Çok teşekkür ederim canım, amin inşallah hepimizin minnoşu zamanında, sağlıkla ve kolaylıkla gelirÇok geçmiş olsun. İnşallah vaktine kadar dayanır sağlıkla gelir bebisiniz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim canım, amin inşallah hepimizin minnoşu zamanında, sağlıkla ve kolaylıkla gelirÇok geçmiş olsun. İnşallah vaktine kadar dayanır sağlıkla gelir bebisiniz![]()
Öncelikle boyle karsiladiginiz icin tesekkur ederimHaklısınız, aslında kimseyi tedirgin etmek değil niyetim. Önlem almak amaçlı bilgi paylaşmak istedim belki aynı durumda olanlar vardır diye. Herkesin süreci çok iyi ve çok kolay geçsin inşallahBütün dualarım bu şekilde
![]()
Merhaba canım aynı gerilik bende de vardı hatta bu hafta arayı biraz kapatmışım ama benim ilk kızımda da varmış eşim hep ultrason kağıtlarından baktı. Zaten doktor bile söylediğime pişman oldum çook pipiriklisiniz dediKızlar ben de kontrole gittim bugün. Geçen kontrolde femur boyu 1 hafta geride çıkmıştı kağıttaki ölçüde ama Dr genel olarak haftasiyla uyumlu demişti ben kendim kağıtta okuyunca sonradan farketmistim. Bu hafta da ölçümde oyle çıkmış ama Dr yine haftasiyla uyumlu gidiyor dedi. Sanırım burda yazan bi arkadaşın dediği gibi 1 haftalık ileri ya da geri olunca normal sayıp birsey denilmiyor. Ki ben de minyon biriyim o yüzden kafaya takmadım artık dönüp sormadım daDoğum konusunu açtım Dr a korkularım var bu konuda dedim ne planlıyorsunuz siz diye sordum. Zaten senin sezeryan olma ihtimalin yüksek, kendini vajinal doğuma şartlayıp sonradan kötü hissetme dedi. Sebebini sorduğumda hem fizyolojik yapı olarak hem de beni iyi bildiği için psikolojik olarak sezeryana daha uygun görünüyorsun şu an dedi. Benim zaten genital varis de olduğu için kalp damar Dr u sezeryana gidebilir diyince kendimi ona hazırlamaya başlamıştım dedim. Tam net konuşmak için erken olsa da bu şekilde bi konuşma geçti. Diş problemini de sordum dolgum kırıldı ağrı yapıyor mecbur kalırsam gidebilir miyim dedim. Sorun değil gidebilirsin dedi diş hekimi gereken şekilde uygulama yapar zaten dedi. Vitaminlere aynı sekilde devam diyerek ayrıldım
![]()
Canım, bebek kamerası olarak ne seçtin? Ben de çok alıp almamak arasında kaldım. Oda nemlendiricisi alacaktım ama uzmanlar %100 önermiyorlar, o yüzden vazgeçtim. Eksik hiç bişey olmasın istiyorum ama bazı şeylere de karar veremiyorum acaba gereksiz mi diyeKızlar ben genel olarak alışverişimi bitirdim. Kameraya da karar verdim alması kaldı sadece.
Sadece oda temizleyici nemlendirici bu konuda kararsızım çok model var. Önerisi olan var mı
Ben 30+4 deyim. 25 haftadan beri karnım taş gibi oluyor ayakta kalınca. Bir tek yatınca geçiyor. Arada bir de bebek bir yerde toplanıyor gibi oluyor ama çözemiyorum o yalancı sanncı mı yoksa poposunu mu bastırıyor diye degişik. Regl sancısı gibi bir şey gelmedi amaArkadaslar herkese merhaba
Biliyorsunuz ki yavastan yalanci kasilma haftalarimiz geldi
Yasayan arkadaslarim varmi
Varsa eger sureci hakkinda bilgilendirebilirmi bizi :)
Bebege bir seyler alalım diye iki çeyrek verdi ama istemeli miyizKızlar biraz da gossip: Kayınvalideniz size doğum hediyesi ne alıyor![]()
Kasılma mı bilmiyorum ama toplanıyor arada . Normal hareket yok zatenArkadaslar herkese merhaba
Biliyorsunuz ki yavastan yalanci kasilma haftalarimiz geldi
Yasayan arkadaslarim varmi
Varsa eger sureci hakkinda bilgilendirebilirmi bizi :)
Güzel görünüyorKızlar böyle magnet gördüm çok hoşuma gitti sizce nasılyaptırasım var beniimm Ayetel kürsü yerine nazar duası yazdıracağım
Ya ben isteyemem de alanlar varBebege bir seyler alalım diye iki çeyrek verdi ama istemeli miyiznasıl oluyor o işler
Doktoruna sordun mu peki yalanci sancimindedi cnm onun icinBen 30+4 deyim. 25 haftadan beri karnım taş gibi oluyor ayakta kalınca. Bir tek yatınca geçiyor. Arada bir de bebek bir yerde toplanıyor gibi oluyor ama çözemiyorum o yalancı sanncı mı yoksa poposunu mu bastırıyor diye degişik. Regl sancısı gibi bir şey gelmedi ama
MerhabaMerhaba canım aynı gerilik bende de vardı hatta bu hafta arayı biraz kapatmışım ama benim ilk kızımda da varmış eşim hep ultrason kağıtlarından baktı. Zaten doktor bile söylediğime pişman oldum çook pipiriklisiniz dedi
Minyon yapılı diye düşünüyorlar ama kızım şuan 4 yaşına giricek geçen ay kontrolünde boyu 4 yaşı çoktan geçmişti o yüzden takılmıyorum artık
biz buna karar verdik gece görüşü iyi hareket algılıyor karşılıklı ses gidiyor. Telefondan çift kişi takip edebiliyor. Bildirim gönderiyor. Telefondan yine kamera açısını değiştebiliyoruz gibi özellikleri yeterli geldi bize. Kullanan bir arkadaşımız vardı burada kedisi için :) o da memnun olduğunu söyleyince onda karar kıldık. Ben de nemini ölçücem evin ihtiyaç varsa ona göre alacağım. Eğer nem iyiyse hava temizleyici alayım diyorum. Burnuşuuu tıkanmasın bebişin :)) insan sürekli bir şey almak istiyor ama bi taraftan da boşa mı oluyor diye düşünüyor hakkattenCanım, bebek kamerası olarak ne seçtin? Ben de çok alıp almamak arasında kaldım. Oda nemlendiricisi alacaktım ama uzmanlar %100 önermiyorlar, o yüzden vazgeçtim. Eksik hiç bişey olmasın istiyorum ama bazı şeylere de karar veremiyorum acaba gereksiz mi diye![]()