş, bailos ise yaklaşık 2 kg daha ağırdı ancak bebek için çok konforlu diye tercih edilmiş hala çok kararsızım:) ikisi de çok güzel güle güle kullanın🌸 gidip deneyemedim henüz deneyip bakmam lazım sanırım bence yılbaşına doğruda indirimler oluyor o zamanda belki indirime girer diye düşünüyorum. İkisinden birini alıcam onu kesinleştirdim :)
İkisi arasında kaldıysanız mios bence :) ben denedim hepsini. Mios aklıma yatmıştı hatta sonradan daha da hafifini istedim. Tekken de kullanacağız, bebekler olacak yanımızda tüm bunları da düşünün. Zaten markadan dolayı konforlu hepsi. Bana verilen akıl hep ne kadar hafif o kadar iyi şeklindeydi.

Kızlar ben genel olarak alışverişimi bitirdim. Kameraya da karar verdim alması kaldı sadece.
Sadece oda temizleyici nemlendirici bu konuda kararsızım çok model var. Önerisi olan var mı

6-7 saat civari surdu. Kadin dogum doktoru, cocuk doktoru, ebe, diyetisyen geldi bizimkine. Hamilelik, dogum, bebek bakimi asilari vs herseyi anlattilar.
Eşimle gitmenin faydali oldugunu dusunuyorum, normalde cok mudahil olamiyorlar babalar sureclere bebegi kucagina almadan, orda dinleyince surecte hissetti kendini, dogumda nasil destekleyecegini de anlattilar.
Ikimizde memnun kaldik insallah uygulayabiliriz öğrendiklerimizi🌸
benimde 4 hafta sürecek 13.00-16.00 arası olacakmış güzel geçiyor diye duydum ilk doğum olunca böyle şeyler çok faydalı olucak bana çok acemiyim 😊 keşke eşler gelebilseydi çok isterdim eşiminde katılmasını ama artık akşamları ne öğrendiysem hızlandırılmış şeklini anlatıcam ona 🤓

benimde 4 hafta sürecek 13.00-16.00 arası olacakmış güzel geçiyor diye duydum ilk doğum olunca böyle şeyler çok faydalı olucak bana çok acemiyim 😊 keşke eşler gelebilseydi çok isterdim eşiminde katılmasını ama artık akşamları ne öğrendiysem hızlandırılmış şeklini anlatıcam ona 🤓
Evet cok eglenceli gercekten aklindakileri de sorabiliyorsun guzel oluyor.
Zaten insan bilmediginden korkuyo, bildikce normal surec gibi geliyor kafa rahatlatiyo😀

Geçmiş olsun canım hep yat dinlen.. Benim de bebek çok aşağıda rahim aşagıda olduğu için. Rahim agzına baktı alttan Allah'dan 3.3 cıktı ama o kadar aşağıda hissediyorum ki hareketlerini 🥺 yorma kendini dedi o da. Ben de çalışıyorum öğretmenim ayakta kaldığım zaman çatlayacak gibi oluuor karnım. 32 de direkt ayrılsam mı diye düşünüyorum artık.

Senin kanama fln mı oldu nasıl anladınız durumu
Canım çok sağol, 33 mm iyi, inşallah düşmez daha aşağılara ölçü 🤲 32. hafta zaten herkes doğum iznine ayrılıyor. Ayakta kalmak da çok yorar, sen bilirsin tabi ama bence izne ayrıl derim. Benim hamileliğin ilk haftaları kanama olmuştu ama sonradan olmadı. Her kontrolde doktorum ölçüyor rahim ağzını, o şekilde takip ediyor bir sorun olmasın diye 🥰

Kolaylıklar diliyorum sana canım 🤲

Gecmis tarihcenizi okudum öncelikle çok geçmiş olsun
Ama biraz ne yazikki gecmis deneyimleriniz kisalmayi tamamen engellemez ne yazikki
Şoyle dusunun dikiş atilan bir bolgenin her zaman tekrar yara alip enfeksiyon kapma olasiligi hic dikis atilmamis bir.kisiye gore daha yuksektir
Haliyle burada sizin direkt bunu böyle yazmaniz insanlari tedirgin edebilir
Bazen doktora bile gidemeyen arkadaslarim olabiliyor
Agir kaldirma ile durumun alakasi yok
Şoyle soyleseniz daha aciklayixi olur daha önce serklaj gecirmis arkadaslarim dikkat deseniz bizlerde paniklemeyiz:) Son aylar herkes zaten o kadar hassas ki
Haklısınız, aslında kimseyi tedirgin etmek değil niyetim. Önlem almak amaçlı bilgi paylaşmak istedim belki aynı durumda olanlar vardır diye. Herkesin süreci çok iyi ve çok kolay geçsin inşallah 🤲 Bütün dualarım bu şekilde 🥰

Back
X